Goede service, vriendelijk en professioneel.

Goede uitleg over product. Aflevering prima en zoals afgesproken. Zeer vriendelijke medewerkers.

Goede service en duidelijkheid over kosten

Vrijdag gebeld.voor een quooker Afspraak gemaakt voor installatie zaterdag. Prima verlopen. Volgens afspraak.

Goed geholpen in de winkel en een fijne monteur

Aardig personeel en netjes gewerkt.

Wisselvallig

De monteurs erg vriendelijk.. Telefonisch vind ik ze haastig en niet altijd vriendelijk overkomen.

Geweldige service!

Op een ochtend bellen, indien voorradig, is 'smiddags in huis bij ons.. Keurige én correcte installatie van de machine in ons huis!! Nogmaals met héle goede service!!!Heel veel dank aan u. J.M.E. v. B.

erg prima

Snelle service. Zowel onderzoek (bleek kapot) al plaatsing van een nieuwe koelkast op 1 dag, erg fijn! Klantvriendelijk, zowel aan de telefoon al de monteurs.

Goede service en heel snel

Alles prima

Snel en betrouwbaar

Deze week besteld, deze week geleverd en ingebouwd. Fijne zaak om mee samen te werken.

lokaal kopen geeft lokale service

Snelle levering en installatie. Helemaal goed

Snelle en goede service!

Goed geholpen in de winkel, en wat moest worden gemonteerd werd binnen een week geregeld. Super!

Fantastisch

Diepvriezer storing.'sOchtends gebeld.'s Middags een monteur.Later in de middag een nieuwe vriezer bezorgd.Na telefonisch overleg waarin waardevol advies over een aan te schaffen exemplaar.Hulde.Ik kocht altijd al bij van Rooij en blijf dat doen.

Betrouwbare en prima service en informatie

Zie boven: vriendelijk, competent, klantgericht, ben zeer tevreden over mijn aankopen en jullie service, zowel in de winkel als bij afleverng/installatie.

Prima bedrijf

Altijd correcte uitvoering en levering.

Super!

Hele fijne, snelle service. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de bezorgers waren erg vriendelijk.

Het werd heel goed afgeleverd. Hielp me om de wasmachine zo snel mogelijk te kunnen plaatsen.Gaf duidelijk uitleg. Een compliment voor uw werknemer. Ik weet n.l . Zijn naam niet

Kundig advies, snelle levering.

In de winkel werd kundig advies gegeven. De apparatuur is thuis op de eerste verdieping afgeleverd en aangesloten worden. Oude apparatuur werd netjes meegenomen. Kortom ik ben zeer tevreden.

Heel snel en goed geholpen

Vriendelijke mensen

Zoals ik al jaren verwacht...

Van Rooij voldoet aan mijn verwachting en dat is al jaren zo.

Correcte behandeling en klantvriendelijk

Ook de medewerker die mijn aankoop heeft geïnstalleerd was zeer vriendelijk. Hoop dat hij weer bij de volgende aankoop die ik heb gedaan "vaatwasser" weer mag ontvangen.

Snelle en goede service, met goed advies

In een telefoongesprek duidelijke en goede informatie gekregen over een nieuw type droger. Vervolgens een snelle en goede service gekregen, met een duidelijke uitleg. Bij de snelle bezorging een een duidelijke uitleg gekregen van de zeer vriendelijke monteur. In het kort, goede en vriendelijke service! Top!

Prima service, heeft alles aangesloten voor ons

Blijft een topwinkel, met uitstekende service. Echt een aanrader.

Gebeld voor advies. Advies ontvangen over wasmachine. De dag erna is de wasmachine geplaatst

Prima nette levering

herroeping/ontbinding koop

Ik kan nog geen beoordeling geven of sterren toekennen. Dat ligt eraan hoe de herroeping/ontbinding van de koop, die ik heb gevraagd in mijn mail, door de firma wordt afgehandeld. Ze hebben een nieuwe vaatwasser geleverd met een schuine deur die met moeite dichtgaat, die accepteer ik niet. Pas als de vaatwasser is opgehaald zonder veel gedoe kan ik een beoordeling geven en sterren toekennen.

zeer tevreden

zoals altijd, prima service,vriendelijke mensen!