de Renault master bakwagen gehuurd, keurige schone nette auto,mijn eertste ervaring in Hillegom,alles top geregeld,werd leuk ontvangen,en vriendelijke mensen,met goede kennis van zaken,was erg tevreden bij dit filiaal,zal er ook zeker terug komen, groetjes van een zeer tevreden klant
zoals het moet alles correct.
Super vriendelijke hulp aan de telefoon, goed advies over juiste bus. Ontvangst soepel en vriendelijk, bus was mooi schoon wat hielp bij het verhuizen van stoffen bankstel. Borg ook weer heel snel terug op de rekening. Kan niet anders zeggen dat dit zonder rompslomp erg goed verliep. Top... en mocht ik weer een bus nodig hebben... dan is Roggeveen zeker de eerste die ik raadpleeg.
Deze week had ik een bus nodig. Door de lockdown moest op het allerlaatste moment de afspraak verzet worden. Daarin dacht Autohopper heel goed mee. Resultaat: bus is direct beschikbaar gemaakt. Dus helemaal blij!
met complete willekeur een verhuisbus gehuurd bij Autohopper maar erg aangenaam verrast door de service, klantvriendelijkheid en de uiterst fijne verhuisbus. Ik ben netjes geholpen bij het afhandelen van de administratie en zelf met de verkeerde kilometerstand (auto vs administratie) werd heel netjes omgegaan. Kortom, ik huur de volgende keer weer bij Autohopperrrrrrrrrr
Fijne bestelbus en goeie service.
snel geholpen en tevreden
Duidelijke uitleg. Prima prijsstelling. Nette, schone bedrijfsruimte. Nieuwe bus.
Geweldig relaxed mijn verhuizing geregeld met de service van Groot Jebbink. Werd direct na een vraag via mail gestuurd te hebben gebeld met een antwoord en geruststelling. Busje was vrij nieuw een deed exact wat het moest doen en went snel in gebruik. Door omstandigheden kwam het ophaal en wegbreng moment voor mij slecht uit, maar daar werd tegemoetkomend mee om gegaan waardoor ik kon focussen op mijn verhuizing. Zeker aan te raden voor een geruststellende verhuizing.
De enige tip die ik zou geven is: de mogelijkheid om per creditcard het eigen risico te betalen invoeren. De rest is prima voor elkaar
Op zoek naar een verhuisbus met laadklep kwam ik bij Autohopper uit. De prijsopbouw is helder. De prijzen zijn goed. Bij andere verhuurders krijg je vaak een basisprijs te zien waarna er nog een heleboel extra kosten bijkomen. Ophalen en terugbrengen ging prima. Zeker een aanrader.
Zeer vlotte service, doet precies wat het beloofd!
De slogan is geen woord van gelogen. 100% transparant en supermakkelijk afgehandeld. Onwijs tevreden over de gloednieuwe bus, die reed als een zonnetje. Heel makkelijk verhuizen zo!
Eigenlijk hoef ik niet meer te zeggen. Ook de afrekening was er de volgende dag al. Dus ik ben echt heel tevreden.
Heel fijn om een bedrijf te spreken die niet alleen maar geld wil verdienen met het verhuren van een wagen, maar ook pro-actief meedenkt. Ik werd een dag eerder gebeld door de vestiging Bunschoten met de vraag of ik misschien de auto al kon komen halen (zonder extra kosten). Terugbrengen is 24/7 mogelijk. Ik kreeg een 06-nummer mee, zodat de mevrouw mij ook na sluitingstijd kon helpen met het terugbrengen van de auto. Zeker een bedrijf waar ik de volgende keer weer naar toe ga.
Bus geregeld via de chat en daarna de offerte via de mail . De bevestiging was er de volgende dag, en een maand later de bus opgehaald bij het verhuur bedrijf in zaltbommel waar ik vriendelijk behandeld werd alsof ik er al jaren kom en een vaste klant ben . Perfekt geregeld.
Gied geregeld, accuraat: aanbeveling waard. Bedankt autobedrijf Tinholt
heb al vaker deze auto gehuurd,prima auto en goed betaalbaar.
Alles was prima geregeld, fijne bus
Hele goede communicatie. Perfecte service. Snelle reactie.
Super mooie nieuwe wagens! Mooie prijs en goed ontvangst en afwikkeling.
Snelle online afhandeling echter was de achterkant ver van schoon, vloer was bezaaid met zand en aarde.
Uitstekend geholpen en geadviseerd, dhr Yucel is een vriendelijke man, goed bereikbaar, denkt mee. Een aanrader
Bus was eerst niet beschikbaar en toch naar een goede oplossing gezocht ! Helemaal super
Via de site was het makkelijk om een geschikte auto te vinden. Na het vinden van de auto makkelijk kunnen reserveren. Uiteindelijk in Baarn bij servicestation Kok het voertuig opgehaald. Prima afhandeling en een goede bus mee gekregen zonder mankementen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn