Kundig, snel en vriendelijk

Het is onze eerste ervaring met Witgoedspeciaalzaak Van Rooij. Die ervaring is alleen maar positief, uit alles blijkt dat ze verstand van zaken hebben, er is snel geleverd en de installatie ging vlekkeloos.

Vriendelijk, professioneel en snel

‘s Ochtends een droger en wasmachine geselecteerd met ondersteuning van van Rooij. ‘s Middags besteld en de volgende ochtend geleverd, aangesloten en uitgelegd.

Altijd correct en snel

Wederom snel en vriendelijk geholpen. Zowel in de winkel als bij bezorgen. Dank.

uitstekend

prima service door de vriendelijke monteur. werkelijk niets negatiefs over te zeggen.

Goede ervaring

Netjes gewerkt

correcte snelle afhandeling

Snel, vakbekwaam, niet er op uit een nieuw apparaat te leveren

Zoals altijd: maar

Na pas een aantal jaren blijkt of de voorlichting en dus de keuze goed was.

Door Corona te lang moeten wachten, is wel opgelost

Buiten gewoon goed personeel chapeau.

goede service prima zaak met internet prijsstelling

Prima, goede service, denken met de klant mee. Prijsstelling vergelijkbaar met internet. Aanrader.

Een bedrijf dat goede service biedt.

Vaatwasser gaat defect na 20 jaar. Je loopt de stad in (Breda) en gaat bij witgoedzaak van Rooy binnen. Zeer vriendelijke ontvangst en uiterst behulpzame employee. Ik krijg duidelijke uitleg en maak mondeling een voorlopige overeenkomst. Na overleg thuis een telefonische overeenkomst en daags erop een zeer vriendelijke en deskundige monteur die de nieuwe vaatwasser plaatst. Volgens (mondelinge) afspraak de rekening direct voldaan. van Rooy is m.i. een zeer aanbevelenswaardig bedrijf.

Het is helemaal top!

De service en montage konden gewoonweg niet beter!

Goede snelle service

Goede snelle service.

Goed advies, goede service, snel, goede prijs.

De oven van mijn ouders was kapot, zij zijn komen kijken, maar de kosten voor reparatie waren hoog, dus advies was een nieuwe oven te kopen. Hier een goede aanbieding gekregen. De oven was er een dag later en goed en voor een goede prijs geïnstalleerd! Ook nog korting op de reparatiecheck die eerst was uitgevoerd. Gewoon fantastisch.

Prettig en goed advies.

Bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine zijn we op een goede en prettige manier geholpen. Geen overbodige verkooppraatjes, maar een goed vergelijkende voorlichting over de keuze mogelijkheden.

Prima advisering.

Prima advies gehad bij de aankoop. De levering is helaas niet helemaal zonder problemen verlopen. * Bij aanbevelen zou ook de keuze moeten staan "ik doe geen aanbevelingen" (er staat nu een Nee) maar eigenlijk doe ik nooit aanbevelingen. Wat ik als heel goed en prettig ervaar kan door een ander compleet anders ervaren worden. Vandaar.

Fantastische service en snelle levering.

Helemaal niets aan te merken, ze hadden zelfs de wasmachine alvast aangezet zodat de machine zichzelf kon programmeren.

Heel snelle service

Fijne mensen met verstand van zaken

Snelle en keurige reparatie

De monteurs kwam binnen de afgesproken tijd, geen flauwekul, direct aan de slag, snel gerepareerd, alles opgeruimd, wilde ook nog kort antwoord geven op een vraag over iets anders en direct weer weg. Perfect

Prima toelichting en klantvriendelijke benadering.

Duidelijke toelichting op de kwaliteit en vooral stilte van de Bosch stofzuiger. Deze ook ter plekke vergeleken met vergelijkbare stofzuigers in ongeveer dezelfde prijsklasse. Ter plekke gelijk overtuigd! Proefondervindelijk kunnen vaststellen!

Goed en betrouwbare service

Door problemen met de elektrische installatie is in korte tijd een nieuwe oven met inductieplaat twee keer vervangen. Ondanks de grote ongemakken van onze klant is er goed meegedacht en meegewerkt door van Rooij om oplossingen te realiseren. Dit was een steun in de rug naast alle andere beslommeringen die wij hadden.

Goede ervaring. Goede service

Prettige benadering in de winkel, goede service. Zeker aan te bevelen.

Meer hulp voor de man die alleen met de machine de lift in moest. Hij had het ook aan mij kunnen vragen om de deuren te openen. De collega die hem hiel was al weg toen hij boven was maar hij had nog iets willen vragen toen hij bezig met het installeren. Tip. Even zeggen dat het programma lang zou duren toen hij de machine aan zette op 90 graden.

Goed advies en snel geleverd

Nadat mijn wasmachine defect raakte kwam er snel een monteur. Toen deze niet kon repareren volgde de levering van een nieuwe machine snel. In korte tijd Geïnstalleerd met medeneming van het verpakkingsmateriaal en de oude machine

Kwamen met 2 mannen onze nieuwe droger op de bovenverdieping plaatsen. Keurig naar boven gebracht en netjes geïnstalleerd. We hadden nog een vraag en dat hebben ze bij een collega nagevraagd en die belde ons binnen het uur op met het antwoord.

Wíj zijn tevreden

Alles naar wens