Prima aflevering en in werking stellen van het apparaat.
Goed advies en supersnelle levering en installatie
prima service, vakkundig advies, snelle service
Snel en betrouwbaar
zeer snelle en prima service
Afspraak tijd was een stuk later. Hierover heb ik zelf moeten bellen. Dit had u ook kunnen doen. Perfecte afleverservice, (inclusief nieuw aansluitstuk)snelle levering (binnen 1 dag) Weinig uitleg over de machine zelf, alleen aan/uit en programma's. Heb het boekje moeten hanteren hoe schoon te houden. Het is voor mij veel geld.. voor u " gewoon" een levering. Dat had wel wat persoonlijker gekund. Ik koos expres voor een kleine zelfstandige, terwijl ik het elders veel goedkoper had kunnen kopen. Dan verwacht je ook wat meer service. Maar.. hetc apparaat werkt uitstekend!
goede services snel en netjes afgewerkt en gekeverd
Was maar een heel kleine reparatie ! Trommel droger vast. 2 minuten.
Snelle afwerking via Telefoon en terplaatse
Gedegen advies en goed meedenken van de verkoper. Alle tijd wordt er voor je genomen om je keuze te maken. Ten aanzien van AVG - Mijn gegevens zijn eenmalig verstrekt ik wens geen verdere reclame te ontvangen of dat derden mijn gegevens ter beschikking krijgen
een mooie zaak,goede voorlichting en prettig in goed gesprek
Snel geregeld. Afzuigkap was al geplaatst voordat ik per mail de vraag kreeg wanneer men langs kon komen ;)
hele goede begeleiding in de winkel, snelle service in het bezorgen van de wasmachine en een uitstekende aanpak in het aansluiten en uitleggen van het apparaat. het spreekt voor zich dat de oude machine werd meegenomen voor hergebruik
deskundig en zeer klantgericht bejegend/ zowel in de zaak als bij de plaatsing van het apparaat thuis.
Snel, vakkundig en heel vriendelijk en meedenkend geholpen!
Prima adres en goede service
snelle service in d zaak en ontvangst van wasmachine en stofzuiger de andere ochtend. incl instelleren wasmachine ne oude meenemen.
ZEER GOED