Super geregeld

Goed overleg mogelijk Flexibel wat ophalen en terug brengen betreft Snelle afhandeling na dien

• Vestiging: Steenwijk
  • Communicatie

Snel gereserveerd, teruggebeld, grotere us voor zelfde bedrag mee gekregen. Vlot afgehandeld

• Vestiging: Heerenveen

Snel, vriendelijk en deskundig

Een snelle service, vriendelijk personeel en betaalbaar.

• Vestiging: Almere

Snelle en goede service

Na het reserveren werd er direct gebeld over de verdere gang van zaken. Eenmaal bij de zaak ben ik vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Aangezien het in mijn geval om 'vervangend vervoer' ging ben ik goed geholpen met het verkrijgen van documenten (reserveringsbevestiging & factuur). De kwaliteit van de auto loog er ook niet om. In mijn geval geluk dat de desbetreffende auto niet beschikbaar was want ik kreeg een Citroën C3 mee. Tijdens de huurperiode ben ik verliefd geworden op de auto. Dus kortom, goede en snelle service. Zeker een aanrader!

• Vestiging: Roden
  • Communicatie

Gewoon simpel geen gedoe en geregeld!

Had snel een bakwagen nodig voor transportje naar Duitsland. Alles binnen halve dag geregeld. Ook nog snel winterbanden eronder gezet. Voor de goede service heb ik auto gewassen terug gebracht!

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

Dagje bushuur was goed geregeld

Ik heb een bus met laadklep gehuurd voor een dagje verhuizen bij autohopper vestiging in Stadskanaal. Reserveren was makkelijk en duidelijk, ophalen was zo gebeurd, bus was fijne auto om in te rijden en ik had de volgende dag meteen m'n borg weer terug.

• Vestiging: Stadskanaal

Autohopper is een topper

Vriendelijke meedenkende medewerker. Goede uitleg en ipv auto zonder reclame Conform afspraak toch auto met reclame die toevallig toch door canceling reservering aanwezig was op zijn voorstel meegekregen. Scheelde toch in de kosten en toch reclame voor Autohopper. Perfecte, complete en nette auto.

• Vestiging: Roosendaal

Helemaal Prima!

Net voor sluitingstijd nog even een auto gehuurd, keurig auto. Wegens omstandigheden kon ik de auto net niet op tijd terug brengen en daar werd geen probleem van gemaakt, echt super!

Top service

Ik had met spoed een vervangende auto nodig, omdat die van mij totallos was gereden. Ik belde 4 December met 1 van de medewerkster en binnen 10 minuten stond de auto al klaar. Nog nooit zoiets snels mee gemaakt. Echt top en ontzettend vriendelijk! Al het personeel verdient een dikke pluim!

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Wat je reserveert is echt gegarandeerd!

Het is een grote organisatie en ook daar werken natuurlijk mensen, die zich wel eens kunnen vergissen. Het duurde even voordat ik een definitieve bevestiging had ontvangen. Toen ik om 16 u belde werd alsnog direct geregeld dat ik het bestelbusje op mijn gewenste datum en tijdstip kon ophalen. Dit alles gebeurde klantvriendelijk, respectvol en op een zEEr prettige manier. PS Altijd bereid dit mondeling toe te lichten en gr Theo (06-23332333).

• Vestiging: Elst (GLD)
  • Communicatie

Makkelijk, duidelijk, prima prijs kwaliteit !!

Zeer goed geholpen. Duidelijke uitleg. Gewoon een auto gehuurd zonder allerlei poespas.

• Vestiging: Krimpen aan den IJssel

Top geweldig

Goede service en zeer vriendelijk personeel behulpzaam en zeer correct

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Zolang alles goed gaat prima, maar zoniet dan....

Geen kwaad woord over de vestiging waar ik gehuurd heb, laat ik dat voorop stellen. Alles daar was perfect geregeld. Hulde! Maar het hoofdkantoor (backoffice en directie) ronduit triest. Een issue met een voorruit geprobeerd op te lossen met Autohopper, maar slecht luisteren en uiteindelijk volledig zwijgen ziet Autohopper als dé oplossing. Nadat de backoffice maar niet mee wilde gaan in het probleem, heb ik de directie rechtstreeks (aangetekend) aangeschreven, maar van hen helemaal geen reactie. En heus ik heb lang gewacht op antwoord. Opvallend is wel dat ná mijn melding de internetsite is aangepast, zodat dit issue Autohopper niet nóg eens overkomt. Hoe dan ook, de gebakken peren zijn voor mij en hoofdkantoor Autohopper is weer over tot de orde van de dag........

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Zeer vriendelijk, zeer meegaand en dus zeer goedc

Heel prettig en efficiënt.

• Vestiging: Velserbroek
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Snelle service en goede wagen

• Vestiging: Velserbroek

Voortreffelijke service

Zoals afgesproken stond er een mooi busje op ons te wachten. Trappelend om met ons mee te gaan naar Nijmegen. Met Willem alles goed geregeld. Blij met Autohopper zo dicht bij mijn huis.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel
  • Communicatie

Goede ruime bakwagen en prima service

De Renault Master bakwagen is netjes en een fijne auto om in te rijden. De wagen is lekker ruim en je kunt je spullen er goed in vastzetten. Het verhuispakket was een handige aanvulling. Ik ben bij het reserveren en bij het ophalen en terugbrengen heel prettig geholpen. Service was dik in orde. Dank jullie wel!

Zeer goede service

Snel en correct strakke planning en auto goed onderhouden.

• Vestiging: Brunssum

Super geweldig ! Zeer goed en uitstekend

Het was heel makkelijk en super snel te regelen. Ben uitstekend geholpen en heb advies gehad bij het ophalen. Zeer nette na zorg met een bedank mailtje ik ben zeker meer dan tevreden en ga het zeker verder vertellen en mensen adviseren hier te gaan huren!

• Vestiging: Goes
  • Communicatie

Goed personeel goede service en top verhuisbus.

Had modder achter gelaten op de matten. Belde de dag van inspectie om te verontschuldigen, was geen probleem, geen schoonmaak kosten. Bus hield zich goed, hondjes waren super handig dekens waren schoon. Personeel van verhuur lekker normaal en zeer prettig in omgang. Al met al goede service.

• Vestiging: Steenwijk
  • Ervaring met: Anders
  • Communicatie

Van de vriendelijk eerste afspraak, de uitleg van de working van de auto tot de afhandeling na terugkomst. Prima voor elkaar!!

• Vestiging: Meppel

Correct & Transparant

Duidelijke uitleg. Correct en transparant. Persoonlijk heb ik er graag meer kilometers inclusief erbij. Al met al tevreden.

• Vestiging: Waalwijk

Uitstekende bediening en uitleg

Werden zeer vriendelijk te woord gestaan,kregen duidelijke uitleg.Goede service!

• Vestiging: 's-Heerenberg

jammer

te laat oude bus niet op slot te zetten

• Vestiging: Nijmegen
  • Communicatie

Prima huurauto en vriendelijk personeel.

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij het ophalen alsook vooraf heldere communicatie over voorwaarden.

Boogschutterstraat 1-43

7324 AE Apeldoorn