Fiijn bedrijf om een auto te huren met fijn personeel en een uitstekende service.
Heel positief, alles werd duidelijk uitgelegd. Auto was zo goed als nieuw, netjes zuiver en reed heerlijk.
Vrachtwagen gehuurd. Prima service en prima wagen. Tariefstelling zou flexibeler moeten kunnen.
Fijne ruime verhuisbus en behulpzaam en vriendelijk personeel bij Autohopper Grouwstra in Deventer.
Al een paar keer een auto gehuurd bij autohopper Elst , een geweldige goeie service van Nihat is erg behulpzaam en erg vriendelijk en doet er alles om je goed te helpen en zorgt bij nood zoals in ons geval dat we een auto hebben , ik ben dan ook erg tevreden top service bedankt Nihat
Een dag vantevoren werd ik gebeld om even te bevestigen en het tijdstip te checken. Om 08:00 me gemeld om een bus op te halen. Na betaling van borg en controle van id bewijzen, een instructie van hoe de bus werkt. Tevens uitleg van de laadklep. En hoe terug af te leveren. Na gebruik terug gebracht en sleutels in de sleutel kluis. Wel vergeten om af te tanken. Maar dit was geen probleem. Super geregeld en dit zou ik iedereen aanraden.
Aardige, vlotte en behulpzame medewerkers; zowel telefonisch als fysiek. Ik was vergeten om spanbanden en verhuisdekens mee aan te vragen. Maar dat kon alsnog terplekke ‘s ochtends meteen geregeld worden. Top. Zeer fijne auto (Renault Master met laadklep) gehuurd i.v.m. verhuizen: modern, netjes en schoon van binnen en buiten, reed heerlijk, heel gebruiksvriendelijk en praktisch. Ik zou hier zeker nog een keer een auto huren mocht het nodig zijn.
Goed ontvangen door medewerker met goede zin.
Goede service, personeel is vriendelijk
De auto stond op tijd klaar. Er werd gevraagd om de auto weer af te tanken bij inlevering omdat ik hem ook vol mee kreeg. Dit bleek achteraf niet het geval maar is toch netjes afgehandeld.
Voldoet aan alle verwachtingen en ze denken mee met de klant en de betaling maken ze direct in orde.
Al eerder geweest met goede ervaring dus de keuze was makkelijk. Duidelijk verhaal omtrent de kosten, relaxte uitleg en vriendelijk personeel. De bus stond al klaar en kon daarna meteen aan de slag. Na de huur een snelle en duidelijke rekening via de e-mail waarin alles stond vermeld. Gewoon prima!
Wij hebben de bestelbus gehuurd voor mijn verhuizing. De bus is precies goed van formaat met een handige laatklep. De bediening is eenvoudig. Met twee ritjes was ik al over! Zeker huren als je wilt gaan verhuizen.
Goede prijs voor een goed voertuig
.zie boven
Ik heb een aantal maanden een auto gehuurd via Autohopper. Ook toen bleek dat ik de auto nog langer nodig had dan afgesproken, was dat geen probleem. Zelfs achteraf betalen werd geaccepteerd. Ik ben geholpen door zeer vriendelijke medewerkers.
Opende vraag of ik hem s avonds terug zou brengen, kreeg ik het antwoord dat ze Danbury hek wel dicht zouden doen maar niet op slot zodat ik hem achter het hek kon zetten. Dat wekt voor mij wel een stuk wederzijds vertrouwen op
Sympathiek personeel, goede begeleiding en informatie, makkelijk bereikbaar en daarnaast nog goedkoop (voor kwaliteit!) wat wil je nog meer?!
Altijd perfekte, snelle en vriendelijke service. Nette en brandschone auto
Fijne auto en fijn personeel, pretttige ervaring
Correcte en vriendelijke afhandeling,borg snel retour. Nieuwe auto.
Snel werd er een fijne auto geregeld Afstemming in start en eind termijn flexibel en zonder gedoe. Prettig zaken doen met autohopper verhuur locatie Garave Wolf.
Alles goed geregeld, goeie service en erg klantvriendelijk...ruime bus die lekker reed en goed onderhouden was.....ben zeer tevreden
Prima auto, prima service!
Super geregeld fijne auto. Snelle afhandeling van reservering en inleveren.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn