Goede ervaring opgedaan alles zoals afgesproken !!
Makkelijk te reserveren via de site. Kon hem tot 18 uur inleveren en anders de volgende ochtend om 8 uur. Een gunstige prijs (+ extra km’s) deed mij overhalen om autohopper eens te proberen en de volgende keer zal ik weer bij autohopper huren.
Snel en makkelijk geregeld!
Alles perfect geregeld
's Morgens gebeld en aan het begin van de middag stond volgens afspraak de auto klaar. Weinig kilometers op de teller, keurig schoon en rookvrij. Fijne auto. Zoals altijd een prima service bij dit bedrijf.
Ik plaatste de reservering voor een bestelbusje online en kreeg meteen de volgende ochtend een bevestiging. Het ophalen en terugbrengen verliep snel en professioneel. Het busje was ideaal om mijn dochter te verhuizen en was makkelijk te besturen.
Nette behandeling en goede service
Word meegedacht, top
Klant staat CRNTRAAL!
Een ruime keus in auto's en flexibel in datum, klantvriendelijk en meedenkend. Het enige minpuntje, heb ik daar ook aangegeven was dat de verhuisdekens vrij klam waren. Hij ging ze daarom gelijk uithangen.
Gemakkelijk en fijn vrachtwagen huren zonder poespas. Zou het iedereen aanraden.
Alles tot in de puntjes geregeld. Makkelijk, service en alles conform afspraak. Kortom: zorgvrij huren.
Op makkelijke manier een goede afspraak te maken, die ook nagekomen wordt. Geen moeilijke punten, prijs redelijk. Prettig contact.
Goede ontvangst met prima uitleg over hoe de gehuurde auto te gebruiken. Duidelijke afspraken eerlijke prijzen.
Helemaal fijn geholpen en een prima bus kunnen huren. Veel ruimte, goede staat, weinig kilometers. Ding rijdt super. Niks op aan te merken.
Zeer klant vriendelijk contact gehad in kampen , per telefoon , en later ook in het kantoor , en een prima uitleg wat iedereen kan begrijpen , en dat vind ik gewoon top , en de Mercedes vito , bleek een hele fijne auto en zeer netjes , kort om , zeer aan te bevelen .
De service, advies, meedenken en materiaal is allemaal top.
Meedenken met de huurauto, iets eerder mogen ophalen. Perfecte service. Perfecte auto. Kom zeker nog een terug
Het hele proces ging makkelijk en snel, van het reserveren tot de eind factuur.
Goede service, goed contact. Goede prijs en perfect materiaal. In december huren we een verhuiswagen bij jullie!
Ik had laat minute een bakwagen nodig en de betreffende medewerker heeft me het gevoel gegeven mijn vraag serieus te nemen en te doen wat hij kon om goede service te bieden. En met succes. Ook bij afhalen goede service gehad en fijn gevoel aan het hele gebeuren overgehouden.
Duidelijk, snel, prima service.
Snelle, vriendelijke en makkelijke service. Goede prijs en geen kleine lettertjes. Top auto voor een paar dagen.
Reserveren was makkelijk en persoonlijk Bus zag er top auto
Contact zowel online, aan de telefoon als op het bedrijf was professioneel, betrokken en vriendelijk. Dat vind ik tegenwoordig de belangrijkste afweging om in zee te gaan met een bedrijf. Er vanuitgaande dat het product, de bestelde bakwagen + verhuispakket, gewoon conform afspraak wordt geleverd. En dat was het geval.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn