Mijn ervaring bij Autohopper is positief, de service was prima en de medewerker was zeer vriendelijk. Wanneer ik weer een voertuig moet huren kom ik hier zeker terug.
Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers bij autohopper Lochem.
Nette bus. Vlotte service. Extra spanbanden. Snelle afhandeling. Dik tevreden.
- easy to reach address - speedy processing of paperwork - clean new vehicles - excellent reaction to special customer requirements - will use Autohopper again
Ik kreeg goed advies met duidelijke uitleg over de stand van zaken. Autohopper is tevens zeer flexibel. Een aanrader dus!
Men hielp mij heel prettig om 8 uur s ochtends . Er werd met mij meegedacht en toen ik de auto korter nodig had werd daar niet moeilijk over gedaann. Echt voor herhaling vatbaar
Super service, klasse wagen, enorm veel ruimte. Was ideaal voor de verhuizing!
De informatie via de website is snel te vinden en compleet. Het reserveren gaat uitermate eenvoudig, de prijzen zijn scherp en de service is goed. Over enkele weken moet ik weer verhuizen en maak hier opnieuw gebruik van!
Alles goed gegaan en goed geregeld
Goede service, en super wagen. Veilig spullen vervoerd was een genot om in te rijden.
Heel duidelijke informatie, ging goed en het afhandelen ging goed. Ook voor het huren een paar vragen gehad, deze werden netjes via de mail beantwoord.
Bestelauto, snel gehuurd, geen moeilijk gedoe, lekker dichtbij en geen *****e borg, top!
Fijne meedenkende medewerkers, was veel mogelijk en super vriendelijk en goede prijs.
Voor het eerst een busje gehuurd voor een verhuizing. Zeer goed bevallen.
Ik heb een wagen gehuurd met laadklep om te verhuizen. Ik heb hier veel aan gehad, de zware dingen konden zo op de laadklep en ingeladen worden. Hierdoor verliep de verhuizing op rolletjes. Ook het ophalen en inleveren van de wagen ging soepel. Fijn dat dit ook na sluitingstijd kon.
Prima auto voor een scherpe prijs. Vlakbij en ook zeer klantvriendelijk. Mijn fietst werd binnen gestald tijdens de huurperiode.
Super service gehad bij Autohopper Romar!
Via internet de auto gereserveerd. Duidelijke uitleg over de bediening. Goede service en snelle afhandeling.
Echt een top bedrijf goede services en heel erg klantvriendelijk en meedenkend
Gewoon heel goed, volgende keer nemen we weer een huurauto.
Prima autoverhuur bedrijf en lekker dichtbij. Daar kom ik graag nog eens terug.
Alles in één keer geregeld ; de juiste auto met auto ambulance meegekregen waar ik om gevraagd heb, dus graag weer een keer in de toekomst. Zeker ook niet de duurste in de markt
Snel geholpen bij het ophalen. Keurige bus met veel ruimte en hydraulische klep. Hulpmiddelen zoals pakdeken, hondje en spanbanden meegeleverd.
Op zaterdagmiddag via internet besteld en maandag stond de auto klaar om mee te nemen.
Geen gedoe over extra verzekeringen aansmeren of ander schimmig gebeuren. Gewoon open en betrouwbaar bedrijf. Netjes samen de schades langs gelopen en alles op geschreven. Vriendelijk ontvangst
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn