Snelle reactietijd. Overal goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Goede service en communicatie

Hele fijne snelle service!

Na het bestellen van mijn nieuwe wasmachine en droger kwam een super lieve, vriendelijke monteur alles plaatsen. Ik vind deze persoonlijke aandacht erg belangrijk vandaar mijn keuze voor een witgoed speciaalzaak ipv een van de grote online ketens. Dankjewel.

Goede en vriendelijke service

De vaatwasser die we besteld hadden kwam zelfs eerder dan verwacht. Meteen vakkundig geinstalleerd. Top service!

Alles goed opgelost en snel afgehandeld.

Alles goed geregeld

snel geholpen

Zeer snel geholpen

fijne firma komt afspraken na, maar is wel duur.

montuur is goed, behulpzaam, en verstand van zaken. en een goede service.

deskundig, betrokken en vriendelijk

je kan met je vragen heel goed terecht, er wordt vervolgens goed meegedacht en e.e.a. uitgelegd en samen kom je tot een goede oplossing!

goede service

goede snelle service

Snelle levering en plaatsing van inductiekookplaat.

Snelle service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Na een wasmachine nu een koelvriescombinatie gekocht, zeer tevreden over de aanschaf.

Denken mee en stellen de klant op de eerste plaats

Goede service en denken mee met de klant

Installatie verliep keurig, monteur is een vakman. Aftersales is minder.

Bestelling en installatie van de vaatwasmachine verliep prima, de monteur is een echte vakman! Het enige minpunt is de reactie van Van Rooij op het feit dat ons model vaatwasser zonder stil programma is geleverd. Het door ons bestelde model dient hier echter wel over te beschikken volgens de specificaties. "U zult er mee moeten leren leven" is nu niet de reactie die je van een speciaalzaak als Van Rooij zou verwachten. Dat is jammer.

goede service

op tijd geleverd, netjes gewerkt en alles opgeruimd

Vlotte service

Onze vaatwasser deed het niet meer door een schakelaar probleem; 1-1/2 dag later draaide de machine weer als een zonnetje door de snelle komst van een monteur

Prima levering en service!

Wasmachine werd op zolder geplaatst en aangesloten. De oude wasmachine namen ze weer mee. Nog even de tijd genomen om uitleg te geven over de werking en een kleine reparatie aan de afvoerbuis.

Zeer beleefde hulp, vakkundig en effectief.

Prima hulpverlening, deskundig en prettig in de omgang.

Goede ervaring.

Na bestelling van de droger, werd deze zeer snel geleverd. Vriendelijk en net personeel die mijn droger vakkundig naar boven hebben gebracht. Top!

Super goed geholpen en geleverd

Zie boven

Aangenaam

Bijzonder nette en vriendelijke monteur

Prima advies gekregen en levering sneller dan verwacht.

Diepvries was 16 jaar oud. Om onnodig werk te moeten doen, advies gekregen om op de dag van levering van de nieuwe diepvries de oude op Superfrost te zetten. Het was bij aflevering een kwestie van de inhoud van de lades over te laden. Ik kreeg gelijk de gelegenheid om de ruimte rondom de oude diepvries schoon te maken. Oude en nog vuile diepvries werd netjes afgevoerd.

Fantastische monteur snel gewerkt

Goed telefonisch advies en snelle afwerking .

Prima product, goede voorlichting, snelle levering en vakkundige installatie.

Prima product, goede voorlichting, snelle levering en vakkundige installatie. Kortom zeker aan te bevelen.

Jaar in jaar uit eenvoudigweg Topservice!!

Wasmachine besteld, andere dag geleverd. Geweldige vakmensen met humor!

Fantastische service!

Super medewerkers en bedrijf!

Je wordt hier altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan. Goede service

Al meerdere keren gebruik gemaakt van hun service. Altijd naar volle tevredenheid.