Het reed. Ideale bus. Verzorgd, netjes, ideaal om de piano en de rest te verhuizen.
Was op korte termijn mogelijk om busje te huren.. Gewoonweg de place to be.. Klantvriendelijk gericht bedrijf..
Als vrouw van net geen 60 jaar een fijne auto waarmee je alles kan verhuizen!
Ik zocht op korte termijn een verhuisbusje om wat spullen te verplaatsen. Ik had gereserveerd en belde ze op voor nog wat vragen over borg e.d. Ik werd snel geholpen en de reservering werd bevestigd. In eerste instantie hadden ze geen busjes meer over op locatie Huizen, maar ze waren zo behulpzaam om er een via Baarn te regelen voor mij! De dag van het ophalen werden we snel geholpen en verliep alles soepel. Ik kan alleen maar positief zijn over mijn ervaring! Ik schrok wel van de borg €750,-! Nou is het wel een dure bus, dus ik snap het wel! Alleen maar tevreden!
Heel vriendelijke mensen auto stond klaar goede uitleg.
We hadden een auto nodig omdat onze vakantie opeens een binnenlandse vakantie werd. Ontzettend makkelijk geregeld, en ophalen, afleveren en zo gewoon fijn, vriendelijk. Ook de auto reed ontzettend lekker zonder enig probleem. Enige kleine opmerking die ik zou hebben: we waren op een gegeven moment op zoek om een blauwe parkeerschijf te kopen, geen gevonden, en pas veel later kwam ik erachter dat die in de auto lag, dit zou duidelijker aangegeven mogen zijn.
Het isniet de eerste keer dat ik hier een auto/busje huur. De wagens zijn altijd schoon, de huurprijs heel redelijk en makkelijk gelegen naast de snelweg.
Afspraak snel gemaakt. Prima autootje meegekregen. Vriendelijke mensen. En natuurlijk had ik veel eerder een auto kunnen huren. Dus dit ga ik vaker doen. En dan bij hetzelfde bedrijf.
Vanmorgen goede uitleg gehad over het gebruik auto. De auto zag er goed en verzorgd uit. Ook bij terug brengen prettige communicatie en geld van borg stond al terug op rekening voor ik thuis was. Kortom prima geregeld allemaal.
Prima voorbereid. Goede overdracht. Vriendelijke ontvangst.
Een keurige, schone en fijn rijdende bus mee gehad en vriendelijk, duidelijk en eerlijk te woord gestaan. Locatie goed bereikbaar en tankstation direct op de hoek. Prima.
Goede ontvangst auto stond klaar duidelijke uitleg factuur en ook bij terug brengen weer vriendelijk ontvangen borg binnen 24 uur terug op tekening
Eind v dat gebeld en de volgende Dag kon ik een auto huren . Alles goed uitgelegd , echt is nagelaten te vertellen dat er na 100 km extra kosten per km bij komen . Met als gevolg dat het bedrag hoger uit kwam dan ik gedacht had. Als dit van te voren gezegd was had ik daar meer rekening mee gehouden .
Ik vind het merkwaardig dat ik mijn borg niet direct terug kan krijgen.
zeer positief en als ik nog eens een auto/busje moet huren kom ik zeer zeker terug
Zakelijk: de medewerker maakte met de gegevens die ik hem gaf direct en snel de overeenkomst. De auto stond klaar en na het formulier tekenen en het afgesproken bedrag betalen, was ik weer weg. Duidelijk: geen moeilijke afspraken, helder en klaar. Klantvriendelijk: De uitstraling van het bedrijf en de medewerker.
Personeel vriendelijk en behulpzaam. Persoonlijke afspraken mogelijk. Goede en vlotte afwerking van huur auto.
Op het moment dat ik wilde huren, was er geen auto beschikbaar in de prijsklasse van mijn keuze. Ik mocht een auto meenemen uit het autobedrijf, daardoor werd ik niet gedwongen om te huren in een duurder segment. Heel klantvriendelijk!
Door autopech had ik rond sluitingstijd ineens vervangend vervoer nodig. Autohopper gevonden, direct geregeld, prima autootje (Kia Picanto- verrassend goed wagentje!!) tegen alleszins redelijk bedrag paar dagen gehuurd. Bij retour acuut borg terugontvangen... Aanrader!
Na het ophalen van de sleutels bij de vriendelijke dame, in een vrijwel gloednieuwe grote bus de verhuizing kunnen uitvoeren. Perfect!
afspraken worden nagekomen
Alles klopt: van vooraf online reserveren tot "Wil je iets drinken?" als je de auto terug komt brengen. Niet de eerste keer dat ik bij AutoHopper een auto huurde en zeker niet de laatste keer. Absoluut top en van harte aanbevolen
Ik heb kunnen afspreken dat ik een busje kon huren van 16.00 op de ene dag tot 16.00 uur op de andere dag, dit kwam mij beter uit.
Prima geregeld. Terugbetaling van de borg via pin automaat zou handig zijn.
via mail, app, live altijd subliem
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn