Prettig contact gehad met Veerle. Zij heeft me op deze baan gewezen, me enthousiast gemaakt en uiteindelijk zorggedragen voor een prima aanbieding.
Prima tot nog toe. Zeer service gericht, korte lijnen. Hopelijk mag de samenwerking nog een tijd voortduren.
Goede en betrouwbaar uitzendbureau!
alleen de reactie van de klant geld en word maar aangenomen dat het waar is wat er gezegd word door de klant .En dan is het gewoon we hebben geen werk meer voor je. En bedankt
Beste Denis, De reactie van de klant is zeker niet het enige wat geldt. Jouw mening is voor ons net zo belangrijk. Wij hebben je een mail gestuurd met een toelichting op je beoordeling. Met vriendelijke groet, ARTO Recruitment
Ik heb tot nu toe altijd een prettig ervaring beleeft om voor Arto te werken. Ze helpen en denken met je mee. En je kunt ook altijd bij ze terecht als er dingen zijn waarover je twijfelt werkgerelateerd of prive
perfect nog niet eerder zo goed geholpen. De reactie op vragen is snel en heel vriendelijk. Een echte aanrader!
reactiesnelheid op vragen omtrent vergoedingen worden niet snel beantwoord. Hier moet je zelf opnieuw om vragen. Dat kan beter.
Beste Nancy, Dat is niet de ARTO werkwijze. Soms zijn het de omstandigheden die om geduld vragen, maar hier moet jij uiteraard van op de hoogte worden gebracht. Met vriendelijke groet, ARTO Recruitment.
Ik ben zeer goed geholpen bij het vinden van een baan en de begeleiding bij de solicitatieprocedure was uitmuntend. Veel bruikbare tips gekregen. Mede hierdoor heb ik nu een baan waar ik het heel erg naar mijn zin heb.
Nvt
Al 12 jaar lang erg blij met de goede samenwerking!
Ik ben vanaf 6 juni 2015 werkzaam via Arto. Het enige moment van contact is met kerst geweest, of op momenten dat ik zelf vragen had.
Het meest fantastische uitzendbureau waar ik ooit ingeschreven heb gestaan!
Goede en betrokken werknemers. De wil om het maximale eruit te halen, om uitzendkrachten te behouden, lijkt minimaal.
Beste Menno, De intentie is er zeker, rekening houdend met wat maximaal haalbaar is. Het is ons doel dat alle partijen tevreden zijn. Met vriendelijke groet, ARTO Recruitment
Goed,
Fijn uitzendbureau, goede communicatie, heel persoonlijk, korte lijnen. Ga zo door!
Goed communicatie,veel aandacht & persoonlijke aandacht.
Naar mijn ervaring met Arto is een top uitzendbureau!. Die altijd naar zijn afspraken nakomen goed zo gaat zo door!!!.
Via Arto ben ik werkzaam bij VWPFS waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Arto (Marina Berendsen) heeft mij goed ondersteund en geholpen in de snelle sollicitatieprocedure. Hierdoor kon ik snel aan de slag en daarom ben ik ook erg tevreden over Arto. Ik heb oud collega's verteld over de goede service van Arto en aangeraden contact op te nemen.
Top uitzendbureau
Ik ben tevreden over de werkwijze van Arto.
Binnen mijn netwerk/bekenden. Via FB
Prettig bureau met individuele aandacht.
Ik vind Arto een uitstekend uitzendbureau! Goede service, altijd bereikbaar, leuke spontane medewerkers en je voelt dat er een goede vibe en sfeer hangt en de medewerkers stuk voor stuk hun best voor je (zullen) doen om de geschikte baan te vinden. Voor eerlijk, oprecht en professioneel advies zijn de dames bereikbaar. Vooral het persoonlijk contact waardeer ik van Arto; regelmatig een telefoongesprek om te vragen hoe het gaat, een attentie rond kerst en pasen, de hardloopevenementen en een kop koffie als mijn contactpersoon op kantoor is. Bij Arto voel ik mij zeker geen nummer, zij hebben het beste voor met mijn carriére!
Nieuwezijds Voorburgwal 158
1012SJ Amsterdam
Organisaties en medewerkers duurzaam met elkaar te verbinden is ons vak, onze passie en onze drijfveer. ARTO staat voor integriteit, transparantie en echte betrokkenheid. Perspectief bieden en onze klanten ontzorgen is ons dagelijks werk, met als doel dat alle partijen er blij van worden. Al sinds 1959 kunnen wij zeggen: dat werkt! Finance, FinTech, Sales, Legal, HR & Recruitment, Office & Management Support en Inkoop & Logistiek, zijn de vakgebieden waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Benieuwd naar hoe wij dit doen? Bel ons; 020 - 5 317 900.