vriendelijk personeel, schone wagen, alles klopte gewoon
Zeer vriendellijke mensen, goed geholpen, en omdat er problemen waren met de astma van mijn vrouw ,boden ze mij meteen een andere auto aan
Alles vlot geregeld, ook bij retour alles snel afgehandeld. Alleen de laadklep sloot niet goed, dat had beter gekund.
Uitstekende service en vriendelijkheid . Ben zeer goed geholpen zelfs na werktijd waar vind je dat nog vandaag de dag. Ga zo door toppers.
Alles prima geregeld. Fijne ontvangst, soepel en correct.
Vandaag een auto nodig ivm verhuizen. Gister gebeld, vanmorgen 8.30 stond er een keurige Fotd Transit met laadklep klaar. Contract was al klaar, doordat ik gisteren mijn gegevens had gegeven. Na een handtekening konden we gelijk weg. TOP!
Lang moeten wachten bij ophalen, omdat er maar 1 persoon werkzaam was op zaterdag. Deze was druk bezig met het wassen van auto's daar het verhuurbedrijf in een carwash zit. Bus was niet afgetankt, want van 2 ritjes binnen een stad kan er geen 18 liter diesel uit de tank verdwijnen. Bus reed overigens prima! Borg is nu na 5 dagen nog niet terug gestort....
Fijne auto, alleen helaas niet afgetankt. En het duurt wat lang, vind ik, voor ik de te veel betaalde diesel terugkrijg. Ik heb het nog niet ontvangen terwijl ik het maandag heb betaald.
De auto was prima, maar rook erg naar sigaretten. Er was geen ruitenwisservloeistof aanwezig en de auto was van binnen niet goed schoongemaakt. Er lagen nog spullen van vorige huurders in. Had het gevoel dat ik iemands persoonlijke auto huurde, in plaats van een huurauto via een bedrijf. Hij reed verder wel prima.
Hoi Michelle, Vervelend om te horen dat je de auto zo mee hebt gekregen. Dat is zeker niet de bedoeling! Wij gaan dit doorgeven aan de vestiging en er voor zorgen dat dit niet meer gebeurd. Team Autohopper
Alleen moesten zoeken naar de locatie deze zat in een autobedrijf/handelaar. Voor de rest prima hoor direct het borg bedrag terug gepind
Aardige meedenkende medewerker! Alles in het belang van de kosten van de klant! Hadden de bus ietsjes langer (Zondag ochtend moest hij terug zondag avond pas terug gebracht, verhuizing liep iets uit) maar geen probleem en geen extra kosten! Bij mijn volgende verhuizing kom ik zeker terug en adviseer bus hopper bij anderen :-)
Bus werd afgeleverd en ik kon hem lang gebruiken voor de huur van 1 dag
Vlotte service en we kregen een fijne auto voor een redelijke prijs. Autohopper Cuijk, bedankt! We komen zeker vaker terug.
Voor onze verhuizing deze Renault Master gehuurd. Perfect geregeld door Autohopper. Vriendelijk geholpen, vrachtwagen zag er super verzorgd uit. Voor vertrek samen een rondje om de wagen gelopen, prima uitleg hoe de wagen werkt met de laadklep. De prijs voor de wagen was ook prima. De borg keurig netjes in rapport beoordeeld en deze verwacht ik snel op de rekening, maar daar maak ik mij geen zorgen om. Autohopper, bedankt voor het eenvoudiger maken van onze verhuizing.
Makkelijk reserveren, snelle afhandeling..
Top service, goede uitleg en verwachtingen worden uitgesproken zoals aftanken etc. Duidelijke huur overeenkomst en prijs erg aantrekkelijk. Zeker een aanrader en zal zeker terugkomen.
Bij aankomst stond de bus netjes klaar en waren eigenlijk snel klaar met het verhuizen, en kregen zelf korting omdat we de bus eerder dan gepland terugbrachten. Dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. Aanrader!
Via internet gereserveerd, netjes op gehaald de dag van huur, mooie, nette auto, goede service en een goede huurprijs, wat wil je nog meer!!
Het bestellen van de bus ging makkelijk via de site en een dag later ontving ik via de mail de bevestiging. De communicatie verliep goed en ze reageerden snel op mails. Ze waren vriendelijk. Bij het ophalen extra uitleg en behulpzaam. Al met al een goede zaak!
Eenvoudig te reserveren, kon de auto zelfs al iets eerder ophalen. auto was schoon, volle tank zoals afgesproken.
Ideaal voor een verhuizing, goede service, dud alles top!
Op zaterdag morgen gehaald. Duidelijk verhaal en alles stond klaar. Helaas heb ik de km stand op papier niet gecontroleerd deze bleek later niet juist te zijn. Ik heb rond de 35 km gereden, een kleine verhuizing binnen Hoofddorp. Volgens papier zou ik 136 km. Ik heb daarover gebeld met de medewerker, rond 13 uur bij terug brengen. Hij zou er naar kijken. Toch op de afrekening 36 km gerekend. Over gebeld zou goed komen maar helaas. Verder wel een snelle afhandeling van terug betaling voorschot.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn