Een goede, snelle en correcte service. Prijs/kwaliteitverhouding oké.

Prima.

Duidelijk veel expertise met een duidelijk advies.

Bedrijf met een jarenlange ervaring en expertise op het gebied van wasmachines, drogers, koelkasten etc. Wij zijn vakkundig en snel geholpen.

Prettig, deskundig, vlot

Prettige, deskundige monteur. Vlotte montage. Oude apparaat mee terug genomen. Prima.

Alles naar wens gegaan.

De Etna retro koelkast werd netjes bezorgd en zorgvuldig ontdaan van verpakkingen, en alle verpakking werd mee teruggenomen.

De opheffing van de storing vond uitstekend plaats

De monteur was stipt op tijd, correct, zorgvuldig, efficient en hulpvaardig. Hij was voortvarend maar niet gehaast. Hij loste de storing van de vaatwasmachine direct op, maar controleerde daarna de werking met veel aandacht. De betaalwijze was naar keuze.

Corect behandeld . Komen afspraken na

Fijn geholpen en super service

Attent en meewerkend met de klant, oplossing gericht en goede service verlenend.

zie boven

Snel, vriendelijk en goede kwaliteit!

Ik beveel Van Rooij Witgoed van harte aan! Na mijn telefoontje dat de wasmachinedeur niet meer openging, kwam de monteur dezelfde dag nog bij mij. Dat terwijl ik nog niet eens klant bij hen was. De monteur was erg vriendelijk en capabel. Er werd een nieuwe deur besteld en binnen 3 werkdagen kon ik mijn wasmachine weer gebruiken. De kosten waren laag en alleszins redelijk! De Rooij heeft er een nieuwe klant bij wanneer er bij mij een huishoudelijk apparaat kapot gaat.

Ontevreden

Nadat de service monteur mijn nieuwe Bosch koelkast en vriezer had geïnstalleerd,ik moest eerder weg en heb hem zijn werk alleen laten doen .Dit was geen enkel probleem alleen misten ik de gebruiksaanwijzing,na lang zoeken belden ik van Rooy , het antwoord was dan moet u alles maar downloaden, ik wil graag een boekje ,niet mogelijk was het antwoord: Ik ben zeer ontevreden en zal nooit meer iets bij jullie kopen

netjes en goed geholpen. nemen alle tijd om je te woord te staan en kreeg goede uitleg.

Aangename kennismaking

Ofschoon we al ons hele leven in Breda woonden was dit onze eerste kennismaking met van de firma van Rooij. Eerste indruk was zo positief dat we meteen een koelvriecombinatie gekocht hebben. Aflevering door "Henk" op 15/11: Vriendelijk, professioneel, gaat erg voorzichtig met de dure spullen om, komt op voor "zijn" bedrijf en laat de boel keurig opgeruimd achter. Een serviceman om in ere te houden!

Goed en professioneel

Goede uitleg en vriendelijke monteur

Na uitlezen van storing in vaatwasser werd het onderdeel besteld en binnen 24 uur al gerepareerd.

prima.

vriezer oud naar nieuw omgeruild. bakken wel vverkeerd gevuld. had gevraagd eea in la 1tm 5 te doen zoals het in oudecwas maar alles door elkaar erin . mijn man heeft Parkinson ik was even niet thuis dus jammer maar verder goed gleverd en telefonisch erg vriendelijke benadering .

Goed advies, korte lijnen, nette goede monteurs snelle levering jammer dat ze geen korting geven haha

Bekend adres

Vriendelijk geholpen. Aflevering snel.

Goede service tegen een concurerende prijs

Een winkel waar je nog met mensen spreekt die verstand van zaken hebben en een goed advies kunnen geven. Als je op zoek bent naar meer dan alleen maar de laagste prijs is Van Rooij Breda een aanrader

Prima service, Vakbekwame monteurs.

Monteurs top! Planning iets minder

Monteurs zijn stuk voor stuk aardige meedenkende mensen.. op kantoor iets minder vriendelijk, en als ze al 3x bij je geweest zijn en ze vragen de 4e keer weer je adres dan vraag ik me af wat je dan aan het doen bent.

Goed product

Goed product en juiste prijs

SERVICE en meedenken

Helaas was het bestelde materiaal ondanks belofte bij aankoop niet allemaal op voorraad, maar goed dat kan gebeuren. Wat wel zeer gewaardeerd werd door mij is dat een uiteindelijk iets te brede inductiekookplaat direct door de fa. De Rooij werd omgewisseld voor een wel passend exemplaar, zodat ik toch tevreden ben met de service!

Heel fijn meedenkend bedrijf

Goede ervaringen met deze zaak. Altijd vriendelijk, behulpzaam en vlot. Ook het afleveren gaat helemaal naar wens en alles wordt goed en duidelijk aangesloten en uitgelegd.

Zeer professioneel familie bedrijf

We gingen voor een nieuwe vaatwasser en zijn goed geadviseerd door de verkoper. We voelden ons welkom en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Het installeren is ook top gedaan met een zeer vriendelijke installateur. Wij komen hier graag terug de volgende keer.

Een prima service en e.e.a. kwam betrouwbaar over.

In eerste instantie kon een nieuwe koelkast niet worden geplaatst, omdat bij de voorafgaande opmeting een verkeerde inschatting was gemaakt. Gelukkig werd de fout snel hersteld en werd er een nieuwe koelkast geleverd en geinstalleerd .

In een woord geweldig

Snel geplaatst en vakkundig personeel