Filters

9

Open en oprecht meedenkend

Een begrafenisondernemer waar je veel aan hebt. Zij geven je een zeer goed en warm gevoel ,onder ander in het meedenken en doen in die periode waar het toch al zwaar is. Nogmaals dank namens de familie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima ervaring

Ze doen hun werk uitstekend, denken mee, en geven een helpende hand als je er niet uitkomt. En zijn zeer betrokken bij de nabestaanden en dan er alles aan om hun ook op het gemak te stellen, bij het maken van keuzes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaart verzorging uit het hart

Hoe de hele uitvaart verlopen is en alle ondersteuning in de moeilijke tijden. Is door ons zeer goed gewaardeerd we kunnen nu met een traan toch terug kijken op een waardige uitvaart. Van mijn Man , Vader en Opa.

 • Aanbevelen? Ja
9

Hebben het vak in de vingers . . .

Zowel Peter en Corrie als ook Bram hebben het vak van begrafenisondernemer uitstekend in de vingers. Alles keurig verzorgd maar vooral met veel empathie. Voelen zeer goed aan wat de wensen van de familie zijn en spelen daar goed op in. Fijne mensen !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service en meedenkend!

Wordt meegedacht met het goed tot stand brengen van de wensen! Tot in de puntjes goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed verzorgd

Meelevend, informatief en goede verzorging voor overledene en de familie. Ook de nazorg was heel fijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles is uitgevoerd naar volle tevredenheid

Het afscheid was mede door de familie Butler een gemoedelijk en daardoor fijne gebeurtenis waar wij met goede gevoelens aan terugdenken. De betrokkenheid hebben wij als zeer positief ervaren

 • Aanbevelen? Ja
10

De uitvaart is naar de laatste wens verlopen.

De uitvaart is zoals vooraf besproken geheel naar onze wens verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

was voortreffelijk geregeld

we zijn van het begin tot nu heel goed geholpen. We kunnen altijd bellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

aandacht...steun...vertrouwd gevoel..

Mijn ervaring met twee keer een overlijden van twee dierbare familieleden zijn zeer positief. Vertrouwd... meelevend....steun...professioneel. Alles, in overleg geregeld en vooral de tweede uitvaart in de corona tijd toch een goede afsluiting binnen de mogelijkheden. Nogmaals, zeer betrokken en tot grote steun in deze moeilijke tijd. Het heeft me goed gedaan en nogmaals jullie waren een grote steun in deze moeilijke tijd!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goede respectvolle meedenkende begrafenisondernemer

Dit is mijn tweede ervaring met de familie Butler. Wij hadden zo’n goed gevoel overgehouden aan de eerste keer dat wij niet hoefde na te denken wie wij moesten bellen. Peter is een man die meedenkt met je. Kaart indien nodig dingen aan zoals een fotograaf, waar bloemen voor een overledene het best gekocht kunnen worden en zelfs waar je een grafsteen tegen een redelijke prijs en van goede kwaliteit kunt kopen. Verder een man die zich houd aan zijn woord. De overledene word door zijn vrouw respectvol verzorgt dit tot op de laatste dag. Wij zijn heel tevreden en hebben bewondering hoe deze mensen een begrafenis verzorgen. Onze complimenten

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon uitstekend

Het is gewoon goed geregeld en met elkaar in contact staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring

Heel prettige uitvaart ervaren, alles vlot en rustig verlopen, Peter is een heel fijne man en handelt alles heel deskundig af.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Door de afstand Nijkerk-Goes was het best ingewikkeld om e.e.a. te regelen maar Peter heeft ons bijzonder goed geholpen hiermee. Ook het afscheid en de uitvaart van mijn oom is door Peter en zijn vrouw fantastisch gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hadden geen betere kunnen wensen.

De werkwijze en manier van begeleiding pasten perfect bij ons en onze geliefde. Woorden die wat ons betreft Peter en Corrie omschrijven zijn: inlevend en aanpassend aan de persoon, begrijpend, meedenkend, praktisch, erop kunnen rekenen, persoonlijk en aandacht voor details.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles was niet 100 % naar tevredenheid, maar kunnen hierin berusten.

Alles in een uitvaart was bespreekbaar en werd zoveel mogelijk nageleefd. Er werd zoveel mogelijk gekeken welke beleving er voor de familie nodig was. Dit was heel fijn om tot een goede uitvaart te komen. Door de corona crisis heeft de uitvaart een hele andere wending gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Echt heel goed

Helemaal goed zoals voor mijn vader als voor mijn moeder Dank je wel voor alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij Peter voel je direct dat alles goed komt

Wij kregen via een vriendin de tip om Peter te vragen de uitvaart van onze (schoon)moeder te verzorgen. Ons contact voelde direct goed en we werden ook direct ontzorgt. Professioneel, empatisch en met de juiste toon weet Peter je vanaf het begin tot het einde uitstekend te begeleiden. Een man die zijn vak uitstekend verstaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles keurig en respectvol geregeld!

Door eerdere goede ervaring, wederom uitvaartverzorging Peter Butler gevraagd. Alles behoort tot de mogelijkheden en alles was perfect geregeld! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankzij Peter en Corrie is de uitvaart een mooie, warme herinnering.

Wij hebben het erg gewaardeerd dat Peter en zijn vrouw Corrie op een persoonlijke wijze ondanks de coronacrisis de uitvaart van mijn (schoon)moeder verzorgden. Oog voor detail en meedenken met onze wensen zorgden er voor dat deze verdrietige gebeurtenis een mooie, warme herinnering is geworden. Dank jullie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is goed verlopen

De zorg voor Toon is met eerbied volbracht. De wensen die wij hadden zijn vervuld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Geweldig, betrokken, punctueel, open, vrijblijvend, warm Voelt als familie!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

De begeleiding is persoonlijk en invoelend en daardoor werd het precies zoals we het voor ogen hadde

Ik vond de samenwerking heel prettig. Peter en zijn vrouw zijn erg toegankelijk en denken mee. Ze zijn niet er niet op uit om je van alles te 'verkopen', maar sloten echt aan bij onze wensen. Ook was Peter heel helder en duidelijk. Hij kon ons goed deskundig advies geven. Door zijn manier van doen, luisteren, adviseren, meegaan en ook nog realiteitszin en gedoseerde humor, werd het voor ons ook niet zo zwaar en beladen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Meedenkend, warm persoon.

Heeft ons goed bijgestaan. Voor, tijdens, en na de crematie van onze moeder. Veel bewondering voor jullie werk. Dank hiervoor. Nelly en Bert Lavooy,

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe jullie de uitvaart regelen/coördineren. Er is ruimte voor eigen inbreng en er wordt goed meegedacht. Contacten verliepen ook prima, niet zo stijf, lekker informeel.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd