Goede service en fijn busje voor verhuizing

Tip: huur het verhuis pakket erbij (spanbanden en dekens) Wij zijn super snel verhuisd omdat er veel in het busje past!

• Vestiging: Elst (GLD)

Snelle en goede service.

Ik kreeg, met korting, een grotere bus toegewezen nadat de bus die ik gereserveerd had niet beschikbaar was. Fijne vestiging met klantvriendelijk personeel.

• Vestiging: Geldrop

AutoTopper!

Al vanaf het eerste telefonisch contact viel de vriendelijkheid van dit bedrijf op! De gehuurde Renault Master g11 zag er goed uit en reed geweldig. De flexibiliteit omtrent het terugbrengen (zaterdagavond/zondagmorgen) is fijn, omdat met een verhuizing het veelal niet mogelijk is om precies een tijdstip af te spreken. De verrekening met de borgsom / daadwerkelijk gemaakte kosten vindt ook gelijk plaats, zonder dat je daar extra over moet bellen. Kortom: Autohopper is een AutoTopper!

• Vestiging: Puttershoek

Goed huur

Probleemloos. Afleveren door gewoon sleutels achterlaten, oke! Borg oorspronkelijk te hoog, aangepast maar waarom niet standaard zo....

• Vestiging: Harderwijk
  • Communicatie

Goede service en prima auto

Bij het ophalen van de auto ging het niet helemaal goed. Ik kwam de auto ophalen op zaterdag maar de openingstijd is op die dag half 10 ipv 8 uur en daarover was ik niet geïnformeerd. Uit coulance is dit heel netjes opgelost. Mijn dank hiervoor!!

• Vestiging: Weesp
  • Ervaring met: Personenauto
  • Deskundigheid N.v.t.

Prima en flexibel

Prima en flexibel

• Vestiging: Barneveld

Prima geregeld!

Snel geregeld, zelfs voor mijn fiets werd gezorgd ;) VW Up! is een heerlijke auto.

• Vestiging: Enkhuizen
  • Ervaring met: Personenauto

Prima gegaan!

Alles verliep soepel; aanvragen was makkelijk, vriendelijke, snel en goed geholpen bij ophalen, prima busje dat lekker reed. Fijn dat je de bus ook de volgende ochtend nog kan terug brengen. Prima prijs kwaliteit. Bedrijf is makkelijk bereikbaar, vlakbij oprit snelweg.

• Vestiging: Waalwijk
  • Ervaring met: Anders

Flexibel zonder gedoe!

Gewoon zoals je het mag verwachten bij het huren van een verhuiswagen! Verhuisstress zonder huurstress! Gewoon instappen, inladen, uitladen, daarna even aftanken en terugbrengen.

• Vestiging: Weert

Tip top in orde!

Goede service. Goede verhuisbus. Goede prijs.

• Communicatie

De klus is geklaard, dankzij de goede service

Voor een tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Autohopper, deze keer voor een verhuisbus. de bus stond netjes klaar en was zelfs iets groter dan het model wat ik gereserveerd had, die bleek niet op voorraad op dat moment. Ik kreeg dus sowieso minimaal de maat die ik gereserveerd had en dat is een fijne zekerheid. Ook de persoonlijke service van dit filiaal is zondermeer keurig, dus ik blijf hier zeker mijn voertuigen huren !

• Vestiging: Middelharnis

TOP

We hebben deze verhuurbus bij Autohopper Hubers & Steentjes te Zevenaar op zaterdagochtend besteld ivm verhuizing van onze dochter. Bij het ophalen werden we enthousiast ontvangen. Het voelde vertrouwd. Na het uitwisselen van de nodige gegevens en wat te doen bij terugbrengen, zijn we tevreden vertrokken. Mijn man (chauffeur die dag) was zeer tevreden over het gebruik van de bus. Alles was verzorgd en tevreden geregeld. Zondagmorgen hadden we al een factuur met het verrekenen van de borg. TOP SERVICE!! Wij bevelen Autohopper Hubers & Steentjes in onze regio dan ook van harte aan!!!!! Groeten, een zeer tevreden familie Fam Berndsen

• Vestiging: Zevenaar

Perfect!

Ik had snel even een busje nodig. De kleinste bus was niet meer beschikbaar, maar de grootste nog we, daar reed ik vijf minuten later mee weg. Keurige bus zonder schade. Heldere uitleg. Prima.

• Vestiging: Baarn

Top auto en service

Flexibiliteit binnen de mogelijkheden wat betreft ophaal en terugbreng tijdstip, uitstekende service. Auto was ook top.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Communicatie

Ondanks dat de reservering niet goed is doorgekomen door het hoofdkantoor alles toch intern oogelost

Bij aankomst op lokatie zevenaar zie ik onze gehuurde bus wegrijden door een andere huurder. Dan sta je gek te kijken als je moet verhuizen. Gelukkig was er nog 1 bus beschikbaar, alleen kleiner dan die we gereserveerd hadden. Door Andre op lokatie prima opgelost en een groot excuse gekregen namens het bedrijf. Ondanks alles kom ik graag weer een bus huren bij jullie. Gastvrijheid was super.

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Top service en super auto

Tot in de puntjes geregeld bij autohopper Elst. Goede service, duidelijke uitleg over de bus en een fijne wagen

• Vestiging: Elst (GLD)

Prima service en persoonlijke benadering

Prima service en persoonlijke benadering

Handige verhuiswagen

Vandaag heb ik een vrachtwagen gehuurd van Autohopper om mee te verhuizen. Dit is me zeer goed gevallen. Netjes geholpen bij ophalen en alles is duidelijk uitgelegd. Vrachtwagen had veel ruimte. Kortom: een aanrader

• Vestiging: Middelharnis

Helemaal geweldig

Flexibel met ophalen. Binnen enkele minuten geregeld en ook zo mee. Ook retourneren is zo gefixt. In totaal een zeer goede ervaring met Autohopper.

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Een ervaring die je iedere autohuurder gunt!!

Na een vriendelijk ontvangst, een belangstellende en meedenkende verhuurder en een duidelijke uitleg over de auto, konden wij op pad. De gehuurde auto was goed, geheel naar wens. Bij terugkomst wederom een vriendelijk ontvangst. Naast de klantvriendelijkheid was het vertrouwen van de verhuurder naar ons huurders opvallend maar heel prettig. Geen vragen die suggereren dat je een potentiële ******** bent maar er vanuit gaan dat je betrouwbaar bent. Dat geeft de burger moed!! Dank Autohopper!

• Vestiging: Hapert
  • Communicatie

Uitstekende service en goed materiaal

Goede voorlichting bij het maken van een afspraak Schone auto mee en ideaal om me te verhuizen Complimenten voor het verhuurbedrijf

• Vestiging: Gorinchem

prima ervaring

netjes op tijd de auto kunnen halen alles was goed verzorgd

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

Eerlijke prijs.. comfortable bus.

Positief.. relaxed.

• Vestiging: Rijssen
  • Ervaring met: Anders

Het was uitstekend

Bus helemaal nieuw, goede service. Kwamen de bus na officiële sluitings tijd terug brengen, persoon aan de balie was er nog zodat wij onze sleutels konden inleveren. Helemaal super!

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Uitstekende service, een aanrader.

Goede communicatie via de website, perfecte service bij het afhalen en terug brengen. Fijne auto.

Boogschutterstraat 1-43

7324 AE Apeldoorn