Super vriendelijk en behulpzaam

Snel alles geregeld en op weg. Denken met je mee in oplossingen.

• Vestiging: Gorinchem
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Snel, flexibel en vriendelijk!

Doordat ik door een auto ongeluk mijn auto kwijt was en wel mobiel wilde blijven, heb ik tijdelijk een auto gehuurd. Nihat is erg vriendelijk en ik kon vrijwel meteen de gewenste auto ophalen. De duur van de huur was van mijn kant niet meteen duidelijk, maar Nihat stelde zich flexibel op, wat ik erg prettig vond. Mijn ervaring met autohopper is dus uitstekend en kan het iedereen aanraden!

• Vestiging: Elst (GLD)

Netjes En niet duur

We zijn mega tevreden, in 1 dag kunnen verhuizen. Hoe fijn is dat.

• Vestiging: Meppel
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Transparant, klantvriendelijk en goede service!

Ik werd vriendelijk en prettig ontvangen. Ze zijn goed bereikbaar en de service is ook zeer goed! Ik zal Autohopper Apeldoorn zeker aanbevelen bij anderen.

• Vestiging: Apeldoorn noord

Prima auto, uitstekende service

Uitstekende auto, goed onderhouden, netjes en schoon. Dat is prettig rijden. Ook de verhuurservice was uitmuntend. Door vertraging in het verkeer dreigde ik de auto inet voor sluitingstijd terug te kunnen brengen. De verhuurder wachtte een extra kwartiertje op me, waardoor alles goed kwam. TOP!

• Vestiging: Zutphen

Handig, betaalbaar en snel

Handig om lokaal iets te kunnen horen. Goed geholpen en netjes afgehandeld.

• Vestiging: Bunschoten
  • Communicatie

geweldige service verloopt zeer soepel

online makelijk te regelen om een bus te huren service bij ophalen uitmuntent met checklist voor de vorige schades om na te lopen zelf voor het rijden makkelijk en snel in het afhandelen met ophalen en terug brengen van de gehuurde bus.

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Prima auto en betaalbare oplossing als je eigen auto niet beschikbaar is.

Autohopper bood de oplossing om midweeks over een auto te kunnen beschikken, omdat ik niet de beschikking had over mijn eigen auto.

• Vestiging: Roden

Top service

Alles goed geregeld en duidelijke afspraken. Kon veel geregeld worden ook qwa tijd van terug brengen

• Vestiging: Venray
  • Communicatie

Prima auto, vriendelijke en behulpzame mensen!

Klasse

• Vestiging: Gulpen-Wittem

No nonsense

Vior de tweede keer een busje gehuurd bij aurohopper Beesd. Via de autohoppersite is dit zo gebeurd. Ook nu weer een nette bus meegekregen. Eigenlijk geen op of aanmerkingen, gewon prima!

• Vestiging: Beesd

Makkelijk en goed geregeld

De service was goed. Zowel bij het reserveren en het ophalen/terug brengen van de bus. Prijs is een van de laagste. De bus was netjes opgeruimd, goed onderhouden en hij reed super.

• Vestiging: Waalwijk
  • Communicatie

Snel en prima geregeld, uitstekend personeel

Ik raad hun iedereen aan,en prima prijs

• Vestiging: Roosendaal

Fantastisch

Altijd fantastische service!

• Vestiging: Dordrecht
  • Communicatie

Goede service . Prima auto en borg snel terug op de rekening. 2x een bus gehuurd. Kom de volgende keer weer terug

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Super fijne service en top auto!

Voor de verhuizing een bus gehuurd. Online ging heel makkelijk en kreeg snel een vriendelijke mail met daarin de bevestiging. Mooie, nieuwe bus en top te besturen (zelfs voor een meisje van nog geen 1.60m haha). Zuinig verbruik, voor een hele dag nog geen 10tje diesel kosten. De prijs is top, andere verhuurbedrijven in de buurt zijn zeker 40 tot 50 euro duurder.

• Vestiging: Huizen

Uitstekende service en communicatie

Ze dachten mee met welke busje ik nodig had en communiceerde snel en duidelijk. Top service. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

• Vestiging: Apeldoorn west
  • Communicatie

Keurig klantvriendelijk geholpen aan een handig schoon bestelbusje

Klantvriendelijk correct overleg en advies voor een op maat gehuurde bestelbus. Ook administratief correct uitgevoerd. Mvg jc scholten

• Vestiging: Baarn

schoonmaakboete

Onlangs heb ik twee keer de compacte auto gehuurd voor twee dagen. Deze heb ik intensief gebruikt. Fijne auto en mooie prijs. De tweede keer bleek er 60 euro bovenop de prijs te komen voor schoonmaakkosten. Er werd mij medegedeeld dat het de eerste keer door de vingers werd gezien. Ik was graag gewaarschuwd dat de auto even stofzuigen erbij hoort; blijkbaar ben ik erg naief geweest maar zeker niet onwelwillend. Nu heb ik het gevoel dat er alsnog geld naar binnen geharkt wordt en ik erin geluisd ben. Want wat verdient een schoonmaker per uur? 11 Euro?

• Vestiging: Dordrecht
  • Deskundigheid N.v.t.

Een geweldige service.

Wij zijn zeer tevreden en geven Autohopper een 10, de service is uitstekend. Om de verhuizing af te ronden hebben wij een bus gehuurd, die was TOP. De bus zag er heel goed uit, was schoon gemaakt (heel belangrijk in de corona tijd) en reed fantastisch. Kortom ga zo door medewerkers van Autohopper, wij zijn verhuisd en gaan genieten in onze nieuwe woning in Dronryp.

• Vestiging: Franeker

Top service @ harderwijk

Super service en normale prijzen!

• Vestiging: Harderwijk

Super service

Plezierige ontvangst en introductie. Duidelijke uitleg en welgemeende adviezen. Frisse jonge auto en alles werkte correct. De afwikkeling was ook klantvriendelijk. Kortom goede ervaring en zeker een aanrader voor anderen.

• Vestiging: 's-Heerenberg

WAARDELOOS

Wij hebben vorige week een auto gehuurd in Odoorn. Afgelopen week al eens gebeld of we niet een kleinere auto wilden huren. Vanmiddag door de verhuurder gebeld dat hij geen auto voor ons had. Alle auto's waren verhuurd aan CoolBleu i.v.m. Black Friday. Ik vroeg hem, "maar ik heb toch een huurovereenkomst met U?" Helaas...ik hen geen auto voor U.. einde telefoongesprek. WAT EEN KLOTENFIRMA...

• Vestiging: Odoorn

Erg duidelijke uitleg.

Doordat de uitleg erg duidelijk was,wist je waar je aan je toe was en kon je uitvoeren waar je de wagen voor gehuurd had.

• Vestiging: Gorinchem

Geweldige Service!

Auto op het allerlaatste moment (half 5) besteld voor de volgende dag en hij stond keurig om 08:00 klaar! Super aardige mensen vestiging Hilversum! Zelfs stipt om half 6 kon de auto nog ingeleverd worden.

• Vestiging: Hilversum

Boogschutterstraat 1-43