AUTOhopper .. een PRIMAtopper

Reservering online verliep heel erg soepel. Auto ophalen en administratie ter plekke ging snel. Gebruik en status van de bus was prima in orde. Inleveren en afhandelen bushuur was oké. Kortom AUTOhopper .. een PRIMA topper! Grt M. van Wijk Harmelen

• Vestiging: Harmelen
  • Communicatie

Op oudjaarsdag laat in de middag nog de huurauto besteld en op 2 januari vroeg in de ochtend de bevestiging ontvangen dat de auto klaar zou staan. De auto op de afgesproken tijd kunnen ophalen. Deze was schoon en in een goede staat. Mocht ik in de toekomst weer een huurauto nodig hebben, weet ik waar ik naar toe moet.

• Vestiging: Zevenaar

goede service

heb via telefoon besteld en alles goed geregeld goed werk

• Vestiging: Deventer
  • Communicatie

Betrouwbaar en service gericht, maw. prima!!

Ik zocht een kleine personen auto voor een aantal dagen, betrouwbaar, niet al te duur en als het even kon: in de buurt. Dat vond ik bij de Vakgarage De Bilt. Wat echt heel fijn was dat ik mijn fiets daar kon laten staan, binnen en zelfs verwarmd, gedurende de dagen dat ik de auto huurde. Echt top! De hele afhandeling is ook prima verlopen. Een goed product zonder verrassingen.

• Vestiging: De Bilt
  • Communicatie

Een goede service en goed materiaal.

Het ophalen ging vlot zonder onnodige uitleg. Huurbedrag was schappelijk.

• Vestiging: Hellevoetsluis

PERFECT

Eigenlijk niets op aan te merken. Alles prettig snel en goed geregeld en dus voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Oss
  • Communicatie

Had op zeer korte termijn een bus nodig voor een verhuizing. Soepel en snel geregeld, top

Service en kwaliteit

• Vestiging: Doetinchem

Ultiem

Boven verwachting. Ophalen op afspraak buiten kantoor uren. Zeer snel en correct geholpen. Zal het iedereen aanraden hier te huren wanneer nodig. Fijne klant gerichte beleving. Hartelijk dank.

• Vestiging: Elst (GLD)

Prima geregeld

Auto stond netjes op tijd en schoon klaar. Alles conform afspraak en vriendelijk geholpen. Goede prijs voor een mooie verhuisbus.

• Vestiging: Hillegom

Heel goed!

Zeer nette en comfortabele bus gehuurd. Erg netjes geholpen. Ga er zeker weer een bus huren.

• Vestiging: Steenwijk

Fantastische service!

Bedankt voor de fantastische service! Alles is tip-top geregeld. Verhuurder is vriendelijk, klantgericht en zeer professioneel. Vanaf heden mijn vaste verhuurder: jullie zijn geweldig!

• Vestiging: Baarn

Vriendelijke service

Fijne mensen en zonder gedoe een bus kunnen huren! Borg gelijk terug bij afgifte! Prima!

• Vestiging: Franeker

Persoonlijk, vlot en efficiënt

Duidelijke website, vriendelijke medewerker, netjes en snel voor elkaar zonder verrassingen

• Vestiging: Vlissingen
  • Communicatie

Perfecte service, goed materieel, aardige mensen.

1 dag vantevoren online een bakwagen besteld. Binnen een kwartier gemaild en gebeld dat deze helaas niet beschikbaar was. Daarvoor in de plaats een bus gehuurd. Heel netjes geholpen, nieuwe bus, nog geen 1.000 km op de teller, heel schoon. Hebben in de loop van de dag nog gebeld dat het lampje van de koelvloeistof brandde, verhuurder verzekerde ons dat dit geen kwaad kon en we gewoon door konden rijden. Bus 1 dag langer kunnen houden ivm sluiting op nieuwsjaardag. Wij gaan hier zeker de komende tijd nog terug ivm verhuizing(en).

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Een adequate en probleemloze begeleiding voor de huur van een uitstekende auto

Zoals gezegd, probleemloos en adequaat verliep het huurproces. Dat mag je natuurlijk verwachten maar is zeker niet vanzelfsprekend!

• Vestiging: Huizen
  • Communicatie

top goede service en afhandeling.

alles naar behoren.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Communicatie

Snelle service en goed contact

Snel geholpen door de medewerkers zelfs na sluitingstijd. Bus die ik wilde was gelukkig beschikbaar dus kon de volgende ochtend terecht! Goede prijs, schone en redelijk nieuwe bus zodat ik snel m’n spullen kon ophalen! Bedankt!

• Vestiging: Nijmegen
  • Communicatie

Efficiënt, soepel, flexibel en adequaat

Snelle, vriendelijke en adequate service waarbij mee wordt gedacht en ook flexibel zaken worden aangepast (e.g. na een online-aanvraag over een bestelbus voor het verhuizen naar het buitenland werd ik gelijk gebeld. Verder had ik een paar gegevens niet paraat maar dat kon ik later afhandelen en aanpassen).

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

geweldig bedrijf, perfecte auto en prima service

ik had een acuut transportprobleem. Andere verhuurders konden mij niet helpen of reageerden niet eens. Autohopper Tilburg informeerde mij correct en wees mij ook op mogelijkheden tot verhuur in de directe omgeving. Uiteindelijk toch in Tilburg een auto gehuurd en mijn probleem opgelost. Onder bemiddeling van een vriendelijke baliemedewerker. Ik kreeg een prima bus ter beschikking en enkele uren later was mijn transportprobleem opgelost. En dat alles tegen een schappelijke vergoeding. Autohopper Petrus Loosjesweg 11 Tilburg: een aanrader en de volgende keer bel ik die weer als eerste!

• Vestiging: Tilburg

Goed! Voor herhaling vatbaar

Hele leuke auto, klantvriendelijke mensen die met je mee denken.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Super netjes, duidelijk en klantvriendelijk is aan mijn wensen voldaan

Ik zocht een busje voor enkele uren. Er werd meteen duidelijk en direct vertelt wat de mogelijkheden waren welke bij mij paste. Afspraak gemaakt en deze is keurig netjes en snel afgewerkt. Alles snel gemaild gekregen. Ook na het huren alles snel afgerond en een overzichtelijke factuur gekregen. Complimenten voor de service.

• Vestiging: Oosterhout

Zeer efficient

Na aankonst, binnen 1 minuut geholpen. Binnen 5 minuten reed ik Al weg in de huur auto. Bij terug brengen, zat ik binnen 5 minuten weer in de eigen auto op weg naar huis. Zeer efficient.

• Vestiging: Tilburg

Goede en vriendelijke service

Van tevoren telefonisch op de hoogte gebracht van een wijziging en heel vriendelijke, prettige medewerker

• Vestiging: Amsterdam Noord
  • Ervaring met: N.v.t.
  • Communicatie

Goede en vriendelijke service en benadering.

Vriendelijke service en een perfecte bus meegekregen tegen een schappelijke huurprijs. Top! Geregeld.

• Vestiging: Arnhem

Fantastisch

Nieuwe Kia Picanto gehuurd. Dat kon op korte termijn. De auto is super uitgerust met achteruitrij camera, navigatie en koppeling van telefoon via bluetooth. Alles via het stuur te bedienen. Vriendelijke verhuurder, die met je meedenkt. Enfin, voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Zevenaar

Boogschutterstraat 1-43