Uitstekende service van Van Rooij!

betrouwbaar

betrouwbaar adres, snel en vakkundig advies

geweldige en vriendelijke vakmensen

In de winkel een duidelijke uitleg over mijn producten de afspraak voor het plaatsen was buitengewoon snel montage in de keuken prima zonder problemen ik ben heel erg tevreden

correct, snel en netjes

Na de aanvraag van een offerte werd ik de volgende dag gebeld of ik offerte had gezien en of ik nog vragen had. Na een opmerking over de prijs werd mij beloofd dar ik terug gebeld zou worden om te zien wat mogelijk was. Werd inderdaad terug gebeld, en konden een goede prijs overeenkomen. Deal snel gesloten. Producten snel geleverd en geïnstalleerd. Vriendelijke monteur die netjes werkte. Aanrader!

Als ik weer wat nodig heb bel ik ze

Goeie zaak Ze zijn netjes beleeft Goed product 1 klein nadeeltje m'n slang op de wasmachine zat niet goed vast vandaar dat hij stond te lekken Maar goed zelf ff aangedraaid en het was verholpen Ben erg blij met m'n wasmachine

Vriendelijk en goede service van kopen tot en met aflevering

Buitengewoon, een zaak van vertrouwen!

Onze ervaring mat Witgoedspeciaalzaak van ROOIJ in Breda was buitengewoon. Uitstekende product informatie en nadat wij tot aankoop besloten werden wij verrast door de snelle levering en vakkundige installatie van de vaatwasser.

Snelle goede service

Snel, vriendelijk, kundig en top service.

Keurig te woord gestaan aan de telefoon. Duidelijke communicatie. Kundige medewerkers. Tijd is tijd, afspraak is afspraak. Zeker aan te bevelen.

zoals gebruikelijk bij van rooij: prima

zie boven

Zeer prettige ervaring met prima service!

In plaats van op Coolblue te bestellen kiezen we liever voor een ondernemer in de buurt. Na 1 telefoontje was alles geregeld, een mooie prijs voor een Liebherr Koelvriescombinatie, duidelijke vlotte leveringsafspraak en direct een bevestiging daarvan. De levering ging helemaal zoals afgesproken en de service was helemaal goed, de koelkast werd netjes en vriendelijk op de juiste plek aangesloten en de oude weer meegenomen, inclusief al het verpakkingsmateriaal. Erg tevreden!!

prima service weer!

Oude machine werd losgekoppeld en meegenomen. Nieuwe machine keurig geplaatst een aangesloten. In 10 minuten klaar. Prima service!

Levering conform afspraken, en vakkundige installatie.

Goede prijs, perfecte service

Alles werd netjes en snel geregeld. De vaatwasser werd netjes waterpas geplaatst, aangesloten en nog een keer getest om te zien of hij het ook daadwerkelijk deed. Vriendelijke medewerker van Van Rooij die mij er ook netjes op attendeerde de vaatwasser gratis online aan te melden voor de garantie.

Betrouwbaar en vakkundig

Niet de goedkoopste, wel vakkundig en betrouwbaar. Snelle levering en afspraken worden nagekomen.

Uitstekende, professionele service

Snelle service, goede adviezen, vakkundige plaatsing van onze inbouw vaatwasser

allerte efficiente sympathieke oplossingen

deskundig klantvriendelijk

uitstekend

snelle service en prima geïnstalleerd

Ik heb alleen maar positieve ervaringen bij speciaalzaak van Rooij!!

Ik koop al 30 jaar mijn witgoed bij speciaalzaak van Rooij en prijs dat ook anderen aan. De service is buiten gewoon goed, bij storing van een apparaat staat de monteur de zelfde dag voor de deur. Moet het apparaat vervangen worden dan is dat binnen 24 uur gedaan.

Gewelidig

De bezorger van onze nieuwe wasmachine was correct en uiterst voorkomend. Nam de tijd om de machine op zijn plaats en waterpas te zetten. Gaf een korte uitleg en starte de machine op het basis programma zodat alle instellingen werden gecontroleeerd en op de juiste (basis) stand gezet. Dat heet service en is onvergelijkbaar met alles voor een glimlach

Koop bij de man die het installeren kan

Keuze telefonisch gemaakt. Levering wat later dan verwacht. Hierover is niet gecommuniceerd. Zelf van Rooij gebeld. We begrip voor het feit dat het een razend drukke tijd was. De installatie ( aansluiten op perilex) kon ik goed overleggen (technische ecpertise van Rooy beter dan bij bv Bol.com en Cool blue) ook aansluitkosten zijn in de koop verwerkt. Dat geeft goed klantgevoel. Servicemonteur Henk was geweldig: rustig, goede uitleg bediening en goed gevraagd advies over mogelijke sanschaf inductiekookplaat en wasmachine. 10 punten voor Henk.

Goede service en vriendelijk geholpen

Geweldig snelle service en deskundigheid

Maandag opgenomen wat moest gebeuren in de keuken en donderdag was de inbouwmagnetron al geplaatst

Prima dienstverlener

Contact aan de telefoon is prima en alle vragen worden duidelijk beantwoord. De monteur die de nieuwe vaatwasser plaatst zeer kundig, werkt schoon en is behulpzaam. Hij stelt zelfs ongevraagd nog even een ander keukendeurtje als hij ziet dat deze verzat is