Gewoon een auto gehuurd zoals het hoort . Alles wat minder is is niet goed
Vlotte en vriendelijke dienstverlening. Ook open op zondag.
I was extremely happy with the serice I received, very friendly and always willing to help. I will hire again from them again and recommend utilising their service.
Uitstekende service, keurige auto en snelle afwikkeling
Goede service Jammer dat we schade hebben gemaakt en daardoor onze totale borg niet terug hebben gekregen. We dachten dat er wel een stukje verzekering bij zat voor het bedrijf. Was dus een duur dagje voor ons om een kast te vervoeren. Huur bedrag terug verdienen: graag!!
Zeer gemakkelijk als je geen aanhanger hebt. En je kan het mooi en droog vervoeren.
Goede prijs, goed artikel, gemakkelijk halen en brengen. Ga zo door!
Een prettige ontvangst. Alles was vooraf keurig geregeld en binnen 5 minuten kon in vertrekken met een prima bestelwagen. Bij terugkomst ging ook alles heel vlot en de waarborgsom werd onmiddellijk teruggestort op mijn rekening. Zeker een aanrader!
Makkelijk bereikbaar, het zgan verhuisbusje stond voor de deur klaar, we konden op zaterdag de bus nog op tijd inleveren voor 13.00 uur en anders was er de optie de sleutel bij de buren af te leveren, dus geen tijdsdruk. Goede prijskwaliteit. Borg wordt gelijk weer teruggestort.
Snel en flexibel, maar ook heel vriendelijk. De bus die we gehuurd hadden, was netjes, goed onderhouden en rook ook fris van binnen (wel zo fijn als je de hele dag ermee onderweg bent.). Aanrader om een auto te huren!
prima en netjes alles geregeld met Jeroen en daarna bij af gehandeld en het klopte allemaal.
Alles wat ik mocht verwachten. We hadden een bus gehuurd voor een verhuizing. Geweldige service zowel van Thijs als van Bathoorn zelf, goede bus en alles strak geregeld, terwijl wij alle vrijheid kregen. We zijn erg tevreden en komen de volgende keer hier zeker terug.
Goede en snelle service. Borg was ook heel snel terug.
Ik werd vriendelijk en snel geholpen. De bus was ook goed.
Zonder problemen een auto gehuurd, soepele afwikkeling
bus gehoord 400km mee gereden. alles goed geregeld en denken met je mee
Ik voelde mij welkom en goed behandeld.
Waar ik werk huren wij ook regelmatig een bus van autohopper en daarom heb ik gekozen om deze keer het zelf ook te doen bij autohopper een bus te huren
Zoals vermeld op de site.
Het materieel is zeer goed en de balie is goed bereikbaar voor vragen. Hier krijg je suggesties over (gedeeltelijk) afkopen eigen risico en hulpmiddelen.
Ik heb een schone auto meegekregen en een volle tank met benzine! De auto zag er ook van binnen heel netjes uit en reed erg lekker. Ik zou autohopper aanbevelen aan mijn vrienden en zelf volgende keer zeker weer een auto huren bij autohopper!
Goeie service bij de bali en bus was schoon en afgetankt. Zuinige bus met relaxte cruise control! 360km fijn gereden. Enige jammere was dat je maar 100km vrij had. Maar met 0.18cent per extra kilometer viel het wel mee. Als ik weer een bus nodig heb kom ik zeker weer terug.
Website geeft duidelijke informatie. Reservering makkelijk. Communicatie Prima. Zal zeker aanbevelen.
Zeer prettige, ongecompliceerde huur van bestelbus, alles perfect geregeld
Snel geregeld ! en een goede prijs/kwaliteit
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn