Bedankt , alle lof !!

Heel vlot geholpen met eerst een snel bezoek en de dag erop vervanging van onze lekkende vaatwasser en plaatsing van een nieuwe. Prima service.

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en installatie van de wasmachine.

Men heeft er voor gezorgd, door de schuifdeuren aan te passen, dat de machine goed en vrij geplaatst kon worden.

Vakkundig en goed uitgelegd

van Rooij Breda heeft uitstekende diensten geleverd

Vaatwasser had een levertijd van 6 weken, maar werd binnen 3 weken geleverd. Monteur heeft vaatwasser netjes en zonder fouten ingebouwd. binnen 45 min.

Klantvriendelijk en goede service.

Vaatwasser gekocht, goed advies gehad. Snelle levering. Goede monteur.

Heel Prettig en betrouwbaar

Snel, fijne mensen en betrouwbaar geholpen

Heel klantvriendelijk

Volgens afspraak geleverd door vriendelijke medewerkers. Goede uitleg gekregen over de werking van de wasmachine en -droger.

top

prima service

Prima.

Klant te woord staan en de tijd nemen hiervoor kan beter. Wel goed advies en snelle levering. Monteur komt ook mooi op tijd en installeerd het apparaat netjes. Goede service.

nieuwe vaatwasser

Netjes ingebouwd dus ik ben tevreden

Top!

Een vertrouwd adres dat service hoog in het vaandel heeft staan en met de klant meedenkt.

snelle bezorging

altijd goed advies en service.

Snel, deskundig en betrouwbaar

Bij de keuze voor een bepaald type wasmachine is goed advies gegeven. De gemaakte afspraken voor de plaatsing zijn nagekomen en de service in zijn geheel was goed.

Meedenken en meedoen

Ze lossen het probleem op en denken mee om vervolgens de apparatuur te installeren

zie hieronder

Snelle en attente service !

Snelle levering. Goede service

Heel tevreden

Correcte bediening in de winkel en uitvoering van de plaatsing

Goede service!!

Goede uitleg en bezorging! Netjes en beleefde mensen

Wat een fijne service heeft van Rooij. Alles perfect op zijn plaats gezet en daarna alles rustig uitgelegd. Geen haast werk zoals bij velen. Een aanrader

gewoon goed!

uitstekende service

zeer goede ervariong

Deskundig, vlotte aflevering en plaatsing.

Fijne winkel , en supersnelle levering met correcte uitvoering!

Mijn eerste ervaring met Witgoedspeciaalzaak van Rooij Breda

Een uitstekende eerste ervaring met Witgoedspeciaalzaak van Rooij Breda. Alle afspraken en toezeggingen werden netjes nagekomen en de aflevering inclusief plaatsing van de vrieskist verliep soepel en klantgericht. Het verpakkings-materiaal werd keurig mee terug-genomen. Kortom: zeer klantgericht en een prima service!

Super geregeld!

Fijn om met echte vakmensen te werken. Snel en op de afgesproken tijd geleverd. Keurig een nieuwe vaatwasser geplaatst en geïnstalleerd waarbij hun creativiteit en vakkennis van pas kwamen. Zeer tevreden!