AutoHopper maakt verhuizen makkelijk.

Ik zag best wel op tegen het verhuizen, maar met de bus van AutoHopper, was het overbrengen van de inrichting heel makkelijk. Het huren van de auto, de uitleg over de auto, de grote ruimte in de verhuisbus en het gebruik van de transporthondjes, het was allemaal perfect. Bij een volgende verhuizing zal ik beslist weer gebruik maken van hun dioensten.

• Vestiging: Hapert
  • Communicatie

Snel en makkelijk geregeld tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Op zoek online naar een huurauto in Breda kwam ik bij Autohopper terecht. Ik wist niet dat je al voor 25 euro per dag een auto kon huren, tegen prima en eerlijke voorwaarden (oa gratis annuleren). Goede keuze gemaakt dus en al meteen voor een volgende keer een auto gereserveerd.

• Vestiging: Breda

Gemakkelijk en goedkoop

Het reserveringsproces was eenvoudig. De bevestiging dat de auto beschikbaar was kwam snel. Het ophalen en inleveren verliep zeer soepel. De vestiging is dicht bij mijn huis.

• Vestiging: Amstelveen
  • Communicatie

Makkelijk en geen gedoe, zeker een aanrader!

In een paar tellen geregeld. En ook de terugbetaling van de borg was ook heel simpel en snel.

• Vestiging: Stadskanaal
  • Communicatie

Duidelijke en prettige communicatie. Goede dienstverlening.

Afgelopen weekend een 20m3 bakwagen gehuurd ten behoeve van verhuizing. Het reserveren, ophalen en inleveren ging gemakkelijk. Tevens duidelijke voorwaarden, overdracht en afwikkeling. Materieel deed wat het moest doen; transporteren. Kan Autohopper (Elst) zeker aanbevelen.

• Vestiging: Elst (GLD)

Zéér prettig geregeld !!

Na een prettig telefonisch contact met Neno om de bus te boeken, hebben we die een paar dagen later opgehaald. Ook toen weer erg prettig eea afgehandeld en een nette bus meegekregen die nèt effe groter was dan normaal voor dit huurbedrag. Ook het inleveren van de bus was erg flexibel: “anders breng je hem de volgende morgen (zondag) evt terug en gooi je de sleutel maar in de brievenbus” Al met al dus een zeer positieve ervaring en zeker een aanrader !

• Vestiging: Franeker

Een echte no-nonsense autoverhuurder

Wat een fijne partner om zaken mee te doen. Een heldere en simpele website. Snel en eenvoudig een keuze kunnen maken voor een verhuiswagen met verhuiskit. Bij ophalen van sleutel en verhuiswagen een vriendelijke ontvangst en perfecte uitleg over de vrachtwagen. Een schone en mooie vrachtwagen die simpel te bedienen was. Een perfecte prijs/kwaliteit. Een echte aanrader! Ga bij verhuizingen niet prullen met een te kleine auto of aanhanger maar huur zo'n mooie bus!

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Hele goede ervaring en behulpzaam

Eerste keer bij autohopper een verhuisauto gehuurd, was heel enthousiast over de afhandeling van de bestelling. Heb tevens een nieuwe reservering gedaan voor de huur van de verhuisauto

• Vestiging: Nuth

Alles oké

• Vestiging: Vlissingen

Top service!

Goede communicatie. Snel geregeld. Huurauto was in topconditie.

• Vestiging: Oldenzaal

TOP verhuurbedrijf!

Ik heb al gedurende enkele maanden bij Autohopper Elst een auto gehuurd en ben positief verrast over de service en flexibiliteit. Een paar voorbeelden: een factuur achteraf krijgen, die je normaal bij anderen vooraf moet betalen (met borg). Ik had per ongeluk wat laten liggen in de auto: dezelfde dag werd dit thuis afgeleverd, ik vroeg om een specifieke gunst m.b.t. het aantal kilometers en ze denken met me mee en geven me een uitstekend aanbod. Ik zeg je, ik heb dit tot nu toe nergens anders meegemaakt. Daarbij komt nog de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zeggen "no nonsens" en ik geef ze volkomen gelijk. Excellent bedrijf!

