Gloednieuwe bus. Rijdt comfortabel en redelijk stil. Prima kunnen vervoeren wat we van plan waren. Het reserveren ging makkelijk en de reservering werd snel bevestigd. Al met al prima geregeld voor een schappelijke prijs...
Prima auto ik had er geen problemen mee. Een aanmerking : De stickers op de achterruit maakt het soms lastig om door je binnen spiegel te kijken.
Uitermate goede service, zeer vriendelijk en denkt met de klant mee. Volgende keer zeker weer terug hier!
Bij andere maatschappijen ervaring met afgetrapte bussen, hier echter niet, reed prima met veel ruimte. De borg had iets duidelijker op de website vermeld gemogen.
Goede assistentie en prima auto
Altijd goede service en nette auto’s. Prijs is heel goed
Fijne verhuisauto. Top service.
Ik had e bus online geboekt. Op de dag van verhuur werd ik gebeld omdat ik de bus nog niet had opgehaald. Omdat ik hem alleen 's middags nodig had werd er een flinke korting gegeven! Er werden nog spanbanden en dekens meegegeven om de tafeltjes vast te zeten en om ze niet te beschadigen. Kortom een super geweldige service ! Ik beveel autohopper zeker aan.
Vandaag voor het eerst gebruik gemaakt van autohopper. Snel, adequaat geholpen. Auto was netjes, schoon en zo goed als nieuw.
online reserveren werkt goed. Ophalen en inleveren ging vlot. nette en Schone auto. en een handige verhuisset.
Het huren van de bus is prima geregeld. Alle netjes verzorgd en metname uitgebreide uitleg. Geen "adders" onder het gras mbt. extra kosten etc. Zeer aardig en behulpzaam personeel.
Netjes geholpen.
Als alles goed is lijkt het zo vanzelfsprekend. Maar ik weet uit ervaring dat het ook anders kan zijn. Bij Autohopper Werkendam heb ik een bijzonder vriendelijke verhuurder getroffen die mij een prima auto verhuurde. Meer is er niet te zeggen
Na het reserveren werd er vlot contact met me opgenomen, geen onduidelijkheden over betaling en restitutie. De service bij het ophalen en inleveren was prima. De auto was ook top, dus volgende keer maar weer autohoppen voor een goede prijs.
De medewerker is zeer vriendelijk en geeft zelfs een tip om de auto later in te leveren door de toevallige omstandigheid van openstelling van van het bedrijf door koopavond. Klasse!!
Fijne auto, snel geregeld
Afspraken zijn keurig nagekomen
Auto was keurig netjes en de afhandeling ging snel. De volgende dag was de borg al terug gestort.
2e keer dat ik er gehuurd heb en wederom op een professionele en klantvriendelijke manier geholpen . En wat ook belangrijk is , de prijs is zeer aantrekkelijk.
Zonder gezeur, zeer makkelijk en snel geregeld. Goed onderhouden busjes. Perfect!
Vriendelijke en vlotte communicatie, goede wagen, betaalbaar.
goed gedaan
Zowel bij reserveren als bij ophalen van de gehuurde bus heel prettig geholpen. Alles volgens afspraak verlopen. Nieuwe auto's.
Ik had snel een auto nodig en als 20 jarige is dat best lastig ivm verzekering etc, Nu kon dit hier prima en snel
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn