Heb de bus gehuurd met extra kilometers, na bellen met de vestiging was dit geen enkel probleem (wel een extra bedrag afgesproken natuurlijk). Sochtends de bus opgehaald, hele dag mee gereden, en savonds weer teruggebracht. Alles verliep soepel, en dit bedrijf zou ik daarom ook zeker aanbevelen !
Goede service en uitleg van de vrachtwagen en de medewerker ging rondje om de auto om te zeggen waar de beschadigde plekken zaten zodat een evt. schade van ons duidelijk zou zijn. Gelukkig hadden wij geen schade. De borg was snel weer op onze rekening, keurig!!
doen wat ze beloven
Ik had een bus nodig voor de verhuizing van mijn vader. Het reserveren was makkelijk en snel gedaan. Alles werd goed uitgewerkt uitgelegd en de bus was gelukkig handgeschakeld. Inleveren ging ook makkelijk.
Goed geholpen in Meppel door William.
Voor herhaling vatbaar . Aan te bevelen
Prima zaak!!
Ik heb zeer goede ervaring en beveel het bedrijf ook zeker aan bij vrienden en kennissen.
Prettig en vriendelijk..
Alles was oke
werd door de firma RIBO aangekoppeld, aanhanger was top, werd door de firma RIBO afgekoppeld, service gericht, erg goed allemaal.
Vlotte service, goede kwaliteit en snelle correcte afhandeling.
Bij het inleveren van de auto was de zaak al gesloten maar het personeel was nog achter aanwezig. Zonder probleem werd de auto toch nog teruggeboekt. Chapeau!
Vanaf mijn eerste aanmelding geweldig geholpen. Open en eerlijk. Prima voertuig, technisch perfect, Een klein puntje voor de toekomst. Alhoewel de cabine netjes schoon was, de voorruit (binnenzijde) was nogal vies.
Doen niet moeilijk over uurtje later of vroeger halen of brengen
Makkelijk te reserveren. Op de huurdag is alles goed voor elkaar en goed geregeld. Klantvriendelijk van begin tot eind.
Fantastisch. Ik had de auto vroeg nodig en Peter en Steven in Breda Zuid openden de winkel extra vroeg voor me. Borg terugbetaald binnen 12 uur. Erg goede ervaring met AutoHopper Breda.
zeer prettig
Auto was niet beschikbaar. Kreeg een grotere mee voor zelfde prijs.
Splinternieuwe auto. Service goed. Tank netjes afgetankt. Ik kon de auto meteen mee nemen.
De afhandeling was op alle punten (boeking, afhalen auto, mogelijkheid voor terugbrengen auto na sluitingstijd) plezierig.
Alles is prima verlopen, geen op of aanmerkingen.
Ik had een bus nodig voor een verhuizing, via de autohopper.nl chatbox uit werd ik goed interactief geholpen. In Nootdorp ook soepel op weg geholpen, ook nog een verhuispakket erbij genomen. De geleverde bus bleek wel wat krassen en butsen te hebben, maar dat was vooraf goed gedocumenteerd.
Prima bedrijf. Vooral voor busjes en dagverhuur. Voor shortlease viel de auto al met al duurder uit dan verwacht. Daarmee kan Autohopper zich niet meten met bijvoorbeeld Friesland Lease, Broekhuis of Van Mossel, waar bijvoorbeeld minder kilometers wel worden afgerekend. Voor langduriger gebruik zou ik dan naar een andere aanbieder kijken. Erik is een geschikte vent, klantvriendelijke en deskundig.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn