Fantastische service, snel en goed, fijne mensen

Zie boven, ik koop al mijn witgoed wat aan vervanging toe is bij dit bedrijf in Breda. Service is echt geweldig goed .

Super snelle en goede service!

Ondanks de lockdown goed advies en snel een nieuwe wasmachine geleverd en geinstalleerd op zolder. Heel fijn, dankjewel!

Uitstekend advies en snelle service

Een telefoontje van 5 minuten en het was door het goede advies duidelijk welke warmtedroger we moesten aanschaffen. Levering, tot op zolder, en aansluiting na slechts een paar dagen. Super!

Superfantastisch.

24-12-2020 : De dag voor kerst. Ik was via internet al heel de middag , op Kerstavond, op zoek naar een service bedrijf die vaatwassers kon repareren. Deze gaf plots een storing melding E15. Via Bosch service, hetzelfde vaatwasmachine al Siemens, stond er wat dat betekende. Waterlekkage in de machine onder de vaatwasser vloer. Dus die deed het niet meer. We kregen met kerst 3 dagen achter elkaar vrienden te eten en natuurlijk met veel afwas. Allerlei bedrijven gebeld en niet iedereen te spreken gekregen. uiteindelijk zag ik een witgoedbedrijf in Breda, De Rooij... Ik belde het nummer en kreeg een beetje norsige , maar duidelijke, man aan de lijn. Hij vroeg meteen mijn adresgegevens etc. Gewoon heel direct en duidelijk, geen probleem. Ik legde uit wat er was gebeurt en had het nog even over het merk Siemens maar vroeg verder nergens naar maar zij... voor 4 uur is er een Monteur !!! na al die uren van zoeken werd ik zowat emotioneel van die uitspraak. Nou zal je zeggen, de vaatwasser... waar heb je het over.. Maar die simpelheid van "Het " regelen en met de kerstdagen 3 dagen verschillende menu's op tafel zetten geeft toch nogal wat afgewas nietdan ? En wie is de L.L, Ik.. Ik kon het bijna niet geloven en heb deze meneer geweldig bedankt, ongeveer 2 kippen ergens ingestoken, hahaha.. Exact om 4 uur was de geweldige keurige monteur binnen!! met de juiste onderdelen bij zich. binnen een half uur was alles gefikst.!!!!! Een super fantastische monteur, met een gevoel voor demontage van keukenonderdelen etc., met een prachtig positief verhaal over de service van hun bedrijf. Chapeau ,dat ze toch nog bestaan !! En betaalbaar is mijn ervaring. Dus ... Die kunnen bij mij geen kwaad meer doen. Van Rooij Nieuwe Ginnekenstraat Breda.. Toppie.. Groetjes, Dik.

prima service

goed advies en rekening houden met mijn wensen.

Geweldige service

Snelle service, de stofzuiger was in Breda niet op voorraad, alles werd gedaan om snel een adequate vervanger te leveren en de oude stofzuiger werd meegenomen

In de winkel geweest voor de lockdown. Werd de volgense dag direct geholpen en alles ging supersnel!. Topwinkel en topservice.

Fantastische en snelle service!

De winkel was goed telefonisch bereikbaar, vriendelijke en snelle service en snelle plaatsing met goede uitleg. Helemaal prima.

Snel en vakkundig!

Ik heb al meerdere apparaten via Van Rooij, ze hebben verstand van zaken en leveren altijd snel. Heel fijn!

Fijne zaak, klantvriendelijk en deskundig

Ik ben al vele jaren klant en altijd tevreden. Telefonisch overleg deze keer over de aanschaf van een inductiefornuis waar ik nog vragen over had. Prettig te woord gestaan door een man die extra moeite deed om eea uit te zoeken. Bestelling daarna verliep vlot en de levering was uitstekend en snel. Fornuis helemaal geïnstalleerd, uitleg gekregen en alle verpakkingsrommel werd afgevoerd . Opnieuw zeer tevreden.

Razendsnelle en betrouwbare service

Zoals in eerdere situaties ook is het team zeer behulpzaam: van bestellen tot installatie. Ditmaal hadden we schade veroorzaakt aan onze kookplaat, in no time verholpen!

Uitstekende service

Over zowel telefonisch contact als de deskundige servicemonteur ben ik zeer tevreden

goed geholpen, prima service

vriendelijk en snel geholpen en netjes thuis op de juiste plek geïnstalleerd. Goede service en prijs hetzelfde als op internet, zodat wij graag onze middenstand in ons dorp blijven steunen.

Kost geld. Maar dan heb je er wat aan!

De service gaat tot en met inbouw van mijn nieuwe koelkast. En verwijderen van de oude. Daar waar andere leveranciers maar tot de voordeur gaan. Kost geld. Maar dan heb je er wat aan!

Erg goede service. Dank!

Snel, accuraat en kennis van zaken.

Super goede service !

De volgende dag was plaatsing van een nieuwe wasdroogcombinatie al mogelijk.

Ik ben gewoon erg tevreden

Dik Tevreden

Diepvriezer stond op kapot gaan dezelfde dag een nieuwe geregeld.

Omdat het vlak voor kerst was en lockdown, wist ik niet of ik terecht kon. Diepvries piepte de hele tijd en stond op punt van kapot gaan. Gebeld en door geschakeld naar Breda, waar nog wel personeel aanwezig was. Uitgelegd wat ik wilde en na een uur was alles geregeld. S'avonds al een nieuwe diepvries en de oude meegenomen.

geweldige service, zowel advies als onderhoud.

Bedrijf is goed bereikbaar en komt afspraken echt na, deskundige service en vriendelijke medewerkers.

Uitstekende en snelle service

Uitstekende en snelle service

de vaatwasser werd door een ervaren en sympathieke heer geplaatst

De heer Henk Bastiaanse kwam op de afgesproken tijd en heeft met kennis van zaken de vaatwasser vervangen en geplaatst. Voor ons leek het een moeilijk karwei maar hij heeft op een rustige en geweldige manier zijn vakmanschap getoond. Hij heeft alles keurig en netjes opgeruimd en meegenomen. Wij zijn al jaren met grote tevredenheid klant van het Bedrijf Witgoed in Breda

Goede ervaring met de afgelopen reparaties daarom bij van Rooij een nieuwe machine gekocht

Duidelijk vriendelijk correct

Wij kopen al jaren ons witgoed bij speciaalzaak van Rooij. Goede service. snel en betrouwbaar

Geweldig snel en goed mijn probleem met de wasmachine opgelost

Zeer prettige ervaring. Kundige monteur, duidelijke uitleg en zeer snelle oplossing van een kapotte wasmachine