Nieuwe Kia Picanto gehuurd. Dat kon op korte termijn. De auto is super uitgerust met achteruitrij camera, navigatie en koppeling van telefoon via bluetooth. Alles via het stuur te bedienen. Vriendelijke verhuurder, die met je meedenkt. Enfin, voor herhaling vatbaar.
Verhuurder deed zijn best om mij om mij op een laat moment aan een busje te helpen. Ophalen brengen ging in soepel overleg. Leende ook nog een steekkaar uit. Fijne ervaring.
-Bijna nieuwe bus meegekregen. -Snel beschikbaar en reed super. -Goede prijs kwaliteit verhouding.
Medewerkers zijn vriendelijk en alles word keurig uitgelegd.
Deskundig en zeer klantgericht.
Verhuizing ging anders als gepland. Via een andere partij een bakwagen gehuurd maar kon niet optijd de bakwagen zoals afgesproken aan mij leveren. Na op internet te hebben gekeken kwam ik Auto Hopper tegen. Voor een scherpe prijs, op korte termijn een ruime bakwagen met lift huren was geen probleem. Van telefonisch aan de lijn een medewerker spreken tot aan ophalen en daarna inleveren van de bakwagen verliep alles goed en soepel. Bij een volgende verhuizing gaan we zeker weer een bakwagen bij Auto Hopper huren.
Vlotte en nette service, zowel bij ophalen als retourneren. Auto bijna nieuw
Prima service, en alles snel geregeld.
Via de site een auto besproken. Werkt prima. Op de dag van ophalen alleen een handtekening plaatsen. Keurige uitleg over de bijna nieuwe auto. Auto was keurig schoon. Dezelfde dag auto teruggebracht en de borg wordt netjes terug gepind. Alles prima conform de Corona regels. Aanrader wat mij betreft!
Fijne haast nieuwe bestelbus. De medewerkers zijn vlot en behulpzaam. Graag tot de volgende keer.
Die de presentatie en de keuze waar de auto te huur staat zegt voldoende. Son en banden hebben de zelfde uitstraling
Duidelijk & goede service
Zeer netjes geholpen, kom zeker terug. Kan het nu ook vinden.
Zeer netjes geholpen, kom zeker terug. Kan het nu ook vinden.
Heel fijn om op het laatste moment nog een auto te kunnen huren, niet de auto die ik had aangevraagd maar wel 1 van de zelfde klasse. Het enige wat ik miste is om een melding te kunnen geven, wanneer ik de auto op wilde halen. Ik vind het zelf fijn om te laten weten dat ik zoals maandag de auto om ongeveet half 11 kwam ophalen.
Had de Renault Master gehuurd was even wennen aan de grote maar ging perfect. Was ruimschoots genoeg om alle spullen mee te vervoeren. En daarnaast was alles goed geregeld en snel afgehandeld. Mijn complimenten.
De gehuurde bestelbus was onverzorgd. Hij was echt vies aan de buitenkant, beetje plakkerig aan de binnenkant, had behoorlijk wat krassen en butsen, de bestuurdersstoel wiebelde en nog wat andere zaken. Daarentegen was het personeel deskundig en vriendelijk en buitengewoon behulpzaam. Dat maakte veel goed!
gewoon prima bedrijf, kreeg netjes verhuisdekens mee om meubel mee in te pakken.
Duidelijk aan de telefoon, snel geregeld en uitstekend product.
Nette schone en fijn rijdende bus.
Had een bus besteld maar bleek te klein de klant had verkeerde maat doorgegeven auto visser gebeld had een vrachtwagen staan die heb ik toen gehuurd fijne service en mijn probleem was opgelost
Goede service van het bedrijf en een goede auto. Ik zou autohopper aanraden aan anderen.
Had een kleinere auto gereserveerd maar die was niet beschikbaar kreeg daarom een Hyundai kona mee, meerkosten gedeeld. Was verrast door de auto automatisch corrigerend op basis van de belijning en geruisloos werkende automaat.
Zeer positief!
Boogschutterstraat 1-43