Prima bestelwagen gehuurd waarbij we content waren met de nieuwe uitvoering van deze wagen. Met z’n drieën prima voorin te zitten. Zeer comfortabele vering. Voldoende ruimte achterin om spullen te verhuizen voor een student. Maakte de verhuizing bijzonder makkelijk.
Prima service!
Goede bus vriendelijk personeel duidelijke uitleg
Hele fijne ervaring met Autohopper Kroon te Ede. Fijne service en de auto/bus was top, op deze manier heel fijn kunnen verhuizen.
De medewerkers zijn goed bereikbaar, ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam en bovendien zijn de afspraken heel flexibel te maken. De gehuurde bus zag er netjes uit en was ook van binnen netjes. Aanrader!
Ruime vrachtwagen, goed te besturen ook voor onervaren vrachtwagenrijders. We waren om 18 uur nog niet helemaal klaar en de verhuurder bood aan om hem pas de volgende dag terug te brengen voor 9 uur. Superservice.
Omdat ik in het buitenland woon en dus zelf geen auto heb in Nederland was dit voor mij de ideale oplossing. Makkelijk te reserveren en werd vriendelijk geholpen
Prettige, snelle service. Duidelijke uitleg en de huurauto was erg goed. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken!
Kreeg een gloednieuwe auto bij Autohopper, prima auto en mooie uitvoering. Fijn in gereden en voor een budget prijs (maandhuur). Prettige afhandeling, snel antwoord ook op mails. Aan te bevelen. Ps goed bereikbaar op loopafstand van station en vlakbij snelweg.
I.v.m. verhuizing een bakwagen gehuurd. Vriendelijk en correct geholpen, nette verhuurtarieven.
Prima bestelbus
Ruime bestelbus met lift gehuurd. Lekker veel ruimte en in 3 keer rijden klaar!
Prettige ervaring goede service en auto voor redelijke prijs
Duidelijke uitleg en snelle verhuur!
De eerste keer.....autohopper. en zeker niet de laatste keer, goede service,keurige auto en top geregeld. Snelle en correcte afhandeling. Meerdere vormen van huur geprobeerd,maar kwam geregeld in aanraking met vuil van anderen, pech met de auto, niet afgetankt ed. Door deze nieuwe experience geeft het goede moed. Dank voor de goede ervaring!!
De auto was makkelijk te reserveren, goede service en vriendelijk personeel. prijs is ook prima.
Reservering vervliep soepel en contact via de telefoon was netjes en vlot. Auto stond klaar bij ophalen, personeel heeft mij vriendelijk geholpen & verwerking van de factuur achteraf was met 50 minuten voor elkaar; perfect.
Ik belde op voor een reservering, dat ging heel snel. Busje ophalen ging ook vlot, fijne bus om te verhuizen. Ruim en met verhuisdekens er gratis bij.
Het is wat je van een toyota mag verwachten. het enige minpunt was geen cd-speler omdat je steeds onder het rijden een ander station moet kiezen. En heb voor jullie ook reclame gemaakt in Berlijn,dus mensen die naar Scheveningen willen lopen bij jullie de deur plat. Jammer van de reclame op de auto.
Bij ophalen van de auto was de locatie moeilijk te vinden (autohopper logo erg klein). Bij terugbrengen kon ik de tankdop-openknop niet vinden, daar had ik graag van tevoren uitleg over gehad. Daarnaast was de eigenaar niet aanwezig bij terugbrengen terwijl het officieel nog wel open zou moeten zijn dus moest ik de sleutel in de brievenbus doen en hadden we de auto niet meer samen gecontroleerd.
Makkelijk te reserveren via de site en telefoon. Flexibel wat betreft ophalen en inleveren. Grote ruime bus welke erg handig is voor het verhuizen.
Goede service en een nette auto
Bijna zoals je kan verwachten
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn