Toppers. Staan altijd klaar. Alles correct en netjes geregeld
Bij assortiment aangegeven nvt omdat ik geen verstand heb van banden en het assortiment. Ze hebben een stille, zuinige band geplaatst zoals ik heb gevraagd.
In alles gewoon perfect
Professioneel en vriendelijk personeel
Erg gericht op de klant nugter maar betrokken. En zeer vertrouwt en dus prettig Jullie maken het helemaal waar H.Gr.
Top bedrijf met goed en vriendelijk personeel en perfecte service!!!!
Zakelijk en prive kom ik al jaren bij de Bandentopper. Ze staan direct voor je klaar, ook bij spoed ! . Kwalitatief perfect en prijstechnisch zeer scherp.
Wij worden altijd prima geholpen en worden altijd gehoord. Wat ons betreft eigenlijk een 10.
Ik ben sinds 2009 vaste klant bij de broers en heb sindsdien veel mensen bandentopper aangeraden. De klantgerichtheid is fantastisch, wederzijds vertrouwen groot en de prijs- kwaliteit verhouding bovengemiddeld. De service is altijd goed en je wordt persoonlijk en eerlijk behandeld!
Vriendelijke jonge mannen, die ondanks de drukte een praatje maken. De koffie en thee is in de maak, wanneer je binnenkomt.Een aanrader om naar toe te gaan.
Goede service, goed meedenken met de klant, goede afstemming
Frank en Hans van Bandentopper maken het begrip service helemaal waar. Iets waar andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Ze zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Bandentopper is duidelijk in de communicatie. Denken mee, adviseren verschillende opties en lossen problemen op. Mijn ervaringen met Bandentopper zijn echt top. Een bedrijf dat ik blindelings kan adviseren voor nieuwe banden, wisselen of velgen.
Bandentopper geeft advies op maat en luistert goed naar je wensen. De service hebben wij als meer dan uitstekende ervaren. Altijd een glimlach en een gastvrije ontvangst. De technische kennis van de heren heeft voor ons perfect uitgepakt. Wij rijden inmiddels op een set nieuwe banden en dito velgen die perfect voldoen.
Met recht een topbedrijf
Altijd heel prettig geholpen en niet idioot duur!
Een klantvriendelijke, daadkrachtige en eerlijke zaak
Goede en snelle service. Lekkere koffie en altijd vriendelijk. En, ook niet onbelangrijk, niet duur...
Prima adres om de banden te laten wisselen. Voor een vriendelijk bedrag ook nog krant en koffie gratis erbij!
Prima geregeld mijn nieuwe banden, wist zelf de maat van mijn banden niet bij het maken van de afspraak (afspraak 1 dag later al!) en daardoor niet alle merken banden op voorraad. Verder prima meedenkers hier over wel of niet vervangen van de banden, kortom een echt topbedrijf!
Gewoon goed en doen wat ze beloven.
Via een collega gehoord over de relaxte manier van zaken doen en goede prijs kwaliteit verhouding. Zelf inmiddels een set BBB velgen met winterbanden gekocht en een set nieuwe zomerbanden inclusief Brock velgen. deze velgen bleken achteraf niet goed zijn gespoten en zonder blikken of blozen konden deze velgen terug en heb daar een paar super wielen voor terug gekregen, ik zeg helemaal Top.
Top bedrijf!