Service top! En denken echt met je mee voor huren op maat. Stond perplex dat het zo goedkoop was, voor zoveel luxe! Bedankt
We hebben vier bussen gehuurd voor een evenement. Super goed contact gehad met Richard de Bie inzake de bestelling en aanpak. Een meedenkende ondernemer pur sang. Zeer blij met dit adres om autos en bussen te huren. Wij bevelen Autohopper de Bie dan ook zeer aan.
Erg fijn geholpen bij Autohopper Huiskes Oss, Alles zoals besproken en afgesproken
Een vriendelijk ontvangst. Meneer neemt rustig de tijd om alles netjes af te ronde en loopt keurig een check rondje om de auto/bus. Via de mail ben ik keurig op de hoogte gehouden van de reservering en terug te verwachte storting na huur van een bus. Stipt optijd. Een eerlijke handelaar met passie voor zijn vak. Een vriendelijke groet, Diana Lotze
Prima vrachtwagen, ideaal voor verhuizen. reserveren ging simpel online.
bellen, busje geregeld, helder over de voorwaarden en op zaterdag 8.00 stond alles klaar, inleveren ook erg gemakkelijk, lets go
Het was erg makkelijk om een auto te huren. Ik ben pas 18 jaar geworden en het voelt erg fijn om een auto te kunnen huren ondanks dat ik nog geen rijervaring heb. Zeker aangeraden voor iedereen om hier te huren.
Het was mega makkelijk om de auto te huren die ik nodig had, de medewerkers waren vriendelijk en de auto was top! Als ik weer een voertuig moet huren doe ik dat gewoon weer bij Autohopper!
Hele goede en vriendelijke medewerker hielp mij, ga zeker de volgende keer weer daar huren als ik een bus nodig heb
Eerste keer een auto gehuurd en supper netjes geholpen hele nette en schoonen en de prijs was prima volgende keer huur ik hier zeker weer
uitstekend, fijn bedrijf en idd active cruise control heerlijk
Net zoals hierboven. Prima!
Het huren van de auto ging erg goed, de begeleiding was erg vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Kortom erg goede en duidelijke service. De auto zelf was ook piekfijn in orde.
T was snel gereserveerd snel opgehaald ik had een creditcard en daardoor ging alles sneller kost wel 7,50 maar dat had/ heb ik er voor over. Tot een volgende keer
Goed geregeld en super service. Zeer aan te raden voor het huren van busjes
Onze ervaring is heel erg goed. Van begin tot einde goede service.
Goeie service. Schone bus. Wou op het laatste moment de early pick up en was geen probleem.
Erg vriendelijk en super goed geregeld. Zelfs na sluitingstijd kon ik de bus gewoon terugbrengen en werd m'n factuur afgehandeld. Prima service!
Super geholpen
Nette bestelbus gehuurd.
Soepel snel en vriendelijk
Goede service,vriendelijke mensen en een fijne auto om te verhuizen . Ik raad het iedereen aan.
Prima ervaring! Voor herhaling vatbaar!
Van eerste contact tot afgeven van auto zeer goede service, correcte prijs, snel afgehandeld en vriendelijk.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn