Snel, duidelijk, no nonse.
Na het 1e telefoontje kon ik gelijk terecht. Vriendelijk en meedenkend personeel. De auto was zeer netjes en schoon. Goede en snelle afhandeling!
Je staat binnen 5 minuten weer buiten met de sleutel in je hand. Top service.
Snelle offerte, mooie en kwalitatief goede bus. Jammer dat ze de radio niet aan de praat kregen, dat was een stukkie gezelliger geweest op een traject van 500km.
Zeer gemakkelijk een bestelbus geregeld. Mooi materiaal.
Leuk om via deze weg eens een Kia Picanto uit te kunnen proberen. Best een stukje mee gereden en dat deed ie prima. Auto ophalen en terugbrengen ging soepel, en ik kon mijn fiets achter slot en grendel laten staan. Ook een gerust idee. Wel geleerd dat een ijskrabber en trekker voor de autoramen geen overbodige luxe is. Die zag ik niet liggen in de auto.
In een maand tijd 2x een busje gehuurd. Allebei de keren goede service van de medewerkers, deze denken mee in oplossingen en leggen eventuele onduidelijkheden goed uit. Ook zien de bussen/ auto’s er goed uit. Schoon en netjes. Top bedrijf
Door een kennis getipt want ik had een bus nodig voor verhuizing. Online gereserveerd met duidelijke bevestiging. Bij afhalen bus vriendelijk te woord gestaan, bus stond keurig klaar. Alles precies zoals je wilt op zo’n drukke verhuisdag. Afrekenen was ook snel en duidelijk geregeld. Zelfs iets te laat terugbrengen was geen probleem: zaak bleef gewoon nog even langer open. Echt top verhuurder. Absoluut aan te bevelen.
Netjes en snel geholpen. Na betaling werd gevraagd of ik nog wat uitleg wilde bij de auto, kreeg zodoende direct een duidelijke en rustige instructie over waar ik alles kon vinden op het dasboard en hoe deze automaat werkt, heel plezierig. Mooie compact automaat gehuurd.
vriendelijk personeel .5 sterren
Alles ging zoals verwacht. Zo goed als nieuwe bus. Miste alleen wat haken/ogen om spanbanden aan te bevestigen in de laadruimte, deze waren minimaal en eigenlijk alleen maar laag bij de grond. Maar verder een goed verzorgde bus!
Zie de titel, dat zegt genoeg. Plus flexibiliteit.
Zeer goed geholpen
Behoorlijk nieuwe Toyota proace een dagje gehuurd. Auto stond op tijd klaar en goede uitleg gegeven. Vriendelijk personeel.
Ik ben uitermate tevreden over de service en het contact met autohopper (Tilburg). Alles is snel en keurig gereserveerd via de telefoon. Dag voor de huurdatum van de auto ben ik nog gebeld om alles nog even door te spreken. De auto was prima in orde en de mensen vriendelijk en vakkundig. TOP!!
Top service, goede uitleg omtrent het voertuig, verantwoording en dergelijke Ook beleefd, net en vriendelijk personeel Zeker een aanrader
Helemaal perfect! Goede service en uitleg. Extra openingstijden voor makkelijk terugbrengen.
Idem
Super goed bevallen
Snel geregeld en duidelijke afspraken. De bus zelfs de avond van te voren al kunnen ophalen, dat scheelde op de verhuisdag een hoop tijd. Top service, niet om gevraagd toch gekregen!
Het huren van een voertuig gaat erg makkelijk. Zowel online als telefonisch. Vlotte afhandeling, goede uitleg van gebruik. Prima prijs kwaliteit verhouding. En na terugbrengen vlotte terugboeking van de borg.
Om wat spullen te verhuizen een busje willen huren. Echter degene die ik wilde reserveren was er niet meer. Vervolgens voor hetzelfde bedrag een bus meegekregen met een groter laadvolume. Was ook nog eens een splinternieuwe. Afhandeling ter plekke eveneens goed; vriendelijk en soepel. Kortom, een aanrader dit bedrijf!
Wij waren zeer content met de afhandeling, de prijs en hoe het geregeld was. Ik zou jullie zeker aanbevelen. De auto was top en alles werkte.
Heel veel ruimte in de wagen! We hebben door de ruimte, op wat kleine dingen na in , 1 keer alles mee kunnen nemen .niet tobben met een kar maar ga voor je gemak met een autohopper!
Goeie prijs goeie auto goeie contactpersoon. Aanrader
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn