Alle aandacht en reactie indien mogelijk snel.

Zou de zaak willen omschrijven als een ouderwets prima bedrijf met aandacht voor de klant. Men probeert zo snel mogelijk bij problemen een en ander op te lossen. Ook het personeel is prima getuige van het feit dat er enkele al tientallen jaren werken. In twee woorden goed/degelijk.

super

goede service

prima uitleg

prima winkel en uitleg En de bezorging was ook perfect op zijn plaats gezet en de oude meegenomen. En daarna ook goede uitleg gekregen over de wasdroger van Miele

ik ben tevreden met de manier waarop ik ben geholpen.

Zowel in de winkel als bij de aflevering ben ik op een respectvolle manier tegemoet getreden.

duidelijke communicatie en eerlijk advies

prima en snelle service

vriendelijke en snelle service. komen afspraken na .

Snelle levering en prima service

Zeertevreden

Redelijk goed

Toen de monteur weg was zag ik dat de hardboard eronder, de steundoppen er maar half erop stond. En de 2 schroeven te kort waren ,heb ik ook moeten oplossen. Die de combioven vastzet

een geweldige zaak met een enorme keus

Een geweldige vrieskast met een duidelijke uitleg van de verkoper

Service goed

betrokkenheid.

Door een soort van miscommunicatie betreffende een levering van een bepaald type vaatwasser, uiteindelijk de vaatwasser geinstalleerd. Heeft dus een tijdje geduurd. Door een van de monteurs is goed nagedacht en mogelijk bevonden voor de huidige oplossing naar onze volle tevredenheid. Had te maken met de "ouderdom" van de keuken. Maar deze monteur hield voet bij stuk! Firma Van Rooij dank voor uw betrokkenheid.

uitstekend

koel-vriescombinatie helemaal naar zolder gebracht. geplaatst en afgesteld en geen verpakkingsmateriaal achter gelaten

TOPMAN

TOPMAN

Zeer snelle service door vriendelijke maar matige servicemonteur

Onze Bosch vaatwasser gaf een melding E15, wat volgens internet inhoudt dat er water op de bodemplaat staat. De oplossing daarvoor is in de meeste gevallen het vervangen van een siliconen rubberen ring, maar nadat ik de video daarvan gezien had zag ik dat niet zitten zelf te doen, hoewel ik best handig ben. 's Avonds een reparatieverzoek ingediend voor deze storing via de website, de volgende ochtend even na 8 uur al gebeld. Er kon dezelfde dag al een monteur komen. Klasse! Ik vertelde de monteur wat ik op internet gevonden had. Hij begon te zoeken onder in de vaatwasser of er vocht te zien was. Dat was er niet meer, waarschijnlijk al opgedroogd. De vloer was (gelukkig) ook droog. Water en stroom weer ingeschakeld, geen foutcode meer. Even laten draaien en zoeken met een zaklantaarn, maar geen vocht. Overlegd over het vervolg: aan een 12 jaar oude Bosch vaatwasser is weinig eer meer te behalen, dus wat te doen? Nog eens kijken, geen vocht. Na een half uur, vlak voordat we besloten om het maar zo te laten en na te denken over een nieuwe vaatwasser bedacht hij een collega te bellen die er misschien meer van wist. Toen ging hij toch nog eens kijken, na aanwijzingen van de collega en zag toen druppels. Toch maar die siliconen ring vervangen, daarna opgelost! €129. Dus wel blij dat het opgelost is, maar jammer dat deze monteur niet de beste is voor een Bosch vaatwasser.

Prima snelle levering

Zaterdag droger besteld en dinsdag gratis geplaatst. En oude droger mee terug genomen.

Top bedrijf, vriendelijke mensen,goede service, en mega snel!!

Alleen maar goed…al jaren

Goede service en snelle levering vaatwasser.

Goede service en snelle levering, alles werkt naar behoren.

Vriendelijk goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Super!

Goede uitleg bij aankoop en aflevering. Snelle levering.

Prima hulp en informatie bij de aanschaf van onze nieuwe vaatwasser

Daarnaast ook bij het leveren en plaatsen hiervan.

Voortzetting van de service zoals wij gewend zijn uit het verleden.

Goed goed goed

Snelle hulp ,snelle levering

Als er een van mijn keukenapparaten kapot zijn bel ik en staat de monteur er binnen één dag. En mijn nieuwe wasmachine en droger was binnen een dag geregeld. Heel blij mee! Dus vertrouwd en snel

Snelle hulpverlening en service

Online een reparatie aangevraagd. Monteur kwam snel opdagen, eerlijke aanbevelingen en korting in de winkel bij aankoop van nieuw apparaat.

Kregen goede informatie en snel geleverd

Hadden direct een goed gevoel in de winkel. Duidelijk uitleg over diverse mogelijkheden. Afspraken zijn goed nagekomen en de monteur deed goed en secuur zijn werk. Helemaal tevreden met het resultaat.

Gelijk meedenken in een oplossing op korte termijn

Gelijk meedenken in een oplossing op korte termijn (mede door data bewaren). Binnen een paar dagen geleverd en geïnstalleerd. Conclusie afspraken nagekomen