Zeer vriendelijke medewerkers, goede bereikbaarheid en communicatie. Dankzij de ruime verhuisbus en het handige verhuispakket was de hele inboedel in een handomdraai geregeld!!
Makkelijke site om beschikbaarheid en prijs te krijgen, helaas liep de site vast maar lokale verhuurder kon dit direct oplossen. Bus schoon gewassen bij ophalen en eenvoudig retourneren in het weekend na sluitingstijd.
Het is mogelijk om je eigen risico flink te verlagen naar 350 euro voor een kleine meerprijs (9 euro). De concurrent in mijn woonplaats biedt die optie ook (12 50 euro) maar dan is je eigen risico nog steeds hoog, 1000 euro. Dat is een belangrijke motivatie geweest in mijn keuze voor Autohopper Hellevoetsluis.
Alles goed geregeld !
Op het laatste moment hier nog een verhuiswagen kunnen regelen. Kreeg snel reactie, en achteraf geen onverwachte kosten.
auto stond keurig klaar op afgesproken tijd. Vriendelijk personeel/eigenaar.
Zeer vriendelijk en een geweldige bus. Ook de borg direct terug ontvangen.
Alles keurig geregeld en een fijne auto tot mijn beschikking gekregen.
Degene die ik aan de telefoon had, dacht mee en het langer huren was geen punt. Erg fijne service
Alles ging netjes en vlot, van af de boeking t/m de eindafrekening
Nog dezelfde week gereserveerd, heel erg dichtbij huis en super makkelijk met het verhuizen. Waar ik voorheen een stuk moest rijden en dan alweer een groot deel door de eerste 100 km heen was bleef ik er nu ruim onder. Door de laadklep van de gehuurde Renault Master geen gedoe met een hoge til drempel dus beter voor je rug. De service was ook helemaal goed. Auto even nagelopen op schades, handtekening en gaan. Terug de sleutels in de sleutelkluis en de volgende dag de retourfactuur van de borg alweer ontvangen.
Prettige communicatie en een hele fijne service. Bus was in goede staat en reed erg lekker. Goede uitleg over alles gehad. Super ervaring en zeker zal ik hier nog een keer gebruik van maken.
ik had n verkeerde dag ingevult en werdt zonder problemen om geboekt ...geweldige service
Was super
Ik heb voor een verhuizing een busje gehuurd. Het busje was zeer netjes en erg fijn om in te rijden. Zeer tevreden met de service.
Communicatie - vriendelijk - goed en klantvriendelijk - attent Uitleg goed - Materiaal goed - M.a.w . geheel goed !
Over vragen die ik vooraf via de website stelde werd ik keurig gebeld. Op de dag zelf stond de juiste bus klaar. Hij reed soepel en alles deed het uitstekend. Terugbrengen verliep ook soepel. Bij het ophaal/wegbrengpunt in Baarn is een tankstation, dus aftanken was ook zo geregeld. Ik huur hier zeker nog eens!
Ik wilde een handgeschakelde auto huren, maar die bleek niet voorradig. Ik werd gerustgesteld dat ik ook in een automaat kon rijden en bij het ophalen van de auto werd er tijd genomen om mij uit te leggen hoe dat werkt. Erg prettig.
Ik had een auto voor het weekend geboekt met een 'early pickup' voor vrijdagavond (hiervoor moet je extra betalen). Op vrijdag had ik zelfs nog opgebeld ter bevestiging dat ik de auto inderdaad die avond kon ophalen, en mij werd verzekerd dat dit zo was. Maar toen ik daar vrijdagavond was, wist degene die aanwezig was hier niks van, en stond er geen auto voor mij klaar. Uiteindelijk kreeg ik een automaat mee die niet schoon was gemaakt, en waar op het dashboard het hele weekend een waarschuwingslampje voor te lage bandenspanning brandde (mij werd verteld dat ik dit kon negeren). Drie weken naderhand heb ik nog steeds mijn borg niet terug.
Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen hoe dit is gelopen. Zoals je kan begrijpen is dit ook zeker niet de bedoeling! We zullen contact met jou & de vestiging opnemen om dit te bespreken.
Alles wer prima geregeld. Ontvangst prettig, duidelijke uitleg over de gehuurde auto..auto was schoon en in uitstekende conditie. Prijs kwaliteit verhouding super Ga hier voortaan altijd huren
Snelle goede klantenservice met online chat die alles voor mij regelde en doorgaf aan het betreffende filiaal in mijn dorp. Die bevestigde vervolgens mijn reservering. Verder is het makkelijk af te halen te pinnen en bij het terugbrengen wordt het huurbedrag van je eigen risico afgehaald en geld wordt terug op je rekening gestort.
Bij aankomst gelijk gereserveerd. En de dag van ophalen stond alles klaar!. Bij terug bezorgen , even nalopen en we konden tevreden naar huis. Onze verhuizing is gestart, dus we hebben gelijk weer gereserveerd!. Leo en Mary van der Elst
Bus zag er super uit en hij reed ook super. Ik weet zeker dat als ik weer wat moet verhuizen of afvoeren dat ik hem weer huur. Makkelijker kan het niet.
Bakwagen gehuurd via autohopper in weert. Prima wagen. Zag er keurig uit. Service in weert super. Klantvriendelijk.
Ik was erg blij met mijn gehuurde auto en zal zeker terug komen bij Autohopper Baarn
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn