Snelle service

Prima auto, voldoende ruimte voor verhuizing. Snelle service, samen met verhuurder auto eerst geinspecteerd voordat ik hem meekreeg, na inlevering precies hetzelfde. Door foutje werd borg niet terugbetaal maar juis van rekening afgeschreven. Dit werd echter snel gecorrigeerd. Ik ben heel tevreden

• Vestiging: Werkendam

Stond netjes klaar

• Vestiging: Zevenbergen
  • Deskundigheid N.v.t.

prima en snel geregeld

ben goed behandeld, geen kleine letters

• Vestiging: Kampen
  • Communicatie

Goede service en goede prijs

Voor een verhuizing huurde ik de grootste bus met laadklep. Deze heb ik opgehaald en op ons gras gezet omdat ik dan 2 tuindeuren had om uit te laden. Echter toen iedereen weg was na het inladen, bleek dat de bus vast zat in het gras en ik met geen mogelijkheid eruit kwam. Na het bellen van de service kwam er een bergingsbedrijf die de bus met een lier eruit getrokken heeft. Echter kwam hij met zijn vrachtwagen ook vast te zitten en moest door een andere vrachtwagen er weer uit getrokken worden. Kortom: een heel avontuur dat helaas erg lang duurde. Gelukkig werd dit vergoed door de verzekering en gelukkig kon ik de bus gewoon een extra dag huren zodat we de volgende dag alsnog konden verhuizen. Erg fijn dat dit kon. Al met al een goede service en goede bus voor een redelijke prijs.

• Vestiging: Huizen

• Vestiging: Doetinchem

Goede service, prachtige verhuisbus

Prachtige bus met laadklep, kon makkelijk mijn hele keuken verhuizen. Heel ruim van binnen. Verhuispakket wat ook top. We kregen genoeg verhuisdekens voor al onze spullen. Meubelhondje heeft ons veel geholpen.

• Vestiging: Velserbroek
  • Communicatie

Alles goed geregeld en een mooie nette vrachtauto....

Makkelijk geregeld, auto stond netjes klaar. Het had gevroren en ze hadden de Renault vooraf binnen gezet. Konden zo wegrijden dus. Top!

• Vestiging: Barneveld

Top geregeld!

Snel geregeld en prettige afhandeling en uitleg over de auto. En voor een mooie prijs!

• Vestiging: Zevenaar
  • Communicatie

Goeie service.... zeer klantvriendelijk....in één woord super bedrijf. Zal zeker anderen deze autohopper aanbevelen.

• Vestiging: Barneveld

Geweldige vrachtwagen

Het was geweldige om zo me moeder te verhuizen

• Vestiging: Middelharnis

Goede service, klasse

Om 8 uur stond de bus klaar. Vanwege de vorst van de nacht ervoor hadden ze de auto al warm gedraaid zodat ik meteen weg kon rijden. Een nette en schone bestelbus die makkelijk te bedienen was met de laadklep. Ideaal en ruim om te gebruiken voor mijn verhuizing. In juni ga ik hem zeker terug huren.

• Vestiging: Beesd

Top geregeld.

Zeer goede service. Vriendelijke ontvangst en uitleg over de bus. Bus was nagenoeg nieuw. Zeker een aanrader.

• Communicatie

Net bedrijf, vriendelijk personeel!!

Vriendelijk, net bedrijf. Duidelijke afspraken. Wanneer we in de toekomst nog ooit iets moeten huren, zullen we zeker hier terugkomen.

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

Werd snel en correct geholpen. Borg stond dezelfde dag weer op mijn rekening. Al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten en tot nu toe erg tevreden.

• Vestiging: Oldenzaal
  • Communicatie

De ford transit was niet erg zuinig 30 liter op nog geen 200 km geredennis niet zuinig vind ik voor een nieuwe bus

• Communicatie

Supper snel, makkelijk goed geregeld!

De service is super! Snelle reacties, vriendelijk personeel, en een supper nette bus!

• Vestiging: Vlissingen

Perfecte service!

Het boeken was simpel en duidelijk, de service was goed, het afhalen en inleveren verliep uitstekend!

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Top bedrijf, alles tot laatste puntje geregeld

Alles goed geregeld. Van afhalen tot terug brengen.

• Communicatie

Goede bus, vriendelijk personeel.

Aardig en behulpzaam personeel. Zeer nette bus. Stond zelfs ontdooit buiten klaar.

• Vestiging: Oss

Perfecte wagen

De gehuurde grote, nog net met BE-rijbewijs te besturen, vrachtwagen met hydraulische laadklep verkeerde in een werkelijk perfecte technische staat. Niets op aan te merken. Heb ik wel eens anders meegemaakt. En dat terwijl de huurprijs concurrerend genoemd mag worden. Ook de erbij gehuurde verhuisset, was ook heel compleet. Ik schrijf zelden reviews, maar de ervaring was dermate plezierig, dat ik meende maar eens een uitzondering te moeten maken. Eén puntje van aandacht dan. Het vrachtwagentje is best lang en hoog. Uitzicht bij achteruit rijden en dus inparkeren is er niet of slecht. Een cameraatjes heb ik best wel gemist.

• Vestiging: Voorhout
  • Communicatie

prima geregeld en niet duur.

Het was schoon en netjes, Altijd goede ervaringen met dit bedrijf.

• Vestiging: Puttershoek
  • Communicatie

Super geregeld alles, en een heel fijne bestelwagen.

Auto stond al warm te draaien bij ophalen. Ruiten hoefden niet meer gekrabd te worden, super! Heel fijne auto, met laadklep, goede uitleg hoe alles werkt. Ook bij inleveren weer heel fijn geholpen. Kortom! Aanrader Wijnand autohouder.

• Vestiging: Bunschoten

Top service met kennis!

Fijne autoverhuur en perfecte kleine vrachtwagen voor het verhuizen!

• Vestiging: Roden

Goed geregeld

Zeer positieve ervaring. Duidelijke website waarop je zelf je bus kan huren. Bij afhalen bij de bus staat de bus klaar en draaide de motor zodat ik geen ruiten hoefde te krabben en de cabine al lekker op temperatuur was. Kortom top geregeld

• Vestiging: Middelharnis

Boogschutterstraat 1-43