• Vestiging: Elst (GLD)

Fijne bestelbus voor verhuizing

De bestelbus was keurig en was nog zo goed als nieuw. We hadden een elektrische laadlift, ideaal geschikt voor een verhuizing. Het grote min punt was dat er om 08:00 niemand aanwezig was. In de mail bevestiging stond dat we de auto konden ophalen op zondagochtend om 08:00. Maar deze informatie klopte helaas niet. Het pompstation ging pas om 10:00 open. Erg vervelend, nu moest iedereen 2 uur moest wachten op de verhuis wagen.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Zou bij een volgende verhuizing opnieuw bij jullie huren

De bevestingsmail krijg ik als eerst niet. Toen Autohopper Hoofddorp gemaild maar kreeg toen als snel een reactie erop dat het alsnog bevestigd was Een tevreden klant

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Snel, duidelijk, zeer behulpzaam en meedenkt

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Uitstekende service, niks op aan te merken!

We hebben een Renault Trafic gehuurd via Autohopper. De online reservering was zo gepiept en de bevestiging van de reservering lag snel in de e-mailbus. Fijn, aangezien we de bus de volgende dag al nodig hadden. We zijn verder uitstekend geholpen bij het ophalen en retourneren van de bus door zeer vriendelijke medewerkers. De bus zelf was ook goed. Een tip: maak online bij reservering meteen duidelijk wat de hoogte van de borg is, dan komen mensen niet voor verrassingen te staan.

• Vestiging: Arnhem

uitstekende verhuur. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Voor een goede prijs had ik de hele dag de beschikking over een mini vrachtwagen. Medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Als ik nog een keer een auto zou huren, zou ik zeker terug gaan naar Autohopper.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

"Duidelijke communicatie en fijne auto"

De Renault Bakwagen is zeer fijn bevallen. De auto was schoon afgeleverd en de verhuurder nam de tijd ondanks het vrijdag 1700 was om de uitrusting en werking van de auto rustig uit te leggen. al met al een goed service en fijne huurauto!

• Vestiging: Oss
  • Communicatie

Super service en een handig busje!

Super geregeld en het busje was perfect.

• Vestiging: Etten-Leur

Maakt naam waar

Het is inderdaad een No-nonsense autoverhuurbedrijf. Bestelbusje was gemakkelijk online te reserveren. Ik werd gebeld door Autohopper Roggeveen om alles door te nemen en ik kreeg een bevestiging per mail. Op de locatie stond het busje netjes klaar. Na terug brengen kreeg ik de borg gelijk terug. Vriendelijk personeel. Helemaal top!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

perfect

Ongelooflijke ervaring. Auto was gewoon prima. Maar vooral het contact was erg fijn. Super aardige en behulpzame mensen. Geïnteresseerd en doen echt moeite om je te helpen. Vooral het contrast met Bo-rent Amsterdam Noord is gigantisch. Enige kleine minpuntje is misschien dat ik 5 euro meer moest betalen omdat ik hem voor gebruik op zaterdag, op vrijdag avond al op moest halen. Verder top.

• Vestiging: Amsterdam Noord

Gewoon goed.

Je besteld digitaal een auto naar je keuze, op de afgesproken dag en tijd staat een schone auto voor je klaar. Daarom gewoon goed.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Goede, nette bakwagen en prima service

De online reservering voor de daghuur van een bakwagen verliep eenvoudig en snel. Een dag later belde een vriendelijke mevrouw van verhuurder Moerman Jansen op om nogmaals samen de reservering door te nemen en mij er op wees dat het bedrijf de dag van de huur eerder sloot vanwege sinterklaasavond. Ik mocht daarom de bakwagen al vrijdagavond ophalen en zondagochtend pas terugbrengen. Dat is pas meedenken! Prima service!

• Vestiging: Alblasserdam

Goede service en vriendelijk

• Vestiging: Rijssen
  • Communicatie

Bus rijdt erg prettig. Ruim en handige deuren.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Busje was zelfs ijsvrij gemaakt

Busje was zelfs ijsvrij gemaakt. Duidelijke uitleg en overdracht. Borg snel retour. Mooi wagenpark. Vriendelijke garagehouder. Voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Dordrecht

Boogschutterstraat 1-43