Keurige service, maar onverwacht erg duur

De vaatwasser werd op de afgesproken tijd geleerd. Het afvoeren van de oude vaatwasser was echter een zeer tijdrovend karwei, waardoor de prijs van de installatie uitkwam op bijna € 300,+ !! Dat was een tegenvaller. Bij het eerste gebruik van de vaatwasser heb ik opnieuw hulp ingeroepen en de monteur kwam nog dezelfde dag. Dat was erg goed geregeld. Het defect lag niet aan de vaatwasser maar aan kalkaanslag in de kraan waardoor er te weinig water werd aangevoerd. Kortom: tevreden, maar duur.

Klantvriendelijk

Deskundige begeleiding en aflevering.

Goede service vriendelijke mensen goede uitleg

Goede service fijn personeel altijd een luisterend oor goede uitleg meedenkend

Snelle en goede service!

Vervanging van een kapotte wasmachine. Tussen tussen het bellen, langskomen, bestellen en plaatsen zaten een paar dagen. Paar keer contact gehad met relevante vragen. Snel en geen gezeur, super!

Prima opgelost

Heb een nieuwe ontvangen en daar was ik blij mee

Snelle afhandeling

Iets aan je Bosch-wasmachine: s'ochtends bellen en in de middag verholpen. en je kunt verder met je was. Dan is iedereen tevreden!

Nette aflevering en duidelijke uitleg

Mijn wasmachine is netjes afgeleverd en aangesloten voor mij. Ik kreeg daarnaast een duidelijke uitleg over de werking van het apparaat en een aantal tips om de levensduur te verlengen.

Correcte en snelle service

Deskundig advies. Snelle en correcte levering en aansluiting. Geen probleem om 4 hoog zonder lift te leveren.

geweldig!!!

Naar sluitingstijd van de winkel is de Heer van Rooij komen kijken, de andere middag was onze koelkast al geplaatst!! Geweldig! Aardige Mijnheer, ook de man die hem aangesloten heeft! Niks dan lof, terwijl wij toch geen klant waren! Maar wat niet is kan altijd nog komen!!!

Prima tevreden

Na bestelling vlot gebracht. Zorgvuldig geinstalleerd met inachtneming voorschriften. Wijze van betalen geaccepteerd.

Snelle en kundige service

Onze vaatwasser was stuk. Gebeld voor reparatie. Volgende ochtend meteen een monteur. Deze gaf een eerlijk advies. Besloten een nieuwe te bestellen. Binnen 2 dagen na eerste melding was er een nieuwe geinstalleerd en is meteen het lampje in onze oven vervangen. Kortom, snelle em vriendelijke service, eerlijk en kundig advies en goede prijs.

Prima service. Heb dat eerder ook al aangegeven.

Zie mijn eerdere reactie. Ik hoop dat ik niet bij elk contact deze vraag naar terugkoppeling krijg want dat lijkt me een beetje overdone. Aanvulling op die eerder reactie nog: was wel prettig geweest als er voor het aanpassen van een keukendeurtje ook een prijsindicatie was gegeven. Nu werd er niets gezegd over eventuele extra kosten en de hoogte daarvan.

Fantastische service!

Zoals altijd fantastisch geholpen en te woord gestaan. Topservice. Al het witgoed wat vervangen moet worden, koop ik bij jullie.

Snelle service

Zijn zeer vlug geholpen

Snelle en goede service!

Snel en correct geholpen.

Nog dezelfde dag kwam een monteur kijken of hij het apparaat kon maken. Er werd gekeken wat de kosten zouden zijn om te maken. Apparaat is 12 jaar oud, Te hoge kosten om te laten maken. Nieuwe gekocht, andere dag al geïnstalleerd.

Superservice!

Bestellen wat op je verlanglijstje staat (kan ook nog de producten in de winkel aanschouwen), wordt geïnstalleerd en geleverd op de aangegeven tijdstippen. Voor mensen met “weinig vrije tijd”.... Toppie!!

Super vertrouwd.

In 2018 super goed geholpen in Breda zowel in de winkel als de monteur bij de plaatsing v vaatwasser. Daarom nu mijn Miele stofzuiger niet bij Miele maar gewoon Breda gebeld snel bezorgd. En dan betaal ik ook gelijk bij de bestelling.

Ik ben super goed geholpen in de winkel, en de volgende dag is mijn wasmachine geleverd door 2 zeer vriendelijke mannen. Ik ben heel erg tevreden

Wat een klantgevoel, SUPER

Voor 12:00 uur bellen en een paar uur later staat men al op de stoep. Wasmachine weg, nwe geplaatst aangesloten en vertrokken. Nog nooit met dit bedrijf gewerkt Zeker niet de laatste keer dat we hier zaken mee gedaan hebben.

Ze deden precies waarom ik had gevraagd en wat ze hadden beloofd.

Ze deden precies waarom ik had gevraagd en wat ze hadden beloofd. Dat verwacht ik van een winkel waar je duurzame producten koopt.

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Snelle service. Ook al kochten we geen nieuwe spullen, maar wilden we een gas/electra combinatiefornuis laten repareren, toch vriendelijk en snelle reactie. De monteur (Bjorn) die kwam, was ten eerste zeer deskundig en had vrij snel de onderdelen vervangen, maar was ook zeer vriendelijk. Binnen een week hadden we weer een oven die werkte met dank aan de Witgoedspeciaalzaak van Rooij in Breda.

supertevreden m'n oven doet het weer

Vorige week melding gedaan van m'n kapotte oven, volgende ochtend stond de monteur al op de stoep met een juiste diagnose, onderdelen besteld en een week later is het gefixt.

Snelle service

Monteur kon meteen dezelfde dag komen kijken. Het vervangende onderdeel werd besteld en snel erna geplaatst. Prima service. Ik had het wel fijn gevonden als de monteur die kwam kijken een prijsindicatie had kunnen geven. Het bleek achteraf een vrij duur onderdeel te zijn.

staat hieronder.

goed en snel geleverd en geplaatst door een uiterst vriendelijk en ter zake kundige monteur