Via Google kwam ik bij Autohopper en was niet eerder hier bekend mee. Een toegankelijke site voorzag in de benodigde informatie en contact met het garagebedrijf in de buurt.
Goede service, duidelijk en snel
Snel en zakelijk geregeld.
vriendelijk , gezellig,persoonlijk geholpen.
Vriendelijk, efficiënt en nette afhandeling bij reservering, afhalen en inleveren van huurauto.
wij konden onverwachts toch nog een paar dagen weg maar door omstandigheden geen passend vervoer maar voor autohopper zevenaar was dit geen probleem binnen een half uur was het geregeld en konden we er toch nog even uit top service
Goedkoop, fijne auto, vriendelijk geholpen.
Een schone en prettig rijdende auto.
Bij aankomst vestiging stond auto klaar en was papierwerk al gereed om ondertekend te worden. Chapeau! De benzine knop en airco werd uitgelegd Auto reedt heerlijk Geen problemen of negatieve opmerkingen Bij terugkeer was de vriendelijke medewerker weer present en vroeg of alles naar wens was
Gevraagde voertuig was in eerste instantie niet beschikbaar. Door Autohopper is geregeld dat er alsnog een busje vanuit een ander filiaal gebruikt kon worden op de locatie waar ik de bus heb gehuurd. Ik ben zeer tevreden over de service en dienstverlening.
Goede auto , prima geholpen door verhuurder en na inlevering stond de borg in no time weer op mijn rekening
De communicatie voor- en achteraf was prima. De kwaliteit van de bussen was zeer goed. De prijs in verhouding tot kwaliteit is goed.
Alles was te regelen, prima uitgeruste auto, borg zeer snel teruggestort. In 1 woord: top!
Perfecte diensvelening
Mooi makkelijk en Goed en voor mij lekker dichtbij
Super goede auto envservice Alles iscgoed verlopen
Last minute auto nodig, en door flexibiliteit medewerker nog gelukt ook. Auto netjes, zuinig. Volgende keer weer!
Reservering gemaakt op internet, bus stond keurig klaar. Gebruiksvriendelijk, reed prima.
Een super bedrijf, goede communicatie, vriendelijk personeel en verhuiswagen uitstekend. Ruiten werden nog schoongemaakt voor vertrek.
Prima service van autohopper bij autobedrijf Voogd in Vlissingen. Heerlijke bus, C11.
Goed EN attente zorg, zeer tevreden.
Het online regelen is heel makkelijk. Het afhalen ook. Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Verder duidelijke uitleg. En het was een hele zorg minder dat ik de bus na sluitingstijd kon terugzetten en de sleutels in de brievenbus. Dankzij alle service en de makkelijke bus had ik een hele soepele verhuizing. Dus bedankt daarvoor!
De bus stond netjes klaar. Het gebruik van de bus was makkelijke en hij reed prima.
Na de aanvraag mbt een verhuisbus heel netjes gebeld dat de bus, die ik had gereserveerd, vrijdagmiddag opgehaald kon worden. Na het inleveren van de bus, nog in het weekeinde een reactie ontvangen dat alles goed verlopen, de eindrekening ontvangen en nog in het weekeinde het verschil tussen de borg en de eindfactuur teruggestort gekregen. Super service
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn