Vriendelijke en correcte afhandeling

Heldere informatie, goed contact, alles klopt en het wordt allemaal vlot online geregeld. Persoonlijk contact bij het ophalen en brengen is prettig en doelgericht

• Vestiging: Alblasserdam

Super!

Dicht in de buurt, makkelijk geregeld.

• Vestiging: Huizen

Goede service met no-nonses

Gewoon goed

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Erg klantvriendelijk en fijne en makkelijke bus.

Alles duidelijk en overzichtelijk geregeld, goed geholpen op de locatie en fijne bus om de verhuizing mee te doen. Zou het zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

• Vestiging: Waalwijk

Aanrader

Niks op aan te merken. Prima auto, vriendelijke service en duidelijke communicatie.

• Vestiging: Hapert

Super service!!

Uitstekende ervaring.

Fijn geholpen door Huiskes Oss. Bus in prima staat. Afhandeling erna helemaal prima!

• Vestiging: Oss

Goede kwaliteit

Ik heb afgelopen week een bus gehuurd was netjes van binnen en had genoeg ruimte om alles te vervoeren all en all een top bedrijf alles online geregelt en goed overzichtelijk op de site de volgende keer ga ik zeker weten weer naar auto hopper gewoon een top verhuur bedrijf dikke 10+ met vriendelijke groet jan

• Vestiging: Ede

Fantastische ervaring

Op zondag avond ging mijn eigen auto kapot. Maandag ochtend kon ik direct een hopper ophalen, die stond glimmend en met een volle tank op mij te wachten. Reed fantastisch en het auto bedrijf was enorm flexibel zolang ik hem nodig had. Dit alles voor een hele scherpe prijs!

• Vestiging: Huizen

Maakt zijn slogan waar

De no nonsense autoverhuurder. Uitstekende service, maakt de slogan waar en doen wat ze zeggen. Fijne verhuisbus met hydraulische lift gehuurd waarmee ons verhuizen top is verlopen!

• Vestiging: Weert
  • Communicatie

Top! Nobody is perfect, dus 4,5 sterren.

Online gereserveerd, een duidelijke bevestiging, alles gereed op het moment van afhalen, snelle afhandeling bij inleveren en binnen enkele uren de borgsom teruggestort op mijn rekening. Dit kun je routine noemen, maar ik noem het liever professionaliteit. Complimenten.

• Vestiging: Waalwijk

Prima autoverhuur

Niet te dure autoverhuur, goed en vriendelijk geholpen.

• Vestiging: Hapert

Prettige auto

Ik had de kleinste gehuurd voor een rit van 161 km en heb het rijden als erg prettig ervaren.

• Vestiging: Wageningen

top

Ik had mijn auto voor een probleem bij de garage staan en moest snel een auto huren. En als je dan gaat kijken op internet, dan sprong deze firma als duidelijkst er uit geen wazige site waar van menu naar menu moet gaan. Even bellen en ze hadden er ook gelijk een ter beschikking. Direct er naar toe en 20 minuten later kon ik weg rijden.

• Vestiging: Apeldoorn

Goede sirvice

Je wordt er correct geholpen goede uitleg en een goede service

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Prima bus/product, alleen vanwege rare uitleg over volle tank slechte ervaring.

Een 20 kuub bestelbus gehuurd bij vestiging Voorhout (Teylingen) voor zondag 22NOV. Avond van te voren opgehaald. toevallig foto gemaakt op ophaal moment van dashboard, dus ook bezine tank. zondagavond bus afgetankt en retour gebracht filiaal Voorhout en wederom foto van dashboard gemaakt. Duidelijk op beide foto's is verschil in volle tank, namelijk in eerste geval zat ie voor het vol-streepje en in tweede geval er voorbij. Toen ik daar maandag over belde met het filiaal was antwoord in trend van dat dat kan zijn door korte of lange afstand met dit soort busjes... Ze hadden vorige huurder gebeld die zei dat ie ook vol had getankt en er overigens maar 30 km mee had gereden. ik had 400 km gereden en tankte vlakbij filiaal vol, dus zowel lang als korte afstand...lijkt mij onwaarschijnlijk dat dit de reden zou kunnen zijn. ik heb sterk gevoel dat vorige huurder niet had afgetankt zoals ik dat had gedaan (tot eerste klik bij pomp) en vermoed dan ook dat die 30 km of wat het ook was voor mijn rekening zijn geweest. Gaat niet om veel geld maar wel om manier waarop (hoe makkelijk voor verhuurder om dit tegemoet te komen, immers impact niet meer dan tien euro). Jammer, want verder was product prima en zou ik weer gebruik van gemaakt hebben waar het niet dat de afhandeling van dit (kleine) voorval mij anders doet besluiten waarschijnlijk in toekomst... Ik ben beschikbaar om het er nog over te hebben...!

zonder meer goed

zonder meer goed

• Vestiging: Son en Breugel
  • Communicatie

Prettig geholpen en fijne verhuisauto

S’morgens prettig opweg geholpen. Goede uitleg en bij het terugbrengen snelle afhandeling. Borg stond bij thuiskomst alweer op mijn rekening.

• Vestiging: Beilen

De auto was geweldig!

De huurervaring van gister was echt in één woord: top! Ik kon de auto de dag ervoor al ophalen, zodat ik de dag zelf vroeg op pad kon. Het was wel even een paar keer bellen omdat de auto nog verhuurd was de dag ervoor, maar het kon! De auto zelf rook erg naar de vorige huurder (denk ik) dus ik had wat essentiële olie gebruikt om die geur te maskeren. Dit is mijn enige kritiek want de rest was super. De auto reed als een zonnetje en nu snap ik ook waarom werd gezegd dat deze auto prima was voor op en neer naar Maastricht. Erg blij met deze huurervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

• Communicatie

Goede auto, maar duur voor een hele dag

Mijn ervaring bij Autohopper is wisselend. De service en de snelheid van de reservering is me goed bevallen. Daarnaast worden de betalingen snel verwerkt en heb je ook snel je borg terug. Echter, heb ik de auto een hele dag gebruikt om flink wat kilometers te maken. Dan lopen de kosten aardig op aangezien dan de kilometers en het aftanken ook nog bij de prijs komen.

• Vestiging: Breda

Gewoon prima

Correct bij reservering Correct bij afhalen Correct bij terugbrengen Geen gezeur,van een verzekering hier en een verzekering daar, gewoon prima

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Een bedrijf, dat haar aanbeveling waar heeft gemaakt!

Mijn wensen besproken met de medewerker. Hij adviseerde en ik ging accoord met de offerte. Bij aankomst een vlotte en keurige behandeling en mocht ik op pad met een mooie bus. Na terugkomst een even vlotte afhandeling en zoals afgesproken stond de borg de volgende werkdag weer op mijn rekening. Zou dit bedrijf na deze ervaring met liefde aanbevelen.

• Vestiging: Harderwijk

Keurig voor elkaar

Via site geregeld , bij aankomst stond de auto al klaar gegevens al voor elkaar kortom keurig geregeld . Complimenten voor de perfecte geregelde zaken en de duidelijke offerte en het contract .

• Vestiging: Emmen

Goede ervaring

• Vestiging: Middelharnis

Fijne service zeer klantvriendelijk

Mijn ervaring is ten eerste de klant-en service gerichtheid. Men is zéér flexibel en tot mijn grote verbazing wist de dhr Hofstee na dagen alle minuut mijn naam nog, zonder enig hulpmiddel te raadplegen of in te schakelen. Ik ben zéér te vreden als klant!! Mvg, Mevr. Bouwhuis

• Vestiging: Drachten

Boogschutterstraat 1-43