Fijn verhuurbedrijf

Zeer meedenkend. Fijne sfeer geen gehaast, nette bus schades die eraan zaten werden netjes besproken. En tegen een zeer nette prijs het busje met laadklep kunnen huren plus verhuispakket. Met het terugbrengen van de bus kwamen we er nog achter dat we een verhuiskleed nog onder een kast hadden liggen. Dat aan gegeven en die mochten we de volgende dag nog retour brengen. Ik kan geen andere score bedenken dan een 10!.

• Vestiging: Doetinchem
  • Communicatie

Gevonden door te Googelen, nooit van gehoord maar prima service en mooie wagen. Voortaan huur ik bij autohopper

• Vestiging: Beverwijk, Wijkermeerweg

Heel goed

Fijne bus gehuurd en een plezierige communicatie en afhandeling.

• Vestiging: Nuth
  • Communicatie

Goed, betrouwbaar en betaalbaar!

Het perfecte autoverhuurbedrijf. Een mooie en jonge bus gehuurd, alles schoon en goed geregeld. Top service!

• Vestiging: Puttershoek

Gewoon heel goed!!

Gewoon ontzettend vriendelijk, aardig en attent geregeld!

• Vestiging: Middelharnis
  • Communicatie

Bus gehuurd voor verhuizing. Je wordt keurig geholpen. Papierwerk was zeer snel afgehandeld. Zeer aardige medewerkers. Bus (Renault Traffic) in prima staat. Groot voordeel is dat je de bus pas de volgende morgen hoeft terug te brengen. Ook bij inlevering was alles zo geregeld. Perfect.

• Vestiging: Roosendaal

Top service en snel!

Binnen een dag een busje kunnen regelen. Voor een verhuizing. Vriendelijke en adequaat te woord gestaan. Alles snel geregeld.

• Vestiging: Bunschoten

Nette auto, vriendelijk geprijsd

Bestelbus gehuurd voor kleine verhuizing. Was een prima en nette bus. Aflevering ging snel en correct. Net als het weer inleveren: snelle check op eventuele schade en klaar. En, niet onbelangrijk, vriendelijk geprijsd.

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Communicatie

uitstekend! waarom geen -10-? welnu, bij ene tien valt er niets meer te verbeteren.

vooraf het bedrijf van Jan Snel bezocht, en afgesproken dat ik dit weekeind de auto kan huren. volgens afspraak stond de auto klaar om weg te rijden. uiteraard enkele formaliteiten, want zo'n auto kost toch wel een paar knaken en dan is enige voorzichtigheid wel geboden. de auto rijdt prima! draaicirkel wat ruim,maar het is dan ook een heel grote wagen! ik moest op een boeren erf meerdere keren insteken om de auto op zijn plek te krijgen. er waren net oud-hout verzamelaars bezig, die ene Volkswagenbusje met twee aanhangers... dus ik had weinig manoeuvreer ruimte. door de grote overzichtelijke spiegels had ik goed zicht dus lastig maar niet onmogelijk. de laadklep werkte prima, als lift voor de zware stukken en als opstapje om makkelijk in de laadruimte te komen. aanvankelijk had ik de wagen voor het hele weekeind gehuurd, maar halverwege de middag was de klus al geklaard en heb ik de auto terug gebracht de laadruimte is enorm, dus met drie ritten had ik alles overgebracht. als ik weer eens een auto nodig heb, weet ik waar ik moet zijn! groeten, Dré Jansen ('sGravendeel) nu Boezemhof 17

• Vestiging: Puttershoek

was super

was goed geregeld en blij dat ik een auto kon huren bij auto shopper voor een goede degelijke prijs

• Vestiging: Winschoten

Snel, vriendelijk behulpzaam

Op de zelfde dag gebruik van mogen maken, vriendelijk personeel, goed uitleg. Volgende keer maak ik er zeker weer gebruik van.

• Vestiging: Zevenaar
  • Medewerkers N.v.t.
  • Communicatie

Prima auto voor meubelvervoer en vriendelijke klantbenadering.

Alles goed geregeld zoals het hoort. Dus ik ben dik tevreden.

• Vestiging: Dordrecht
  • Deskundigheid N.v.t.

Snelle, flexibele service

Op zeer korte termijn een personenauto kunnen huren, langer dan vooraf afgesproken was.

• Vestiging: Barneveld

Top service!!!

Ik heb de auto voor 2 maanden gehuurd en ben tevreden mee met de auto.

• Vestiging: Geldrop

kwaliteit goed en goed en direct geholpen

kwaliteit goed en goed en direct geholpen

• Vestiging: Venray

Deskundige mensen

Ik had abusievelijk schade gereden, alles correct opgelost, personeel bleef vriendelijk, ik kreeg zelfs een kop goede koffie

• Vestiging: Tilburg

Maar 2 keer hoeven rijden

We hebben voor het verhuizen maar 2 keer hoeven rijden. En ff van Amersfoort naar Almelo. Klein bedrag bijbetaald. Dus al met al goedkoop.

• Vestiging: Baarn

Prima geregeld, zorgeloos

Huurauto stond keurig klaar. Keurige bestelbus, van binnen en buiten schoon en verzorgd. Vriendelijk personeel. Inleveren verliep vlekkeloos, heel soepel en snel proces. Kan het iedereen aanraden. Ik regel het volgende keer weer bij Autohopper.

• Vestiging: Etten-Leur

Super snelle service

Medewerkers kwamen mee om de afmetingen te controleren. Het was een impulsieve actie en de medewerkers hebben daarin goed meegewerkt.

• Vestiging: Harmelen
  • Communicatie

Top service, erg tevreden klant.

Erg vriendelijke en direct contact bij reservering aan de telefoon, goed advies over juiste bus. Caddy gereserveerd, omdat op dat moment niet beschikbaar was, kreeg een grotere voor hetzelfde bedrag, gewoon top. Ontvangst verliep soepel en mooi op tijd. Kan niet anders zeggen dat ik een erg tevreden klant geworden.

• Vestiging: Drachten
  • Communicatie

Op zaterdag om 15.55 was ik nog op zoek naar een huurauto, omdat ik een ongeluk had met mijn eigen auto. Eigenlijk zou het bedrijf al 5 minuten later sluiten, maar voor mij bleven ze nog even wachten. Daarna had ik de auto nog wat langer nodig, ook dit was geen punt. Goede service! Enige nadeel vond ik het aantal km dat ik met de auto mocht rijden zonder bij te hoeven betalen, hierdoor voelde ik mij wel beperkt in mijn vrijheid. Jammer dat extra kms zo veel kosten, terwijl je al een flink bedrag neertikt voor de huur.

• Vestiging: Beesd

Uitstekend materiaal

Bakwagen gehuurd, de auto was van alle gemakken voorzien. In en uitname was compleet en correct. De service en contact met William Wemmenhove waren uitermate prettig.

• Vestiging: Meppel

Goed materiaal, goede service

Goed materiaal, goede service

• Vestiging: Zaltbommel

Vriendelijke en nette service

Goed ontvangen en uitleg schone laadruimte

• Vestiging: Zaltbommel

gewoon alles voor elkaar

de Renault master bakwagen gehuurd, keurige schone nette auto,mijn eertste ervaring in Hillegom,alles top geregeld,werd leuk ontvangen,en vriendelijke mensen,met goede kennis van zaken,was erg tevreden bij dit filiaal,zal er ook zeker terug komen, groetjes van een zeer tevreden klant

• Vestiging: Hillegom

Boogschutterstraat 1-43