Prima geregeld.

Afwasmachine aangeschaft. Prettige winkel. Twee dagen later geplaats door een vakkundige monteur. Prima geregeld!

Prima service, niets op aan te merken

Prettige ontvangst in de winkel en correcte aflevering

Vakkundig en punktueel.

geweldig

we hebben al diversen product besteld en vinden het een zeer goed bedrijf qua levering en service

In één woord: geweldig!

Zeer vlot en professioneel geïnstalleerd. Installateur was zeer benaderbaar voor vragen/advies over de precieze plaatsing en gaf ook handige informatie over een zijdelings gerelateerd probleem (waterontharders). De Quooker doet ‘t geweldig.

Tevreden. Snelle levering

Prettige monteur.

zoals altijd geweldig geholpen

Zowel in de winkel bij aanschaf als bij het bezorgen en plaatsen zeer aardige mensen die er alles vanaf weten. Het oude apparaat zonder problemen twee verdiepingen mee naar beneden genomen. En zo´n Miele wasmachine weegt zwaar hoor.

Goede service. Afspraken worden nagekomen.

Ik ben zeer tevreden met de service van van Rooij!!!!

In 2 etappes hebben ze mijn vaatwasser geïnstalleerd en de afvoer, die kapot was, gerepareerd.

was prima wim koelemij

prime service, W. Koelemij

Prima vaatwasmachine, prima service

Een zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Mijn ervaring was heel goed. Goede service, snelle levering en plaatsing van het apparaat.

Ze weten waar ze het over hebben, handelen snel en effectief. De wachttijd voor de levering en installatie is niet lang. De installateur doet het ook prima, werkt netjes en precies. Kortom helemaal top!!

prettig en deskundig

sinds 45 jaar koop ik mijn witgoed artikelen bij de Rooij. Nog steeds ben ik zeer tevreden. Ze komen, betreft levering en service, hun afspraken altijd na. Prijstechnisch zijn ze niet duurder dan de grotere winkels zoals Mediamarkt en BCC.

Heel vlug geholpen.

Heel vlug geholpen.

Snelle actie

Op verzoek thuisbezoek voor advies. En snelle levering!

Zoals we al gewend waren kun je hier terecht voor een totaal pakket. Aanschaf fornuis is het meest eenvoudig. Kiezen, leveren en betalen. Van Rooij verzorgt echter veel meer, zoals huisinstallatie aanpassen aan krachtstroom, keuken aanpassen mbt inbouwmaten apparatuur. Verder is de service perfect als er naar de toekomst iets mankeert. Die ervaring hadden we al met droger en wasmachine etc. Kortom top.

vriendelijke mensen, snelle service

De afspraak was snel gemaakt en nog dezelfde middag kon mijn vaatwasser gerepareerd worden door een vriendelijke meneer die ook goed advies gaf. Van Rooij was er niet op uit om een nieuwe machine te verkopen. Grote klasse !

Goede service en klantvriendelijk

De mensen wisten wat ze moesten doen en pakten alles vakkundig aan. In een klein uurtje hadden ze de oude koelkast verwijderd en de nieuwe erin gezet.

Heel tevreden

Ben heel tevreden over de klantvriendelijke behandeling en snelle en corrrecte afhandeling.

Uitstekende service en kwaliteit

voel me hier echt koning als klant meerdere apparatuur hier aangeschaft. Service is super, ook eigen technische dienst. 1 woord echt altijd tevreden.

Service is fantastich

Telefonisch mag de verkoper vriendelijker zijn. Maar Service monteur is vriendelijk. Installeert het geheel perfect (waterpas) en ruimt de rommel op en neemt die ook mee.

Quooker Combi+

Supersnel en goed geregeld

Zeer goed geïnstalleerd. Aardige mannen.

Jammer dat er een misverstand was over de hoogte van de koelkast. Graag naam wijzigen in Mevrouw A Kleverlaan van de Nes

Perfecte service

Koelkast kapot. Kreeg dezelfde dag nog een leenexemplaar tot de nieuwe geleverd werd. Goede persoonlijke communicatie over levering.