Super klantgericht

Ik wilde op korte termijn een grote bestelbus huren maar bij andere partijen die ik had benaderd konden ze me niet meer helpen. Van Autohopper Arnhem kreeg ik echter meteen een reactie dat de reservering bevestigd was en kon ik de bus op zaterdagochtend ophalen. Daar kreeg ik ook een hele prettige en servicegerichte behandeling. De mensen waar ik een bankstel ging ophalen waren bezig met verhuizen en ik heb ze Autohopper ook van harte aanbevolen om een wagen te huren.

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

eerlijk, duidelijk, waar voor je geld

Een top ervaring., zowel in service als in prijs. Ik heb ene hele makkelijke afhandeling gehad en kon flexibel omgaan met het ophaal en aflever moment. Persoonlijke aanpak en zeker voor herhaling vatbaar. Geen eerst geld dan service mentaliteit, maar een vertrouwen dat als men kwaliteit levert de duurzaamheid loont

• Vestiging: Weesp
  • Communicatie

Goed geholpen, keurige auto.

Prima geholpen, de auto stond klaar bij het ophalen. Snelle afhandeling. Keurige auto.

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Goede communicatie en service. Snelle terugbetaling van de borg

Snelle en nette service!

Goed en snel geholpen door een aardige mevrouw!

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Top-bus en flexibel ophalen en inleveren.

Prima geregeld. Keurige bus. Dicht in de buurt en flexibel ophalen en inleveren.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Met een gerust gevoel de weg

Klant vriendelijk ,wij zijn heel tevreden en huren de volgende keer zeker weer bij autohopper

• Vestiging: Kampen
  • Communicatie

Uitermate keurig, vriendelijk en zeer flexibel

Piekfijne bestelbus. Alles netjes en schoon. Schade, die helaas ontstond tijdens de huur en door de huurder, heel netjes en begripvol opgelost (en begrijpelijk, maar helaas ingehouden van eigen risico). Maar doet niets af aan de service en klantvriendelijkheid.

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Zeer klantvriendelijk en snel geregeld.

Het reserveren kon online maar ook via de telefoon. Laagdrempelig om hier een bakwagen te huren. Aanrader Zou ik zeggen

• Ervaring met: N.v.t.

Ervaren als zeer positief

Een bakwagen gehuurd via de website en opgehaald bij v.d. Wouw in Waalwijk. Allesmaal vlot verlopen en een prima wagen meegekregen. Zeer klantvriendelijk!

Gemakkelijk te reserveren

Via internet gemakkelijk te reserveren. Goede terugkoppeling van afspraak via e-mail. Direct contact met lokale vestiging waardoor gemakkelijke afspraak over halen en terugbrengen. Soepele voorwaarden en goedkoop in vergelijking tot andere verhuurbedrijven. Snelle terugbetaling verschil borg en werkelijke kosten.

• Vestiging: Venlo

snelle duidelijke service!!!!!

Prima geholpen met het huren van een bus. Niet meer dan nodig is....Perfect dus

• Communicatie

Goede service, goede uitleg en snel borgbedrag retour

Een grote (verhuis)bestelbus met laadklep gehuurd. Stond ruim op tijd klaar voor ophalen, goede uitleg hoe e.e.a. werkte en duidelijk verteld én beschreven wat er niet goed was (deukjes her en der door een vorige huurder achtergelaten). Na terugbrengen zeer snel weer de retourfactuur (geen bemerkingen door Autohopper) en idem weer snel de borgterugbetaling ontvangen.

Uitstekend en netjes geholpen

Deskundig en netjes geholpen.

• Communicatie

Snelle shortlease voor betaalbare prijs

Zaterdag een bakwagen bestellen voor de maandag. waar gaat dat nou zo snel lukken. Toen dacht ik aan autohopper en het was binnen no time geregeld. Super snelle afhandeling en luxe zo goed als nieuwe bakwagen meegehad. Volgende keer zal ik direct aan autohopper denken ;)

• Vestiging: Winterswijk

Geweldiig

Goede info

• Vestiging: Velserbroek
  • Communicatie

Heel goed. Op het laatste moment nog aan een auto gekomen. Het enige wat ik nog zou wensen is dat je de auto kan terugbrengen buiten openingstijden.

• Vestiging: Vlaardingen

correct en vriendelijk

• Communicatie

Efficiënte afhandeling aanvraag en soepele afhandelingbij inleveren bus

Prettig bedrijf wat snel na inleveren bus de financiële afhankelijk in orde maakt

• Vestiging: De Bilt

Hele nette bus

nette schone bus gehuurd. Vriendelijk ontvangen bij receptie. Gezamenlijk de bus voor vertrek geïnspecteerd. Bij terugkomst zelfde ervaring. Duidelijke voorwaarden op website en deze werden bij receptie nog maals toegelicht. Ik heb absoluut niets te klagen.

• Vestiging: Spijkenisse

uitstekend

Vriendelijke service en duidelijke communicatie

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Prima bestelbus, die geheel voldoet aan onze verwachting.

Bestelbus gereserveerd via intenet. vlotte afhandeling. Bus voldeed geheel aan onze verwachting. Konden bus uur eerder ophalen dan vestiging open was. Inleveren ging ook zonder problemen op zondag volgens mondelinge afspraak. Afrekening had ik al op maandag in mijn mail.

• Vestiging: Gulpen-Wittem

uitstekend

goede service vriendelijk contact goede uitleg prima

• Vestiging: Werkendam
  • Communicatie

Netjes volgends afspraak kon ik de gekozen auto ophalen zeer vriendelijk personeel die je vertelt waar je aan toe bent

• Vestiging: Waddinxveen

Gewoonweg geweldig!

Service top! En denken echt met je mee voor huren op maat. Stond perplex dat het zo goedkoop was, voor zoveel luxe! Bedankt

• Vestiging: Zevenbergen

Boogschutterstraat 1-43