Vlotte service en prima auto voor een goede prijs

Ophaalservice uitstekend en vlot. Vriendelijk personeel en de auto was schoon en het type volgens reservering. Inleveren en terug brengen naar Eindhoven airport ook vlot. Voor herhaling en aanbeveling waard!

• Vestiging: Eindhoven
  • Ervaring met: Bestelbus

Van begin tot eind een zeer prettige ervaring!

Top service, had per ongeluk verkeerde datum geboekt. Werd gebeld of de datum correct was. Ook bij het eerder terugbrengen kreeg ik de niet verbruikte dag gelijk gecrediteerd! Qua auto zeer goed materiaal, bus was nog nieuw. Laadruimte zeer schoon. Ideaal voor het verhuizen!

• Vestiging: Berkel en Rodenrijs

Super en behulpzaam

Heel klantvriendelijk en meedenkend.

• Vestiging: Zaltbommel

Uitstekend ervaring

• Vestiging: Winschoten
  • Ervaring met: Personenauto

Snel geregeld, goede service, fijne wagen

Werd snel en vriendelijk geholpen. Was een fijne bus in zeer goede staat. Ook met het inleveren van de bus was alles snel geregeld. Mensen stralen vertrouwen uit. Autohopper Middelharnis is echt een aanrader.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: Bestelbus

Van begin tot eind uitstekend

Van het oppikken tot het inleveren van de auto was alles uitstekend. Netjes geholpen met alles en alles werd duidelijk uitgelegd. Nette auto die heerlijk reed. Prima keuze kom zeler terug. Dank jullie wel

• Vestiging: Roosendaal
  • Ervaring met: Personenauto

Fijne snelle en meedenkende service!

Ik huurde een kleine compacte auto, deze was niet beschikbaar dus kreeg ik een gratis upgrade naar een grotere auto. Mijn huurtermijn kon ik met gemak verlengen en daarna ook weer eerder inleveren na de verlengde huurtermijn. Hele fijne, snelle en meedenkende service! Geen gedoe, duidelijk en makkelijk! echt heel erg prettig! Zeker aan te bevelen!

• Vestiging: Houten

Meedenkend en servicegericht

Belde tegen sluitingstijd. Had dringend een wagen met een laadklep nodig. Ze hadden alles al verhuurd. Gaf aan dat ik het dezelfde avond nog terugbracht. Zij namen het risico de wagen toch snel tussendoor te verhuren om mij uit de brand te helpen op dat moment. Kon nog een palletwagen lenen die van de buren was. Hadden ze nog netjes gevraagd of dat kon. Heren, Super dat het zo geregeld kon worden.

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp
  • Ervaring met: Bestelbus

Makkelijk huren en goed sturen!

Hoewel ik niet dagelijks een grote bus bestuur, was de bus, door goede schakeling, makkelijk te rijden. Alles schoon en schadevrij! Hele goede ervaring, ga hem zeker nogmaals huren!

• Vestiging: Soest
  • Ervaring met: Bestelbus

Top auto en goede service

Snel en kwaliteit service. Auto was gloednieuw en erg netjes. Zeker aan te bevelen

• Vestiging: Vlaardingen

Prima geregeld!!

Snelle service en prima huurauto. Alles tot in de puntjes verzorgd.

• Vestiging: Voorhout
  • Ervaring met: Bestelbus

Heel vriendelijk onthaal en mooie wagen.

Vriendelijk personeel. Busje helemaal in orde. Alle afspraken correct nageleefd.

• Vestiging: Hulst

Top!

Snel reagerend, vriendelijk, servicegericht, value for money!

• Vestiging: Tiel
  • Ervaring met: Personenauto

Snelle reactie en flexible qua huurperiode

Snelle reactie via e-mail. Daarna telefonisch contact over aangepaste mogelijkheden. Was geen probleem en meteen geregeld. Bij ophalen en aflevering goede service en zorg voor snelke en juiste afhandeling. Schone nette auto. Top!

• Vestiging: Goirle

Probleemloos

Perfect geregeld en geen problemen met het reserveren van de bus. De borg direct weer terug geboekt op mijn rekening. Zeer zeker voor herhaling vatbaar om weer te boeken voor een volgende verhuizing.

• Vestiging: 's-Heerenberg
  • Ervaring met: Bestelbus

Uitstekende service en nette auto

Onze eigen auto was total loss, dus we moesten snel een vervangende auto regelen. Via Autohopper Drachten konden we met één telefoontje alles regelen. De prijs was helder, de huurauto was nieuw en schoon. Daarnaast werden we vriendelijk geholpen. Een zorgeloze ervaring, zeker een aanrader!

• Vestiging: Drachten
  • Ervaring met: Personenauto

Een uitmuntent bedrijf in het geen wat zij willen leveren

Na telefonisch contact gehad te hebben ben ik uitgenodigt op locatie om een kennismaking te doen dat liep uit tot het huren en overhandigen van de benodigde middelen en ik een top service heb gekregen een korte wachttijd een mooie schone zuivere auto zondere mankementen zoals het hoort om je veiligheid te garanderen Kortom zeer zeker een bedrijf om terug tr gaan voor een vervolg Mvg Groet Thomas

• Vestiging: Ridderkerk

Uitstekende service

Reservering telefonisch gedaan. Verliep snel en accuraat. Volgende dag de huur bus ophalen. Zeer nette bus en vriendelijk personeel. 1 klein minpuntje: ze konden bij het ophalen van de bus de factuur niet meer van naam wijzigen. Deze wilde ik graag op de bedrijfsnaam zetten ipv bestuurders naam. Het inleveren van de bus ging ook weer vlot en direct de borgsom terug gestort. Goede service, mooie auto’s een aanrader!

• Vestiging: De Bilt
  • Ervaring met: Bestelbus

Kleine maar complete auto met alles erop en er aan

Ik heb met heel veel plezier gebruik gemaakt van de auto.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Emmen

Aardig personeel.

Busjes voor een hele dag gehuurd terwijl maar nodig voor 2 uurtjes, jammer dat een halve dag huur niet mogelijk is vooraf. Zelf vond ik 100 km vrij weinig, als je hem de hele dag nodig zou hebben kom je denk ik met km niet uit. Bus was goed, maar interieur niet schoon. Personeel was erg vriendelijk.

• Vestiging: Werkendam
  • Ervaring met: Bestelbus

Prettige ervaring, voertuig stond al klaar

Goede service, volle tank, schoon en rijklaar

• Vestiging: Oosterhout

Goede en personlijke medewerkers

Duidelijke uitleg Persoonlijk Vriendelijk en proffecioneel.

• Vestiging: Druten
  • Ervaring met: Bestelbus

Goede en snelle afhandeling en communicatie

Aardig en behulpzame personeel

• Vestiging: Amsterdam Diemen

Tip top

Perfecte afhandeling

• Vestiging: Baarn

Zeer prettig!

Als zeer prettig en heel duidelijk.

• Vestiging: Soest

Boogschutterstraat 1-43