Uitzonderlijk product gevonden en gekocht, prima verhaal bij de verkoop, snelle en stipte bezorgservice, uitstekend afgeleverd.
van Rooij vervangt niet alleen maar repareert ook desnoods met gebruik van niet orginele onderdelen dus niet alleen maar verkoop gericht.Al ruim 40 jaar goede ervaring met van Rooij.
Probleem met uitvallen wasmachine en droger was onduidelijk. De monteur had een druk afsprakenschema, maar wist mij toch te helpen dezelfde dag. Ik werd heel plezierig te woord gestaan en kreeg goed antwoord op andere vragen. Het assoirtiment, daar kan ik niets over zeggen , want ik ben al lang niet in de zaak geweest.
Zowel het telefonisch contact als de deskundigheid van de monteurs zijn goed.
Heel tevreden, meer dan je mag verwachten. Vriendelijk, vakkundig en zeer behulpzaam personeel. De nieuwe wasmachine en wasdroger zijn via de trap keurig op een tweede etage geplaatst.
Wij worden altijd correct en vlot geholpen. Hier wordt met de klant meegedacht en veel is mogelijk, waar dat bij een ander niet zou kunnen.
Geweldige zaak! Vakkundig advies, snelle levering en geweldige uitleg. Wij kopen al jaren onze spullen hier en zullen dat ook zeker blijven doen!
alles perfect geregeld
Uitstekende, snelle service.
Snelle en volledige informatie over wat ik zocht en vooraf al aan informatie toe mij had genomen. Aflevering helemaal top, goed, netjes, snel en volledig verzorgd. Mijn complimenten en ik zal in de toekomst zeker de winkel gaan bezoeken, als dit nodig mocht zijn.
prima en snelle service van correcte en kundige monteur
reparatie wasmachine
Erg prettige en duidelijke monteur