100% aandacht

anel en accuraat

Zaterdag gebeld: koelkast hapert, graag reparatie. Antwoord: monteur komt maandag. Monteur oordeelt: koelkast moet vervangen worden. Dat gebeurde op woensdag op afgesproken tijd. kosten 1000 euro.

vlot behulpzaam,vakkundig.

niets te wensen, zoals we van Van Rooy gewend zijn.

Wij hebben een wasmachine en droger besteld en zijn netjes volgens afspraak geleverd en ingesteld.

Prima contact en snelle afwikkeling van de aanschaf van onze nwe wasmachine

Wasmachine kapot en te oud om te laten repareren. Telefonisch contact en advies ingewonnen over een nwe wasmachine. Na keuze gemaakt te hebben werd de machine 's-middags al bezorgd. Bijzonder tevreden over de contacten met het personeel.

Zeer goed !

Wij zijn heel tevreden. Werden uitstekend geholpen in winkel en zeer tevreden over de installlatie

Goede service.

Goede en snelle service. Vriendelijke en meedenkendecmensen. Zeer goede kwaliteit/prijs.

Snel, meedenkend en grondig

Snel, meedenkend en grondig geholpen bij de aanschaf van andere wasmachine. Dezelfde dag nog een monteur in huis en de volgende dag een nieuwe machine

service is waar de organisatie zich in onderscheid

Op zich goed. hadden wel een snellere levering gehoopt. vele diepvries producten konden worden weg gegooid. Monteur heeft wel zijn uiterste best gedaan

Geven een duidelijk deskundig advies en de service is goed.

Snelle afhandeling

Super snelle en goede service, echt top!

voorlopig voordeel van de twijfel

is wisselend, sommige zaken gaan goed, sommige zeker niet!

Super, in de ochtend gebeld en in de middag was de vaatwasser al geplaatst

Natuurlijk kun je met de hand afwassen maar als je een vaatwasser gewend bent te kunnen gebruiken dan wil je deze zo snel mogelijk vervangen hebben wanneer die defect is. Ik belde in de ochtend en aan het eind van de middag stond hij er al in. Daarnaast niet direct afrekenen maar het bedrag na plaatsing gewoon overmaken. Dan heb je vertrouwen in je klanten!

Een zaak met en van vertrouwen

Goed advies, snelle bezorging, nette installatie, goede uitleg over de was-droogcombinatie. Uitzonderlijk klantvriendelijk Financieele aspect prima geregeld

Een prima aflevering wel wat laat

Aflevering was perfect, een goede instructie. De levering was aan het eind van de middag. Dus ik moest een andere afspraak afzeggen.

Kundige en vriendelijke service

Goed werk geleverd tegen een nette prijs

Snelle service

Ging precies volgens afspraak.

Heel goed. Snel geholpen, goede montage. Vriendelijke monteur.

Een snelle en goede service. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden voor levering en montage. Hele vriendelijke monteur en ging snel en kundig te werk.

Prettige bejegening; deskundig advies

Snelle reactie op storing; snelle en deskundige hulp; goed advies: meedenken in de meest passende oplossing.

goed. Conform gemaakte afspraken

Vooral de installateur was perfect. Keurig werk geleverd, vakkundig en beheerst zonder iets te beschadigen. Top

Een kordaat advies.

Combi magnetron/oven werd, nadat een monteur eerst had vastgesteld dat mijn install. niet meer gerepareerd kon worden,ivm leeftijd, werd mij de volgende dag een nieuw app. geleverd en geïnstalleerd. De bestelde wasmachine wordt mij in week 48 geleverd (besteld dd.21/10/21) en daarop is het wachten maar altijd is de fa.bij vorige aankopen correct in uitvoering geweest.

Snel, deskundig en supervriendelijk!

Al jaren klant. Bij een defect binnen no time een monteur met een mijn inziens eerlijke beoordeling over wel of niet repareren. De gekochte apparatuur wordt vaak zelfde dag of volgende al geleverd….

Goede en snelle service

Er wordt goede en snelle service geleverd. De monteur die de inductiekookplaat kwam installeren was deskundig en klantvriendelijk.

Iden

Goed advies, uitstekende aflevering

Advies in de winkel was gespannen omdat de verkoper alleen in de winkel stond en zijn aandacht moest delen. Uiteindelijk hebben wij gekocht terwijl het artikel een lange levertijd zou krijgen (10 weken). De thuislevering was uitstekend. Monteurs namen de tijd voor ons zodat de machine goed op zijn plaats kwam te staan. Ook is ons zorgvuldig uitleg gegeven over de bediening van de machine.