Ideale site om een alert in te stellen voor je favoriete vakantiebestemming en dan alle aanbiedingen voor die bestemming te ontvangen. Ik wil graag naar de Azoren en hoef nu niet meer tussen alle aanbieders te zoeken, maar kan gewoon wachten op de perfecte aanbieding.
Ga door zo
Veel aanbiedingen vanaf SPL
We hebben een heerlijke vakantie gehad dankzij weflycheap. Goede prijs/kwaliteit. Hier ga ik altijd mijn vakantie zoeken. 👌🖒
Zo fijn dat ik zelf niet meer hoef te zoeken naar de beste deals! Altijd scherpe aanbiedingen op We Fly Cheap en ik kijk er erg naar uit om op korte termijn mijn eerste reis te kunnen maken!
Snelle reacties, behulpzaam en meedenkend!
Makkelijk !! De reis-aanbiedingen worden op een presenteerblaadje aangeboden.
Mijn ervaring met WeFlyCheap is niet zo zeer gericht op het boeken van vakanties, maar meer op het persoonlijke contact aangezien ik één van de gastbloggers ben. Deze communicatie bevalt mij erg goed. Je krijgt altijd snel en duidelijk antwoord terug. Ik ben zeer tevreden. Ook het aanbod houd ik natuurlijk nauwlettend in de gaten, en dat bevalt mij. Het is overzichtelijk en de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Wellicht boek ik deze zomer nog mijn eerste reis :)
duidelijke website en makkelijk te besturen! Het reisaanbod kan breder en de prijzen zijn nog niet echt concurrerend!
Duurt t lang voor ik mijn bevestig krijg
Hi Nolly, Bedankt voor het schrijven van de review! Ik zie dat je hebt geschreven dat het lang duurt voor je een bevestiging krijgt. Klopt het dat ik hieruit op maak dat je een boeking hebt gedaan, maar dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen? Of bedoel je een ander soort bevestiging? In het eerste geval geldt het namelijk dat deze bevestiging niet vanuit ons dient te komen. Aangezien wij enkel doorverwijzen en je vervolgens de boeking voldoet bij een partner van ons, dien je ook van deze partner een bevestiging te krijgen en niet meer van ons. Uiteraard helpen we je graag verder als het nog niet gelukt is! Met vriendelijke groet, Marjolein Salemink (WeFlyCheap)
Super aanbiedingen! We hebben gelijk de reis naar curacao geboekt!
8 dagen voor een redelijke prijs naar kaapverdie geweest.
Hi Priscilla, Fijn dat je voor ons een recensie hebt geschreven, bedankt! We zijn blij om te zien dat je op veel vlakken tevreden bent over ons. Als je de tijd zou willen nemen, zou ik graag van je horen wat je verbeterpunten vindt of wat je ervaring(en) is/zijn - voornamelijk met betrekking tot onze communicatie. Op deze manier kunnen we hopelijk onze service verder verbeteren. Met vriendelijke groet, Marjolein Salemink
Heerlijk om te fantaseren waar de reis naar toe zou kunnen gaan omdat de betaalbare prijzen nu binnen handbereik zijn.
Super leuk dat jullie zo actief via Facebook de beste deals op een rijtje zetten. Bovendien maken jullie van elke aanbieding een leuk verhaal, waardoor je enthousiast wordt van elke reis die wordt aangeboden, ook al ben je niet van plan naar de specifieke bestemming toe te gaan. Leuk dat jullie niet alleen kijken naar vluchten, maar het combineren met hotel/overnachting. Hele goede formule zo bij elkaar!