********ij
Er had iets tussen de trommel van de wasdroger klem gezeten en er was iets stuk aan het deurtje. Ik heb via Google Witgoedspeciaalzaak van Rooij gevonden en online een afspraak gemaakt. Daarbij moest ik opgeven wat er aan de hand was en dat heb ik in detail beschreven. Op de dag van de afspraak komt er iemand binnen, die stormt op de wasdroger af. Ik bied koffie aan: dathoefde niet want hijw as toch zo weg. Uit de omschrijving had hij al gezien dat het om de vsnaar ging. Hij noteerde het serienummer en vertrok weer.
Word ik vervolgens gebeld, of ik het serienummer nog eens kon geven want dat was niet goed genoteerd ... ik geef het door en vraag: waarom komen jullie langs als er alleen maar een serienummer nodig is? Omdat we niet weten wat er mis is ... nee, dat klopt niet want de monteur wist drommelsgoed wat er mis was omdat ik dat al had doorgegeven. Als iemand even gebeld had, had gezegd: dan is uw vsnaar stuk, wat is het serienummer ... dan had ik dat met liefde doorgegeven.
Krijg ik even laten eer telefoontje van ze, het gaat 419 euro kosten. Voor een 6 jaar opude wasdroger ... dan ga ik liever een nieuwe kopen. Bij ons? Euh ...Hoezo? Nou, dan brengen we een deel van de monteurskosten in mindering. Monteruskosten ... voor het noteren van een serienummer!?
Inderdaad: ik heb dus 80 (!?) euro betaald voor helemaal niks. Dan ga ik zeker niet bij dat bedrijd ooit nog maar overwegen iets te kopen.
Dat is geen service, dat is pure ********ij!