Uitstekende snelle service

Op zaterdmiddag een Quooker besteld, dezelfde week geplaatst. Goede uitleg gekregen, kortom top service.

Super tevreden

Werken snel, leggen duidelijk uit en vriendelijk personeel.

Goed perfect

Het was zo voor elkaar.was daar blij mee.

Gewoon goed

goede service

Supersnelle service

De levering en service waren supersnel en de monteur uiterst behulpzaam!

Kan niet ergens beter zijn

Geweldige service, houden aan hun afspraak. Prijstechnisch zeer goed , het is beslist niet nodig vooraf prijzen van andere te gaan vergelijken.

Een snelle levering van het product

Goede en snelle levering van het product. Monteur was vriendelijk en werkte snel en zorgvuldig. Alleen even een aantekening bij afspraak maken om de consument bij een inbouw vaatwasser er op attent te maken dat het kan zijn dat de andere keukenkastjes leeggehaald moeten worden. Dit kan nog sneller werken, en ook prettiger voor de monteur, zodat alles al gereed is als de inbouw gemonteerd gaat worden.

Keurig netjex en snel geholpen dank

Servicemonteur Bjorn heeft veel kennis van zaken en is erg vriendelijk en klantgericht.

Verschikkelijk

Na 3 keer een monteur gestuurd te hebben eindelijk de vaatwasser gemaakt. Eerst niet serieus genomen, ik zou niet weten hoe de vaatwasser zou werken en het verkeerde programma kiezen. Erg vervelend!

Fijne verantwoord betrouwbare zaak

To the point informatieverstrekking, goede producten, snelle adequate levering, vriendelijk personeel. Aanrader!

Iedere keer weer topservice

Al meerdere keren gebruik gemaakt van de kennis en kunde van de medewerkers van De Rooij. Altijd correct en snel geholpen door medewerkers die duidelijk goede kennis van zaken hebben. Absolute aanrader.

Ik wil even de monteur die de het apparaat heeft geinstalleerd mijn komplimenten over brengen hij was zeer vriendelijk en heel goed als instalateur hij wist het naadje van de kous. heel goed monteur. Ook de zaak van Rooy in Breda verdient een dikke pluim wij zijn tevreden hierover. Wij van Rooy zeker aanbevelen bij familie en kennissen Met vriendelijk groet, M.Claassen

top service, alles klopt!

al meerdere keren met van Rooy zaken gedaan, altijd prima bevallen !

prima service!!

airco gekocht op korte termijn. advies was prima en resultaat ook! airco uit ander filiaal laten komen en volgende dag meenemen. staat inmiddels al 2 dagen goed te koelen.

Top zaak, top service!

Vooraf: we zijn al jaren tevreden klant bij Witgoedspeciaalzaak Van Rooij in Breda. We kochten er reeds diverse apparaten. En toen ging onlangs onze afzuigkap stuk (geleverd door een ander bedrijf in 2005). Er werd ons door de leverancier en het keukenbedrijf dat de keuken destijds geïnstalleerd had, geadviseerd om een nieuwe te kopen. Ze stelden dat er geen onderdelen meer voor deze kap te krijgen waren. Een monteur sturen had daarom geen zin. We besloten om Van Rooij te raadplegen en zij stuurden wel een monteur. Die kwam er achter dat er een kabel doorgebrand was. Lang verhaal kort .. Van Rooij vond een nieuwe én originele kabel. De reparatie aan onze afzuigkap is inmiddels uitgevoerd en de afzuigkap doet het weer! Daarmee is ons de (dure) aankoop van een nieuwe afzuigkap bespaard gebleven. Hartelijk dank voor de goede service en afhandeling! Graag tot een volgende keer.

Snel en goed

Oven maakte kortsluiting. Volgende dag gelijk een afspraak. Probleem snel onderzocht. Vastgesteld en advies gegeven. Kostenraming en alternatieven besproken. Bij aanschaf van een nieuw apparaat de onderzoekskosten van de vorige oven er af gehaald en een dag later de nieuwe geïnstalleerd! Top!

Keigoede ervaring met klein aandachtspuntje.

Heb ijskast en diepvries besteld. Twee puike producten en netjes geleverd. Er was mij een klein presentje toegezegd, namelijk een kruimeldief. Dit bleek een kruimeldief voor de auto te zijn geworden. Daar heb ik niets aan en is dus een presentje wat niet aansluit op de behoefte.

Fantastisch

Vriendelijke bediening, kundige medewerkers en heel goed geholpen.

Snelle levering na bestelling via webshop, plaatsing ging ook soepel

Snelle levering van koelkast na bestelling in de webshop. Plaatsing ook correct. Een verbetering: als je aangeeft er tussen 09.00 uur en 12.00 uur te zijn en het wordt bijna 12.30 uur, dan is het een kleine moeite even te bellen over de vertraging.

Deskundig en vriendelijk

zie boven

Reparatie snel en deskundig uitgevoerd

Reparatie wordt snel afgehandeld en reparateur vriendelijk en correct

Een echte specialist

Ze luisteren naar de klant en gaan aan de slag om de wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen. Service en vakmanschap is top. Wat wil je nog meer.

Snelle en goede levering

Vriendelijke en nette monteur heeft de vaatwasser netjes geplaatst, en goede uitleg gegeven

Goede snelle service

De vaatwasser is snel en goed geplaatst. De monteur was zeer aardig en heeft alles goed uitgelegd