Fijne auto, snelle service

Vriendelijke ontvangst in Zwolle, alles wat goed geregeld.

• Vestiging: Zwolle

Makkelijk, klantgericht en kwalitatief

Fijne medewerker en snel in handelen. Ook erg snel de borg terug wat super fijn is. Dank u wel, heren!

• Vestiging: Den Bosch
  • Ervaring met: Bestelbus

Geweldige service, supermooi nieuw materiaal en alles super geregeld, volgende keer huur ik m weer

In 1 woord perfect en superrrrrr

• Vestiging: Nijmegen

Vriendelijk en flexibel

De bakwager gehuurd voor een verhuizing. In afstemming met de verhuurder iets flexibelere tijden gekregen wat toch altijd erg gunstig is bij een verhuizing. Bakwagen was schoon en goed onderhouden. De verhuurder is er ook erg zuinig op.

• Vestiging: Hulst
  • Ervaring met: Anders

Uitstekende ervaring met gehuurde bestelbus

Uitstekende ervaring met gehuurde bestelbus met verhuisdekens en spanbanden. Vriendelijk personeel.

• Vestiging: Voorhout

Goed geregeld!

Fijne en snelle communicatie. Grote ruime bus kunnen huren die erg fijn in gebruik was.

• Vestiging: Harderwijk

Zo het hoort!!

Zeer nette wagen met goede aanwijzingen over bediening van het voertuig en de laad en los klep.

• Vestiging: Zevenbergen

Makkelijke en duidelijke service

Blij met de ervaring van het huren van een Renault master. Hij was in goede staat, en het huren was gemakkelijk geregeld via de website.

• Vestiging: Utrecht Centrum

Goed, makkelijk en snel!

Goede en gezellig ontvangst, fijne service en alles makkelijk en snel geregeld. Het verhuispakket is ook echt top als toevoeging. De bus was zelf ook nog vrij nieuw en reed heerlijk. Dus ik kom zeker terug.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Ervaring met: Bestelbus

Alles netjes volgens afspraak geregeld.

Zeer tevreden over de service van autohopper Van de Wouw uit Waalwijk. Alleen vinden wij het jammer dat ze geen elektrische bus hebben.

• Vestiging: Waalwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Goed geholpen en helder proces

Online busje gereserveerd, via mail de bevestiging ontvangen inclusief de informatie over wat mee te nemen, op afgesproken tijd bus opgehaald en ‘‘s avonds bus weer neergezet op parkeerterrein. Volgende ochtend via mail bevestiging ontvangen, daarn sleutel teruggebracht. Kortom, helder, duidelijke communicatie en prettig contact.

• Vestiging: Baarn

Prima service!

Makkelijk reserveren via de website en snelle service bij het ophalen en inleveren van de bestelbus. Top!

• Vestiging: Vlaardingen
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima service, top verhuiswagen!

Voor twee dagen een verhuiswagen gehuurd. Ivm slecht weer was het een dag van te voren nog mogelijk om de huur een dag op te schuiven. De gehuurde bus was als nieuw. Prima wagen met handige laadklep die zowel van buiten als in de laadbak te bedienen is. Op deze manier is verhuizen een feestje

• Vestiging: Odoorn
  • Ervaring met: Anders

Zeer goede service en vriendelijke medewerkerss

Zeer behulpzaam bij het afnemen van mijn eerste huurauto.

• Vestiging: Harmelen

Prima bedrijf

Fijne zaak. Ondanks het feit dat ik per ongeluk de verkeerde huurdatum ingevuld had werd er niet moeilijk gedaan en een passende oplossing gezocht zonder bijkomende kosten.

• Vestiging: Waalwijk

Gemakkelijk en goede service

Enige puntje wat ik heb is dat ik zelf ijs moest krabben :)

• Vestiging: Houten

Very profesional

Service was clear, in time, kind, and on high quality level

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise
  • Customer Friendliness
  • Employees
  • Communication
  • Location: Eindhoven
  • Experience with: Passenger car

Goed geregeld

De verhuiswagen stond netjes afgetankt klaar (incl steekkarretje zoals afgesproken). Korte uitleg over bediening en daarna konden we op weg. Prima ervaring.

• Vestiging: Schaijk

niets dan lof

Door super vriendelijk personeel geholpen aan een prachtige, schone en afgetankte bus zonder moeilijke verhalen en of voorwaarden. Doe maar gewoon zou het motto kunnen zijn. Extra kilometers heel simpel verrekend met een tikkie omdat de gehuurde bus na sluitingstijd werd teruggebracht. Eenvoudiger kan het niet.

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Bestelbus

Super service en lekker dichtbij.

Ik had op korte termijn een grote bus nodig en dit kon snel geregeld worden bij Autohopper Nooteboom in Vlardingen.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Ervaring met: Bestelbus

Keurige verhuiswagen en erg klantvriendelijk

Verhuiswagen was zo goed als nieuw, ramen al ontdooid. Medewerker erg klantvriendelijk.

• Vestiging: Venray
  • Ervaring met: Anders

Snel en goed een aanrader

Een bus gehuurd online gereserveerd . Kon de volgende dag opgehaald worden . Borg was snel terug gestort . Een tevreden klant.

• Vestiging: Oosterhout

Uitstekende prijs-kwaliteit en service

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Autohopper Blijdorp! De huurauto was in perfecte staat: bijna nieuw, super schoon en erg comfortabel. De service was ook top; alles werd duidelijk uitgelegd en het ophalen en terugbrengen ging soepel en snel. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en nette huurauto!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp

Alles prima geregeld

Ophalen van de bus was lekker makkelijk, aardige meneer die alles even snel afhandelde. De kwaliteit van de bus was geweldige prima ruimte en fijn om mee te rijden. Terugbrengen was simpel, sleutels in een bus gooien en volgende dag afbreking in de mail. Deze gaan we vaker gebruiken

• Vestiging: Nijmegen
  • Ervaring met: Bestelbus

Heel plezant, ik doe het zeker weer.

Prima geholpen, alle vragen volledig beantwoord, auto is goed, borg is netjes terug gestort, berekening per mail verstuurd. Andere bedrijven kunnen van leren.

• Vestiging: 's-Heerenberg
  • Ervaring met: Personenauto