Snelle service voor een snelle vracht!

Keurig netjes binnen een uur een verhuisauto geregeld. Kon hierdoor op zeer korte termijn mijn spulletjes verplaatsen. Ideaal!

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Goede service, zeer goede auto, ik raad aan.

Service in Oss, aardig en professioneel, raad ik aan.

• Vestiging: Den Bosch

Prima service,

Er was tijd voor voldoende uitleg over de dienstverlening en de werking van de auto. Het aanbod is flexibel, ik kon de auto eerder ophalen en later inleveren dat was geen probleem. Vriendelijke begeleiding. En prima auto.

• Vestiging: Beilen
  • Communicatie

Het was een plezier in het busje te rijden

De buitenspiegels zijn perfect in het verkeer tijdens het rijden. Geen dode hoek en alles goed zichtbaar. Bij het achteruit inparkeren op de laad/losplek waren de spiegels niet bruikbaar. Dat was lastig.

• Vestiging: Ede (centrum)

Een prima auto-voor-een-dag

Dicht bij huis, een vertrouwd bedrijf, goede service en een prima auto. Maken we zeker nog een keer gebruik van.

• Vestiging: Ede (A12, van Gent)
  • Communicatie

Complimenten voor Autohopper Harmelen!

Voor een verhuizing had ik een Renault Master gereserveerd. Zowel het reserveren als het uitgeven en innemen van de auto verliep heel prettig. De cabine en de laadruimte van de auto waren netjes schoon en de auto reed prima. Alles bij elkaar een prima ervaring!

• Vestiging: Harmelen
  • Communicatie

Wat ik verwacht had want dit is niet eerste keer

Waarom verzoeken als het bij de hand is om de hoek niet waar

• Vestiging: Oosterhout

Goede auto, goede service

Gehuurd: bak wagen met achter laadklep Perfecte auto voor je verhuizing. Goede service geleverd door de verhuurder, en geen gezeik. Snel op kunnen halen, inspectie bij terugkomst snel en goed uitgevoerd. Borg had ik na een dag al terug

• Vestiging: Ede
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

geweldig goed geholpen op meerdere vlakken.

door een defect aan mijn eigen wagen was ik genoodzaakt een te huren. ik denk dat er een stukje stres was en was niet echt vrolijk. maar na een foontje was alles min of meer opgelost werd netjes even opgehaald en aan een huurwagen geholpen/ ook een aantal dingen die moesten gebeuren werden stante pee opgelost. dus ik heb een week later de wagen terug gebracht , onder tussen was mijn eigen gemaakt. met behulp van de filiaal houder of baas. alles was goed geregeld.

• Vestiging: Elst (GLD)
  • Ervaring met: Personenauto
  • Communicatie

Gemoedelijke, toegankelijke medewerkers die een uitstekende service verlenen.

Ik ben woonachtig in Tilburg en had eerder dan gepland, een bestelbus nodig voor een verhuizing. In Tilburg was niets meer te reserveren. Bij telefonisch contact met Autohopper werd ik keurig te woord gestaan. Er kon een bestelbus worden gereserveerd waarbij de mogelijkheden van grootte van de bestelbus werden besproken. De bestelbus kon zelfs aan het einde van de dag voorafgaande aan de verhuizing worden opgehaald. Bij het afhalen van de bestelbus werden de formaliteiten door een vriendelijke jongeman afgewikkeld. Ik kon zelfs tot de volgende ochtend na de verhuizing tot 8.00 uur gebruik maken van de bestelbus. Nadat ik de bestelbus had afgeleverd, kreeg ik de eerstvolgende werkdag de afrekening gemaild zodat ik op uiterst korte termijn wist waar ik qua kosten aan toe was. De borg werd dezelfde dag op mijn rekening teruggestort. Het was een zeer prettige ervaring met Autohopper en het was de rit naar Waalwijk zeker waard.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Snel, schoon en vriendelijk !

Later inleveren geen probleem, snelle reactie.

• Vestiging: Beesd
  • Communicatie

Top bedrijf! Huren, ophalen en terug brengen ging allemaal vlekkeloos.

Top bedrijf! Huren, ophalen en terug brengen ging allemaal vlekkeloos!

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Geen klachten en snelle afhandeling

klant gericht en vriendelijk . Snelle en goede afhandeling van de zaken. TOP

• Vestiging: Brummen
  • Communicatie

Als ieder huurbedrijf zo was... top geregeld

Uitstekende service qua ophalen en brengen

• Vestiging: Middelharnis

Super goed geholpen

Gehuurde bus was prima en de service was perfect.

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Prettig verrast

In de balwagennwaren dekens en een hondje al aanwezig. Heerlijk. Daar hoef je je dus geen zorgen meer over te maken.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Goed contact met de verhuurder, prima auto en mooie prijs. Wat wil je nog meer!

• Vestiging: Nijmegen
  • Communicatie

Snel geregeld en goede service!

Voor een verhuizing een bestelbus gehuurd, een week van te voren geregeld. Nette bus en makkelijk te gebruiken.

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

De bakwagen gehuurd voor een verhuizing echt perfect om te verhuizen en voorzien van laadklep dus geen getil mooie nieuwe auto s gewoon perfect en fijne vestiging Zaltbommel

• Vestiging: Zaltbommel
  • Communicatie

Vriendelijk, klantgericht, afspraken netjes nagekomen, goed bereikbaar, meedenkend

• Vestiging: Weert

Gewoon top!

Vriendelijke medewerker met korte en duidelijke uitleg over voertuig en papieren. Snelle afhandeling bij ophalen en inname voertuig.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Uitermate correct bedrijf,fijn om zaken mee te doen

Correct, vriendelijk, acuraat, prijstechnisch prima

• Vestiging: Rijssen
  • Communicatie

Zowel het reserveren, ophalen en terugbrengen van de bestelauto was professioneel ingericht. Klein puntje was dat wij niet wisten dat de bestelauto 'afgetankt' teruggebracht moest worden. Eigenlijk is dat best logisch.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Makkelijk reserveren en bestelbus was niks op aan te merken

Ik heb via internet een bestelbus gereserveerd makkelijk met opties die je aan kunt vinken. Had met early pickup wat heel makkelijk was om s'avonds de bus in te laden en smorgens vroeg aan te rijden. Ben met de motor op circuit gaan rijden al me spullen plus motor ging heel makkelijk de bus in en uiteindelijk super dag gehad. Enige minpuntje toen ik de bus op ging halen werd er gezegd dat de bus om 16.30 klaar zou staan maar toen ik daar aankwam om 16.35 was de bus nog verhuurd daardoor een tijdje moeten wachten voordat de bus er was

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Transparante aanpak, vlotte afhandeling, soepele regeling

Klantvriendelijke aanpak en soepele regeling. Er kan gewoon net even meer dan bij een ander.

• Vestiging: Abcoude

Boogschutterstraat 1-43