Filters

10

Warme professionele begeleiding.

Peter en Corrie, Dank je wel voor de begeleiding en uitvaart van onze broer Jan. We hadden ondanks het grote verdriet, een warme intense week met de familie. Jou persoonlijke en professionele uitstraling heeft ons enorm geholpen in het verwerken van ons verdriet.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig

Echt ontzettend veel gehad aan de werkwijze van peter en corrie. Zonder hen hadden wij niet zo een mooi afscheid kunnen realiseren. Daarnaast ook genoten van beide persoonlijkheden, zorgzaam,betrokken en besluitvaardig. Daarnaast met ook een klein beetje humor zorgde hij voor de ontspannen sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel persoonlijk en deskundig

Peter Butler Uitvaartzorg heeft de uitvaart van mijn vader georganiseerd en uitgevoerd. Mede door Peters deskundige, prettige hulp en hoge mate van betrokkenheid, kijken we terug op een mooie uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardig, ontspannen en flexibel

Peter en Corrie hebben ons geholpen na het overlijden van onze vader. Ze hebben dit geweldig gedaan. Hun aanpak is waardig, heel flexibel, op maat en op "ontspannen" wijze. Door de goede zorgen van Corrie en Peter hebben we onze vader een prachtig afscheid kunnen geven dat we heel ons leven met ons meedragen. Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Op het gebied van organisatie en communicatie is alles op een prettige/ ordelijke manier verlopen.

Een uitstekende begrafenis ondernemer, die onze opgedragen wensen volledig heeft laten uitvoeren. Daarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend en respectvol verzorgd en alles keurig geregeld.

Peter en zijn vrouw zijn zeer behulpzame en vriendelijke mensen die in deze moeilijke tijd ons zeer goed hebben bij gestaan. Alles was perfect verzorgd en geregeld zowel voor en na de uitvaart. Mensen met het hart op de juiste plaats die hun werk met passie doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect ! Peter heeft aan een half woord genoeg

Een vakman die meteen aanvoelt wat je van hem verwacht en dat , tot in de puntjes verzorgd, uitvoert. Denkt enorm mee, zeker niet in zijn commerciële belang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en betrokken

Peter is een warm persoon, heeft voor een fijn afscheid gezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregeld

Voor, tijdens en na de uitvaart alles prima geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Peter en Corrie, bedankt!

Na een eerdere goede ervaring met uitvaartzorg Peter Butler schakelden we Peter en Corry weer in na het plotselinge overlijden van mijn man, onze vader. Zij hebben ons veel zorg uit handen genomen. Alle zaken werden professioneel, respectvol maar zeker ook vanuit betrokkenheid en klantgerichtheid geregeld. We zijn dan ook zeer tevreden over de diensten van uitvaartzorg Peter Butler. Ineke, Christian en Lucas

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geruststellend idee dat we een goede uitvaartverzorger gekozen hadden.

Wij zijn bijzonder tevreden over uitvaartverzorging Peter Butler omdat hier mensen werken die op een zeer respectvolle, deskundige en prettige wijze de uitvaart verzorgd en begeleid hebben met alle ruimte voor persoonlijke wensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een naar mijn mening een goed geregelde uitvaart.

Staat al in de ene zin hierboven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed verzorgd

Leeft mee met de nabestaanden en neemt hier ook de tijd voor.

 • Aanbevelen? Ja
10

goed geregeld

Van a tot Z alles geregeld, duidelijke open communicatie ook de nazorg ook een welkome ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Peter en Corrie Butler nemen je meteen een hoop werk uit handen op prettige, persoonlijke wijze

Vanaf het eerste moment voelde het contact met Peter en Corrie Butler vertrouwd - Zeeuws. Zakelijk in de aanpak, persoonlijk in de benadering, met respect voor en meedenkend met eigen keuzes.

 • Aanbevelen? Ja
9

geweldig

we spraken onze wensen en het was ongeveer geregeld, alles is mogelijk en ook wordt er financieel in ons voordeel meegedacht!! Kijken met goeie herinneringen eraan terug, alles verliep goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en betrokken

Midden in de Corona tijd een uitvaart. Wat een uitdaging! Gelukkig had Peter (uiteraard binnen de regelgeving) passende ideeën. Het Stiltecentrum in Kapelle is een prachtige en sfeervolle locatie. We kijken terug op een warm en waardevol afscheid waarbij alles tot in de puntjes was verzorgd. Erg fijn is dat Peter en Corrie altijd even tijd hebben/maken, een bakje koffie of een telefoontje om nog even wat te bespreken het komt altijd gelegen. Bedankt Peter en Corrie. Fam. van't Westeinde

 • Aanbevelen? Ja
9

Peter en Corrie hebben de verwachtingen meer dan vervuld

Bij het overlijden van mijn pa hoefden zijn weduwe en ik niet na te denken welke uitvaartondernemer we zouden vragen. Peter en Corrie toonden zich zeer betrokken en geduldig, hebben steeds alles duidelijk uitgelegd, en waren voortdurend bereikbaar. Alles is volgens afspraken verlopen. Bovendien kregen we praktische handreikingen mee hoe we nu verder op termijn de zaken na dit sterfegeval moeten afhandelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne persoonlijke aandacht voor overledene en nabestaanden

De communicatie is bijzonder goed. Peter en zijn vrouw houden rekening met alle wensen. Peter neemt veel uit handen om formele documenten te regelen, ook waar je zelf op dat moment niet aan denkt, is hij een aanvulling. Ook aandacht voor de nazorg is belangrijk. Fijn om in een droevige tijd lieve mensen om je heen te hebben die alles tot in de puntjes verzorgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hulpvaardige hulp in droevige tijd

Een fantastische hulp en steun aan de familie om onze dierbare moeder een waardig, warm einde te geven

 • Aanbevelen? Ja
9

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen namens Familie van de Visser.

Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart die werd verzorgd door uitvaartonderneming Peter Butler. De verzorging, de communicatie en de nazorg was heel goed. Het gebruik van de stiltekamer om afscheid te nemen werd als rustgevend ervaren. De gehele afscheidsceremonie is bijzonder goed verlopen. Als familie waren we hierover zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

warm meelevend en accuraat

In een moeilijke tijd is het fijn dat mensen, in dit geval Peter Butler, meeleven ,meedenken, en een warme raadgever is. Ik heb het als heel positief ervaren! Bedankt Peter en Corrie

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel bijzonder erg prettig!

De familie Butler zijn heel prettige mensen. Met veel inlevingsvermogen en een non-commerciële instelling een zeer prettige begeleiding ervaren. Vakmensen met een menselijke instelling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Open en oprecht meedenkend

Een begrafenisondernemer waar je veel aan hebt. Zij geven je een zeer goed en warm gevoel ,onder ander in het meedenken en doen in die periode waar het toch al zwaar is. Nogmaals dank namens de familie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima ervaring

Ze doen hun werk uitstekend, denken mee, en geven een helpende hand als je er niet uitkomt. En zijn zeer betrokken bij de nabestaanden en dan er alles aan om hun ook op het gemak te stellen, bij het maken van keuzes.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd