Klant vriendelijk snelle service erg fijn
Pluspunten + scherp tarief + in de buurt + goede service en afhandeling Minpunten -/- er was is de bus gerookt, erg smerig. Dus rijden met de ramen open...
Zeer goed. Gemakkelijk online geregeld en zeer vriendelijk personeel. Was ook in het weekend bereikbaar.
Bus gehuurd. Alles prima geregeld. Correcte service, vriendelijk personeel. Interieur van de bus had even een stofzuiger doorheen gemogen.
- Duidelijke website - Prijsbepaling is zeer transparant: geen addertjes onder het gras - Snelle bevestiging via de mail - Plezierige ontvangst bij halen auto - Professionele uitleg - Auto doet wat ie moet doen - Afhandeling achteraf is prima Kortom: Autohopper maakt het waar! Tot de volgende keer.
Het boeken was makkelijk.. Bevestiging snel en duidelijk. Bij het ophalen vriendelijk behandeld en alles duidelijk uitgelegd. het terugbrengen verliep zoals gepland. Dit was de eerste keer dat ik sowieso een auto heb gehuurd. Het beviel uitstekend.
Tip: Beter niet 5, maar 10 dekens aanraden.
Online gereserveerd en daarna nog even snel telefonisch geschakeld met het verhuurpunt omdat er automatisch verlaging eigen risico was toegevoegd. Dit vond ik niet nodig. Dit kon snel aangepast worden. Bij het ophalen nog een krat met verhuiskleden kunnen toevoegen aan de bestelling. Was allemaal geen enkel probleem. Tijdens verhuizen enorm veel gemak gehad van het vrachtwagentje met laadklep. Einde van de dag weer ingeleverd en wij zijn verhuisd!
Snel, netjes en goed geholpen. Zou hier zo weer een auto/verhuisbusje huren!
Een bestelbus in goede staat, ingespeeld op wat we nodig hadden. Tot in de puntjes verzorgd.
Prima service. Vaak gereden in een VW Crafter, dan vind ik de peugeot boxer minder goed. Vooral de stoelen erg harde zitting in je rug. Verder prima hoor.
Alles zoals afgesproken gedaan. Prima prijs kwaliteit verhouding. Ik zal ze zeker aanbevelen.
Het geheel is zeer professioneel afgehandeld.
Alle afspraken worden nagekomen. Prima voertuig gehuurd.
Een nette auto voor een schappelijke prijs.
Het kiezen van de bus was zeer eenvoudig, het kiezen van de extra's ook. De bus zag er goed uit en voldeed aan mijn verwachtingen. Ook het terug brengen van de bus verliep vlotjes.
Keurig
Even snel bus opgehaald, verhuizing gedaan en weer ingeleverd. Scheelt heel veel gedoe met karretjes. Pakketje erbij om zaken af te dekken of vast te zetten, zodat alles heel aankomt.
Verhuurder bijna uur te laat. Bewaker belde eigenaar. Stuurde snel een collega?? Vele klanten (waaronder pakketdiensten) vertrokken geirriteerd. Degene die de bus voor ons inleverde stapte hoestend uit de bakwagen. Wij vroegen om een schone bus, echter dit ging niet). Verzocht de cabine schoon te maken. Snel en slecht gedaan. Daarna zelf opnieuw moeten doen. Vervolgens reden wij onzeker (besmetting Corona) naar onze bestemming in Leiderdorp voor het demonteren en vervoeren van onze aangekochte showroom keukren. Moesten konstant keihard doorwerken (inhalen) om alles op tijd in de bakwagen te laden. (i.v.m. sluitingstijd winkel). Niet gelukt. Bakwagen ingeleverd. De volgende dag terug met auto en aanhanger om de rest te vervoeren. Dit kostte ons dus extra geld, onzekerheid voor onze veiligheid, ergenis. Nu voelen wij ons oververmoeid. ps: verzocht bij de reservering van de bakwagen om een verzekering voor het verlagen eigen risico. (nieuwe faktuur via mail) niets ontvangen. Dachten sluiten dit ter plaatse af. Verhuurder was vergeten. Zelf nogmaals verzocht afsluiten deze verzekering. Verhuurder zei dat hij reeds twee jaar daar werkte en dat dit hem nog nooit was overkomen. Wij kozen voor Autohopper, omdat wij daar eerder goede ervaringen mee hebben gehad. Dat was bij Autohopper in Hoeven. Echter hun bakwagen was reeds besproken.
Hoi Connie, We hebben na het lezen van je review gelijk contact met je opgenomen en hebben alles samen even doorgesproken. De bovenstaande punten zijn natuurlijk niet de bedoeling! We zijn tot een passende oplossing gekomen en hopen je snel weer te zien bij Autohopper! Hartelijke groet, Team Autohopper
Fijne service, duidelijke uitleg en klantvriendelijk!
Snel, eficient en vertrouwen naar weerszijden
Perfecte auto om te verhuizen. Alles verliep soepel
Geweldige autoverhuurbedrijf zeer vriendelijk service en zeer goedkoop. En mooie auto’s tot beschikbaar klasse zeker 5***** waard
Wist niet dat ze zo dichtbij zaten totdat er een bus van Autohopper voor mij reed Ff gebeld en comfortabel verhuisd voor een schappelijke prijs
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn