Zeer vriendelijke ontvangs! Niet alleen aanhanger was top en schoon, maar ook de tips vakkundig hoe het beste te vervoeren. Daarnaast worden dekens en spanbanden meegegeven. Verder werd deze voor ons gekoppeld. Dus van a-z super gedaan. Hulde en dank.
Ik ben fijn en vlot geholpen. De bus is ruim en rijdt goed.
Snel gereserveerd. Goede begeleiding bij aankoppelen van aanhangwagen. Erg klantvriendelijk.
We konden binnen vijf minuten vertrekken bij aankomst. Hierbij gaf Rense een goede uitleg over de gehuurde bus en over de extra kosten die er mogelijk overheen zouden komen. Bij inlevering van de bus stopte hij direct met zijn werkzaamheden om ons te helpen en konden daardoor weer snel op weg.
Kwaliteit van bus voldeed AAN verwachting
Oplossing gericht en correcte afwikkeling, zeker een aanbeveling om een grotere auto of bus te huren. Flexibele organisatie. Top.
De auto die ik besteld had was defect. Tegen meerprijs grotere gekregen. Goede uitleg over bediening. Navigatie inbegrepen, had ik niet besteld. Plusje. Goed gelopen.
Creditcard acceptatie zou alles nog makkelijker maken. Of borg pinnen en terugpinnen ipv overmaken Maar eerlijk is eerlijk, was van tevoren bekend !
Ik heb van het busje een paar uur gebruikt, personeel was vriendelijk bij het ophalen, duidelijke uitleg. In het busje zat een camara zodat je achteruit kon kijken, makkelijk te besturen. Prijs / kwaliteit is perfect.
flexibel. 3 maal aangepast,
Alees functioneerde goed ,reed prima. alleen jammer dat er geen bevestiging ringen op de laadvloer zaten.
bus was perfect goed Geregeld allemaal , Nogmaals Bedankt
Daarvoor rij je toch even naar Autohopper. Prijs / Kwaliteit verhouding uitsteken na vergelijking met andere soortgelijke verhuurbedrijven. Dank
Professioneel, prima service, duidelijk
Geweldig goed geholpen.... De bus is vanuit Etten-Leur naar Oosterhout gebracht en ook daar mocht ik hem weer inleveren!
ik werd super netjes geholpen zat binnen 15 minuten in de auto auto netjes en schoon. terug gebracht ook binnen 5 minuten klaar of tewijl top....
Helder vooraf, uitstekend busje en efficiënt afgewerkt. Aanrader.
Hoefde niet persé online te reserveren...gewoon ff bellen en geregeld!!
Prima geholpen, goede aanhanger, we komen zeker terug
Super service, goede openingstijden, hele fijne auto gehad!
Ben zeer tevreden over de service En een fijne auto
Voor een kleine verhuizing een busje gehuurd. Een praktisch nieuwe bus meegekregen. Alles werd duidelijk uitgelegd bij vertrek. Bij het terugbrengen was alles in een paar minuten afgehandeld. Ik kreeg zelfs het restant meteen terug via de pinautomaat.
Alles goed geregeld, auto stond klaar, veilig alles via pin. Zeer vriendelijk personeel, auto was schoon bij ophalen. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Als je op zaterdag om 16.45 belt en je kan op maandag het busje huren....Dat is top. Prima afspraken te maken,nette auto,goede prijs.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn