Prima organisatie
Goede prijs kwaliteit verhouding .
Tot nu toe nog niet geboekt,maar dat laat niet lang meer wachten..
Nog niet heel vaak bezocht, maar tot nu tevreden
Prima website en veel aanbod met redelijke prijs!
Superleuke website👍 Je krijgt meteen zin om je koffers in te pakken!!!😎 Grtjes Loes
Geweldig goedkoop en daadwerkelijk boekbare vakanties.
Geweldig goedkoop en daadwerkelijk boekbare vakanties.
Veel aanbod voor een aantrekkelijke prijs in duidelijke overzichten. Al veel mensen op deze website geattendeerd!
Ik vind het altijd verrassend welke aanbiedingen voorbij komen. Met nog wat meer vrije tijd zal ik er dankbaar gebruik van maken. Dus blijf doorgaan.
Ik heb samen met mijn lieve zusje -die inmiddels na de strijd tegen ****** te hebben moeten staken overleden is 'met' WeFlyCheap genoten van onze reis en verblif naar en op Sardinie.
Hi Inge, Wat vreselijk dat je zusje de strijd tegen kanker heeft moeten staken. Heel fijn om te horen dat WeFlyCheap nog een steentje heeft kunnen bijdragen aan deze bijzondere reis. Hopelijk is het een onvergetelijke reis geweest met mooie herinneringen. Groetjes, Team WeFlyCheap
Een super site voor de flexibele reiziger. Met een beetje geluk en geduld vind je altijd een goede deal die bij je past!
goedkoop, betrouwbaar en gevarieerd!!! Top website!
Hele goede deals & fijne bestemmingen. Minpunt: Wel gemerkt dat soms met superaanbieding wordt geadverteerd, maar deze nergens te boeken valt, bijvoorbeeld bij citytrip Kopenhagen retour €12,-
Super site! Heerlijk om de aanbiedingen in de gaten te houden, hier begint de voorpret van een vakantie al mee!
Leuke en makkelijke website. nog geen gebruik gemaakt van jullie aanbod, maar ik ga zeker bij het boeken van mijn vakantie ook op jullie website kijken. er ziet vast wel iets leuks tussen
Meer dan aanbevelenswaardig
Het was allemaal geweldig geregeld
Overzichtelijke site, snel boekbaar, goedkoop
Leuke aanbiedingen en de website ziet er verzorgd uit!
Zeer verleidelijke aaanbiedingen. Vooral last minute. Dus een kwestie van opletten en je kans grijpen.
weflycheap heeft gewoon geweldige, over het algemeen niet al te dure reizen, die lekker ver weg kunnen gaan.
De site en het aanbod ziet er goed uit. Wil graag een keer gebruik van jullie maken, maar tot nu toe is het er niet van gekomen doordat ik net iets anders had geboekt. Maar ik ga even verder kijken voor Zanzibar, misschien op een andere datum.
Alweer een top vakantie gevierd voor heel weinig geld. WeFlyCheap bedankt voor alle mooie buiten(land) kansjes!
Hi Monique, Wat super om te horen! Graag gedaan, natuurlijk. Hopelijk mogen er nog vele mooie reizen volgen! Groetjes, Team WeFlyCheap
Heb nog geen gebruik gemaakt van de service maar ben blij per email de laatste aanbiedingen binnen te krijgen en hoop snel eens een mooie reis via u te boeken voor een mooie voordelige prijs.Tot dan